| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3341  [Dalších 2861 >>]
Bberi 40972
12.12.2011 21:02:22
Eset.spálu měla A. loni...

zázvor je super, sice se prý nemůže v těhu nebo co,ale když na mě něco leze,tak si hrnek taky dám~j~
Bberi 40972
12.12.2011 21:00:28
v minulém těhu mě dr.poslal do porodnice na kontroly už od36 tt,ted ještě ne,mám tam jít v pok ní a pak mě prý odešle do pordky, tak nevím podle čeho to dělá,nebo zda je to ted jinak

polohu díétěte nevím neb dr. nemá UZ,ale hlavu bych si s tím nezatěžovala,ono se může natočit ještě jinak
Bberi 40972
12.12.2011 20:58:18
yal gel jsem neměla,dali mi normoš nálev a bylo to úplně v poho,takže si to pořizovat nebudu

Lupi.snad to dobře dopadne s tou mateřskou a teda 6 hod na nohou to jsi si dala, já to ttak měla v pá a měla jsem dost.....
Bberi 40972
12.12.2011 20:50:42
všem,
do alba jsem vložila aktuální fotku
dnes jsem měla hektickej den,nestíháááám

jdu dočíst
Markéta a 5 lumpíků 6320
12.12.2011 20:31:37
No vidíš Lupitko, na Yal bych málem zapomněla, takže díky za připomenutí. ~x~. Taky si ho už musím nechat napsat. ~;)

Jinak já upekla chleba, udělala vosí hnízda a vyžehlila dvě pračky mimivěcí, další dvě pračky už zase visí a to tam mám ještě na několik dávek prádélka ~7~. No, snad to během tohoto týdne zvládnu ~d~. Sil je teda ale čím dál míň ~h~
Evca 118599
12.12.2011 20:14:00
Lupi - jj, jak v CKD u pasu.~;)

Jinak jsem se v Thomayerce ptala na ten Yal. Nemusis jej mit povinne. Oni ti daji nejaky jiny blaf "na pojistovnu". Yal je spis na tom seznamu, pokud maminka chce. Takze pokud to chces poridit, jen kvuli tomu, ze to tam maji napsane, tak to nemusis.

Ja vim,kdyz jsem byla na operaci s mocakem, tak jsem si jej taky nesla a nakonec nepouzila. Dali mi cipky "na pojistovnu" a bylo taky dobre.
Lupitka a Kubíček a ? 73127
12.12.2011 19:12:24
Evi, ja jsem si to taky prvne predstavovala naivne, ze v porodce budu stredem zajmu ~;) ale je to tam jak na bezicim pasu, vid.

Lupitka a Kubíček a ? 73127
12.12.2011 19:10:04
Fajn vecer,

tak jsem dneska vyrizena, unavena, uz je mi lip, ale musela jsem si na chvili lehnout, jak me bolelo bricho. Sikulinka zlata Jakoubek ~s~ koukal na Boba a Bobka a me nechal lezet

Tak u pravnicky dobry, napise primo dopis na urad co a jak chteji a hlavne temi spravnymi slovy. Akorat, ze me sprdla (ale beru, ze ma pravdu), ze jsem si mela vzdy psat, s kym mluvim, o cem, kdy v kolik hodin. A i kdyz po mne budou nekde neco chtit a pak to zas, ze ne, tak vzdy nechat potvrdit. To jen i pro vas, ze fakt bez toho dneska clovek nic neudela. A ze chteli abych to posala na nejakou tu cast uradu, tak to neverila, ze pry to je ukon, ktery maji delat primo oni tam a ne ja. No 3,000 v pytli ale snad to bude dobry a ja tu materskou budu mit. Pak jsem jela na Andel a tam jsem jukla po darkach, takze jsem byla skoro 6 hodin a nohou, tak jsem to asi prehnala.

Zitra jdu naposledy k svemu dr na kontrolu. Ma mi udelat i monitor (ja ho nemela ani na kontrolach v porodce az primo pri prijmu). Nesmim si zapomenout rict o napsani Yal gelu.
A to me jeste ceka ve stredu rano vyrazit v 6 na krev na Karlak a v patek jeste ta hematologie. Do porodnice jdu na prvni kontrolu 22. Doufam, ze do te doby bude klid. Jo vlastne musim jeste na postu poslat doporucene do firmy, ze chci aby uvedli castku na tu materskou za posledni 2 roky. No je mi jasny, jak to bude, ale budu mit doklad, ze jsem to poslala.

