Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mambo | 100493 |
|
|
5.12.2011 16:01:08
Pippi - no tak to je luxus... tak já to zkusím taky, jestli to tak jde i v Hořovicích....
|
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
5.12.2011 16:00:40
Tak jsme preventivně prohlídnutí, po dlouhé době jsme takovou kontrolu absolvovali bez tatínka a byl to jak nájezd kobylek. Ani sestřička nechápala, kde se ta komunikativnost v těch našich dětech bere
![]() . Nojo, jak jsme bez tatínkovy autority, tak já se můžu uhrozit a ukřičet a je to houby platný.. Máte to (vy dětní) taky tak? Přitom bych řekla, že jsem úplně stejně přísná jako manžel a kolikrát je plácnu, ale prostě tatínek s hromovým hlasem je hrůzostrašnější (asi) . No, málem jsem je ani z ordinace nedostala, sestřička jim chtěla dát odměnu, ale oni chtěly jedině magnetek s obrázkem, takže musela vysypat celý pytlík magnetků, aby si naši milostpáni mohli vybrat . Já mezitím řešila věci s doktorkou, tak jsem nemohla zakročit, jinak bych ty naše lumpy hnala . Jinak všechno celkem Ok, syn má plošší nohy, ale to už víme, dcerka si musí dávat pozor na držení těla, jinak to jde.. Taky jsem měla obavy jak pochodí synek s předkožkou ![]() , to je hrůza, co je s těma "chlapama" díky tomu "ocásku" víc starostí . To holčičky to mají v tomhle směru v pohodě...No, tak jsem se vypsala, jdu dolikvidovat následky ranní spršky a připravit se pomalu na návštěvu mikuláše s čerty. Jo a co se týče těch rohlíčků (někdo se tu ptal, už nevím kdo ) - já osobně mám recept na rohlíčky z mandlí (náš rodinný), jsou moc dobré, tchyně dělá z ořechů nebo oříšků - čeho má zrovna víc a ty jsou taky mňamkové, já to někdy i míchám půl lískových, půl vlašských a chutnají mi všechny ![]() . Ježkovy oči, to jsem si udělala chuť, že bych šla okoštovat ty naše? ![]() ![]() |
| Pippi | 108434 |
|
|
5.12.2011 14:20:33
mambo, ve Vrchlabí je to v pohodě, já jsem tam minulý týden volala a stačí přijet tam na prohlídku v 36 nebo 37tt. Pak stačí přijet porodit. Je to možná proto, že předčasné porody tam nedělají a po tom 36tt už je to v normě.
|
| mambo | 100493 |
|
|
5.12.2011 14:16:56
Pippi - já myslela jak se budou na to dívat ve Vrchlabí…
. v Podolí jim to bude asi jedno to je jasan….Lupi - u nás všichni vstávají takhle brzy, takže to je prostě dědičný. Dokonce i manžel je takto postižený, takže po našich dětech nemůžeme chtít, aby se spaly celé dopoledne Jezi - všechno nejlepší k svátku ![]() Pippi - vanil. rohlíčky dělám a vlašských. Já toho chtěla tolik zařídit.... a nikde nic mi nevychází.... chtěla jsem něco koupit - neměli, u doktorky sraz novorozenců, tak jsem tam nechtěla zdržovat apod... chjoooo |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 12:59:11
Peti.musím zajet do DMka nakoupit a pak to sbalím,jenže ted jsem doma s A.-takže nic nevyřídím...možná,kdyby manžel přišel brzy z práce....
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
5.12.2011 12:52:52
Market, ta pohroma s vodou to ti fakt nezávidím.
Beri no tu tašku by sis fakt sbalit mohla, ne??? To bude mazec, mimi k vánocům ![]() Jezi ještě jednou vše nej. A malé Jitce od Market taky ![]() Lupitko tak se koukej šetřit a nezvedat toho svéhu klučinu, taky už ho nezvedám. Ted jsem se vrátili z města a jsem totálně hotová, kdyby jste viděli ten kopec co musím vyšplhat ![]() Dneska budu péct smetanové cukroví a datlové kopečky. Jinak dle mého jsou pravé rohlíčky z vlašských ořechů. |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 12:49:12
Jezi:vše nejlepší k svátku
![]() Pippi.nebpj, vše se nakonec stihne ![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
5.12.2011 12:39:25
Jen rychle nakukuju.
Jitam vse nej nej nej ![]() ![]() ![]() |
| Pippi | 108434 |
|
|
5.12.2011 12:27:04
Bberi, já jsem si od začátku dělala srandu, že miminko bude k Vánocům, nebo že ho porodím mamce k narozeninám (27.12.), ale to bylo spíš pro zasmání. No a teď mi asi hráblo a každý večer přemýšlím, kdy to bude a co je nejdůležitější stihnout do té doby zařídit, protože všechno nestihnu
![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 12:19:01
Pippi:já měla od začátku pocit,že porodím v prosinci...
já myslím,že z vlašských,ale nikdy jsem to nepekla,jen jedla ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.