Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pippi | 108434 |
|
|
5.12.2011 12:12:33
Takže vše nejlepší přeji i Jitkám!
Bberi, tak ty budeš mít letos svého malého Ježíška, to je hezké! Já nevím proč, ale poslední dva dny mám takový divný pocit, že porodím ještě letos. Neumím si to vysvělit, snad jedině tím, že jsem celé těhotenství kromě toho období tvrdnutí břicha měla víceméně bezpříznakové a teď na mě doléhají potíže devátého měsíce. Holky, chtěla jsem se zeptat, z jakých ořechů děláte vanilkové rohlíčky? Já dřív dělala z vlašských, pak ten samý recept z lískových, letos nemůžu najít svůj starý recept, tak jsem si našla nový a ten je pro změnu z mandlí. Dejte tip, díky. |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 11:46:13
jezi.u nás bude koprovka zí
![]() tašku zabalím,snad ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
5.12.2011 11:31:08
Teda vy jste kecalky, takže já jsem zpět od zubáka, jen koukla a mám přijít po šestinedělí, stejně by mi nic nedělala...
Tak to je síla Bberi, už za 14 dní, že by??? Tak koukej zabalit tu tašku!!! Evi ať ti to dobře dopadne!!! Markét a ty se koukej šetřit, takový pupík a ty lezeš po kolenou , já vím, někdo to udělat musí, viď!Děkuji za přání, ano ano, jsem taky Jitka. Tak já jdu asi už obědvat, mám hlad, včera jsem ještě večer zvládla udělat koprovku, mňam, tak se těším ![]() Zatím ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 10:22:29
Peti.já droždí nejíma kynu aji bez toho
![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 10:20:44
Pippi:já marně přemýšlím,když nemůžu spát na jméně pro kluka
![]() Peto.k narozkám přeji štěstí a zdraví ![]() Lupi.já věděla hned od začátku,že do ledna nevydržím, no uvidíme... Markét.taková pohroma hned po ránu, mě ted strašně vše rozhodí, přeji,at je to OK. Dnes jsem byla v jiným obchodě na kojo podprdu ,košíček B je pro změnu příliš malý a C neměli |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
5.12.2011 10:12:07
Tak jsem dočetla co jste napovídaly přes víkend
. Bylo toho docela dost! ![]() Manžel opravil vodu, takže mě už teď čeká jen poklidit ten bordel, co to nadělalo. Všechno je zvlhlý, tak tam budu muset pustit teplý vzduch, aby se to sušilo. Nechce se mi totiž odsunovat celá linka.. Naštěstí není přímo na zemi, je na takových nožkách, tak tam je škvíra a bude to snad rychle schnout. Ale udělalo to úplně čáru přes rozpočet, protože jsem myslela, co za dopoledne stihnu a budu ráda, když udělám nějaký rychlooběd.. Asi krupicovou kaši ![]() Peťo, všechno nej k narozeninám! ![]() My včera oslavili těch 7 našeho lumpa, nějak mi nedochází, že už mu je tolik, zamrzla jsem někde na jeho 5 letech . Současně jsme včera popřáli i Jitce, aby toho dneska už nebylo tolik. Nojo, Jezi, všechno nej k Tvému dnešnímu svátku! ![]() ![]() Doufám, že se nepletu a pamatuju si dobře, že jsi taky Jíťa Tak jdu zase chvilku uklízet, musím s přestávkama, protože lezení po čtyřech už mi moc nejde a hlavně následné zvedání se ![]() ![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
5.12.2011 10:04:04
Evi, at je vse ok
![]() ![]() Bberi, jukam na tabulku, no jo, ty mas termin uz 1.1. ja myslela, ze cekas na prvni minutku Noveho roku, at za tu "fusku" neco je ![]() ![]() ![]() |
| Evca | 118599 |
|
5.12.2011 10:02:45
Dobre rano,
letim za chvil na kontrolu. Tak mi drzte palce u vahy s malou, hodne jsem se s tim drozdim krotila. Za 14 dni padlo jen 5 kostek. ![]() Jinak Peti - vse nej nej nej. ![]() Market - to je pekne nadeleni. Mne by omejvali. Packo holky, odpo pisknu. Eva |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
5.12.2011 10:01:45
Bberi, fakt uz je mozne, ze budes mit mimi do 14ti dnu?
ty brdo, ja mam pred sebou jeste 6 nedel ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
5.12.2011 10:01:01
jo a do porodky mě opošle po další ko 19.12.....což asi teda ani nestihnu,no nevím....
![]() mně se zdá,že minule jsem tam chodila dřív ,nějaký ten 36 tt.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.