Jsem si dnes vzpomela na Mambu... jak me dnes div neslapali "lidi" (musim dat do zavorky, protoze to bylo stado magoru, co melo pocit, ze je to posledni dnesni autobus) musela jsem pockat az vsichni nastoupi, protoze me 2 zensky odstrcily, pak se na me tlacily.... a samo, ze jsem celou cestud stala a stala a pode mnou sedela holcicna tak 20 let, celou cestu na me cumela zenska naproti.... no den... Taky jsem si v duchu rikala...

Esset, to me s princeznou moc mrzi, tak at je ji co nejdrive dobre a ty nic nechytnes.

Vsem co jdou na kontroly drzim moc palecky!

Evi, ja bych to moc neresila, ono je lepsi to necist, nekoumat, budes se akorat stresovat predem. Jak pisi holky, mimi se muze xkrat otocit, tak se jen tes ~;)

Tak jsem vam toho napisala zase, se omlouvam, jsem se musela vypsat.
Vsem at se dari ~x~

Petulko, moc diky. Zitra koupim.
Evca 118599
12.12.2011 18:57:39
Ahojky,

Jajo, Market - diky za info. Mate pravdu. Ja jeste odpo sla na posledni 3D UZ pokus. Ale jak jsem predpokladala, mala uz je maxi velka, nic neukazala. Ale aspon jsem to vyuzila k zeptani se k te poloze. Mudr rikal to same. Klidne za 2 hod muze byt zase jinak. Takze to resit nebudu, budu ji jen domlouvat.~:-D

Taky ji budu domlouvat, at uz jde ven. Na tom 3D ji "zvazili". Ja se picnu ~8~. Cca 3,5 kg. Jestli ta 0.5kg odchylka je smerem nahoru, tak at do mne napichaji vsechnu moznou analgezii, klidne i apunkturni jehly.~t~

Jinak Carol - vzpominala jsem na tebe, jak to v tom horku musi byt tezke. Tak jeste ze tak.~R^ Ja si kolikrat doma na sebe otviram okno a ochlazuju se. Jo jeste dodam, ze v loznici netopime a kdyby manzel nestavkoval, tak spim pri otevrenem okne. Ale to uz neproslo.~j~

Market, Jezi - ona ta mala porodnice asi ma taky neco do sebe. jak jsem dnes byla na KO, tak mne bylo z toho trochu smutno (od sveho gynekologa jsem byla zvykla na hodne osobni pristup). Vsichni se snazi byt mili v ramci moznosti, ale kdyz treba dopo tam "odbavi" na 50 maminek, tak jak by si s kazdou mohly popovidad, ze?
Carolla 68600
12.12.2011 14:18:01
Ahoj kočenky, zdravím po víkendu,doufám,že jste se měly všechny dobře.~;)Marki, ty dokážeš tím svým elánem nakazit,ale já jsem se také trochu snažila, takže na sušáku už mi dosychá poslední prádýlko,dnes večer vyžehlím a basta.Kočárek je už také připravený,celý vypucovaný, jako nový, dávám odkaz, jak vypadá: http://www.123kocarky.cz/detail.php?zbozi=2638454, byl levný, ale suprovní, nemůžu si ho vynachválit. Košíček je už také kompletně nachystaný, takže teď už jen dokoupit ty vložky,jak na dole, tak do podprdy můžu vyrazit~;). No a jinak se mi udělalo lépe,tady se ochladilo,fouká větřík a já jsem jako nová,ale ten měsíc se mnou asi zamával.
Evčo,vůbec netuším nic o té tvé poloze,tak ti budu držet alespoň pěsti,ať se otočí,tam kam má,ať máš na ten svůj první zážitek jen ty nejkrásnější vzpomínky.
Jezinečko,tobě zase přeju,ať ti tvůj přítel B.přinese co nejrychleji tu výplatu~t~, ať můžeš vyrazit na nákupy,ti chlapi z nás musí být nadšení,když je hned zkraje obereme o prachy~t~
No a Mambo a všechny,co jste četly můj román zvaný Jarča,zapomněla jsem tam vysvětlit,jak zabila toho svého přítele.On se prý sám oběsil,protože ho nechala.No to nechápu, ale její nový manžel se jevil celkem jako sympoš,žádný velký IQáč,ale hodný a pohledný,ona mi vždy vyprávěla,jak když přijde z práce,tak ho hned celého zpusinkuje a chodí s ním i na WC, když jde čurat,tak nevím,jestli se nepověsil i ten současný manžel~t~ No mě k tomu také moc nechybělo~t~ No teď se směju,že,ale předtím to taková sranda nebyla.
Bberi, už jsi lepší? Tady se říká, když máš blbou náladu, že máš "mal humor",tak snad už je líp.
No a ty Eset, vykurýruj se rychle a snad nic špatného nechytneš. Tak já jdu zase pracovat,mám toho tady také mraky~;)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3341  [Dalších 2861 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.