| Kačky a // | 57328 |
|
|
5.6.2011 10:14:12
Jiank amlé sjem to taky nechtěli říct, jenže chodím s ní na cvičení atp. a prostě jak jsme ji měla vysvětlovat, že ji nemůžu zvedat, houpat na břiše atd. jako ostatní maminy...už má taky svůj růzůmek, takže věděla, že minulé miminko se nám ztratilo a je v nebíčku s babičkou...ale každou chvíli se ptala, jelsti najdeme další miminko...a já prostě ani nedokážu lhát. Navíc jsme to msuela říct v práci a nechtěla jsem, aby se to malá dozvěděla někde venku, až potkám někoho z práce. No a samozřejmě už to řekla ve školce...no přežiju to a budu doufat, že bdue vše ok, i když strach mám obrovský...
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
5.6.2011 10:12:04
Amáto - to je bezva, že jsi svatbu přežila! jak sjem dávala obrázek našeho kočárku po malé, tak to je taky trojkombinace tipu, že mimino je tam v takové té tašce, co s edá vyndat - nechávala jsme kočár v kočárkovně a nosila so domů jen mimčo v té tašce. A pak stačí někam zaklidit tu tašku a je to polohovací spoták s opěrkou na nohy. Rukojt přehazovací, což bych nemělnila - nedávno jsem byla na pocházce s kamarádkou, co měla sice super kočárek, ale když mal svítilo sluníčko, musela celou korbu vzít a přndat, což mi přišlo šílený. Tak to jen doporučení proty, co se třeba budou rozhodovat pro nový
![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
5.6.2011 10:02:19
Dobré ráno
![]() Tak já to malé ještě neřekla. Zatím to ví fakt jenom ti nejbližší a já si nechci opakovat to vysvětlování kdyby se za sněco pos... Malé to asi řeknu jak bude vidět víc bříško, ale čím později tím líp. Teď by to ještě roznesla po školce. Ale už mi jednou říkala, když si mi lehla na břicho - maminko ty máš bříško To bylo moc hezké, ale zahrála jsem to do autu. Jen se bavíme, že by mimi jednou mohlo být a ona že až bude, tak že bude pomáhat, tak jsem zvědavá![]() Jinak kočárek budeme mít asi funkční, ale parádu s ním neuděláme. Mno, myslím, že asi do něj nějak investovat nebudeme a asi to s ním nějak doklepeme. |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
5.6.2011 8:55:45
Řešíte kočárky? Já mám na všechny tři děti jeden, najezdil mooooooc kilometrů a zatím pořád drží. Jasně, není to výkřik poslední módy, ale jsem spíše praktik než estetik a důležitá je pro mě funkčnost, takže zatím mi prostě vyhovuje po technické stránce víc, než jakýkoliv jiný kočár, který jsem kdy kde viděla. Takže i když bych ráda jezdila s něčím hezčím, tak ta potřeba funkčnosti asi vyhraje, vyperu tento, dám dokupy konstrukci, která už začíná po šesti zimách s prosoleným sněhem apod. rezavět.
Je to trojkombinace, ale ne taková, že se sundá hluboká korba a nasadí nějaká sportovní. Mám tam na hluboké korbě takovou trubku u nohou, která se dá oddělat, přidělá se madlo na sportovní provedení a jezdí se dál. Takže mi nikde doma nepřekáží nějaký další nástavec. Je perfektně houpací, což je super do lesa i na městskou dlažbu. Má velký nákupní košík s velkou nostností, vozím tam i dvě balení po šesti lahvích minerálek... I v hluboké korbě jsou polohovatelná záda. Zkusím najít fotku. |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
5.6.2011 8:46:41
Koukám, že řešíte, jak se k tomu staví starší děti, tak naše to ještě nevědí. Chci jim to říct až po screeningu a raději až někdy koncem prázdnin, aby jim to čekání rychle uteklo. Zatím jim není divné, že mi je na zvracení apod.
|
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
5.6.2011 8:45:19
Dobré ráno,
tak jsme zase doma. V pátek jsme vezli kluky k babičce a Zuzku hlídala teta u nás doma (kvůli škole) a my s manželem jeli na svatbu do Trutnova, kde jsme před čtyřmi lety bydleli. Měla jsem z té cesty obrovský strach, protože je mi špatně v autě vždycky, navíc když jsem těhu. No, přežila jsem to, ale stavět jsme teda museli... Svatba byla celkem dobrá, i když kdyby tam nebyli jedni známí, tak je pro mě zcela o ničem. Neznala jsem skoro nikoho a ti, co jsem neznala, byli totálně nedružní, divní lidi. Ale naštěstí tam byli ti známí, tak jsme celou dobu povídali s nima. Před měsícem dostali v adopci sedmiměsíčního chlapečka, tak jsme mluvili pořád o dětech Náš budoucí přírůstek jsme zatím úspěšně tajili. A pak tam byla taková pauza mezi obřadem a oslavou (na oběd jela jen nejbližší rodina), tak jsme se setkali ještě s jedněma známýma, kteří shodou okolností dostali do adopce 9titýdenní holčičku tento čtvrtek. Ještě ji nemají u sebe, ale mám z toho obrovskou radost. O mimčo se začali snažit v době, kdy mi začali pracovat na Zuzce... A té je už sedm let a to jsme si na ni taky docela dlouho počkali. Takže jsem strašně ráda, že se konečně dočkali i oni. A ještě takového drobečka. Je to teda náhoda jak blázen. Letos na Trutnovsku dostali miminko do adopce tři páry a dva z toho osobně známe Tak snad jim budou dětičky dělat samou radost.Svatbu jsem teda přežila, bylo mi celkem dobře, jen jsem byla brzo hodně unavená, takže v desset už jsem byla doma (u tchánovců) a šla spát. Těhotenství je zatím utajeno a doufám, že to ještě chvíli vydrží ![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
4.6.2011 21:24:06
Mě vedra vůbec neva, čím větší , tím lepší. Ale chodím se chladit do bazénku a studený pití ( grepovej džus s ledem)
|
| pettik | 32582 |
|
|
4.6.2011 20:54:22
moje děti taky pořád řeší miminko, plánujou jak si s nim budou hrát, furt se ptaj, těší se
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
4.6.2011 20:24:04
Smaiko, svíčkovou s kuřecím taky někdy vyzkouším, já dělám svíčkovou jen z hovězího, pak jsme zkoušela z vepřového nbeo i jakoby bez smetany jen na zelůenině, ale kuřecí ještě ne a přitom zrovna s tím kuřetem je to nejrychlejší.
kdo máte starší děti - taky mají takovou starost o miminko? Naše malá se okola ptá, jelsti bdue mít v autě sedačku, kde bude spinkat, jestli máme kočárek...no pořád dokola..A teda taky, jelsti už mi ho pan doktor vyndá ![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
4.6.2011 20:21:55
Azaretko, to sjem ráda, že ti to už šlo.
A jsi teda extra pilná...jábych asi teď nic neplela...a ještě takové vedro. A kuře na paprice dobrý! Byla i kuřecí polívka (z receptů od Bbaicy - z 1 masa polívka + omáčka) a je ještě na zítra. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.