Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mambo | 100493 |
|
|
4.12.2011 7:22:31
Bré ranko,
dneska jsme si u nás přispali a vstávali až v 6 hodin!!! ![]() Pippi - já jsem to včera měla taky.... motala se mi hlava z ničeho nic. Tak možná to byl špatný tlak. Rození si nepřipouštím, páč na mě je moooooc berzy ![]() Tak co máte dnes v plánu? U nás nic, asi se budeme jen tak poflakovat No možná upeču bábovku, aby se neřeklo...Tak se mějte a užijte si už druhou adventní neděli ![]() |
| Pippi | 108434 |
|
|
4.12.2011 0:03:24
Holky, mně je dnes nějak divně, normálně se mi stalo, že jsem seděla u stolu a z ničeho nic se mi zamotala hlava tak, že kdybych stála, tak sebou švihnu. Taky mě bolelo břicho, měla jsem trochu strach, že předčasně porodím. Už je mi teda docela normálně, půjdu si lehnout.
|
| Evca | 118599 |
|
3.12.2011 20:30:04
Mambo - ja jsem taky po kazde prochazce neskutecne unavena a vetsinou usunu na guaci v obyvaku. Anemicka jsem jen slabe, beru zelezo jen aby se nereklo, tak si spis myslim, ze to bude tou vahou v brichu.
![]() Jinak jsem dnes prezehlila prvni varku veci pro malou. Ac jsem u toho sedela, tak jsem uplne rozlamana. No jeste mne ceka dozehlit zbytek a sbalit tasku male pro odjezd z porodnice. Dudlik a plastove hracky vyvarim, ale nekde jsem cetla, ze by se nemelo moc s predstihem. Tak to radej Jirku naucim. ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
3.12.2011 19:35:47
mambo.při anemii může být zvýšená únava,ale ani se ti nedivím,že po takovým zápřahu jsi usnula...
jj, dudlík si vyvařit doma-souhlas. ![]() já byla odpolko ve městě, koupila jsem ten sirup,co mi doporučila Peta,tak jsem zvědavá,jak bude A. spát.... venku teda bylo hnusně... no nic,jdu se odkulit pryč ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
3.12.2011 19:24:25
ahoj holky,
tak brácha měl přijít na oběd a nepřišel, protože Lucinka (jeho dcera) onemocněla... A protože jsem toho navařila hromadu, tak jsem mu půlku dala (jsem ráda, že se to nevyhodí) + jsem tady měla Mikuláše pro ní a Ariho (syn), tak jsme šli s mm ven a donesli mu to domů. Je doma sám, protože jeho manželka jela do Paříže, tak jsme vzali Ariho ven na hřiště, aby se doma tolik nenudil (budou mu v květnu 2 roky) a lidi na nás koukali dost podezřele - 2 malé děti a já s bubnem . Valerie se prochrupla, prošli jsme trhy a ještě Riegráč a hřiště, vrátili Ariho a já jsem byla tak unavená, že jsem na hodinku usnula . Nemůže to být z toho železa? Mno to asi neeee. ![]() Jsem ještě zapo napsat, že na 7 jsem jela k našim pro letní pneu co jsem tam měla a pak ke tchánovcům, protože jsme je dávali k nim do garáže - no zkrátka toho mám už dost . Valerína vstávala v 5, ale to už mě nijak nepřekvapuje Majdali - balím a nebalím do porodnice…. už mám vyndanou tašku a pár věcí co jsem tady měla jsem do ní dala…+ jsem koupila bepanthen. To víš minule jsem rodila o 3 týdny dřív… a jak tady všichni balí tak jsem znervozněla. Dudlík bych si vyvařila doma….Jezzi - já mám taky takovou cestovní tašku Camel (jedna větší a jedna menší..) Jinak já jsem také neměla dubovu kůru a zahojila jsem se v poho… nechám to být a kdyžtak si to potom koupím, nebo jí nechám někoho koupit kdo přijde za mnou do porodky Peti - užij si trhy. Bych si dala svíčkovou, ale já jsem dělala kuře na paprice a dělám to tak složitě, že dost lidí říká, že to chutná skoro jak svíčková….. ![]() Jinak u nas už malá spí, tak máme klídeček Všem přeji krásný večer ![]() |
| Evca | 118599 |
|
3.12.2011 16:36:30
Peto - ty a depresy??? To ja mam z te tve neutuchajici energie.
Ja si vzdy neco prectu, kdyz se mi neco deje. Takze timto stylem nastuduji neco o porodu na porodnim sale.![]() Pippi - ja snad 2 x za den usnu na 10-15 min na gauci. Vysvetluju si to tim, ze jak maly rostou, berou si z nas strasne energie. Jinak s tim mocakem mam to same. Chod casto, nenech si ho moc naplnit. To pak neboli. Ja si nejdriv myslela, ze mam zanet mechyre, kdyz to tak bolelo. Holky - mne na ty otoky a tezke nohy pomaha trochu magnezko. Piju magnesii a beru si 1 tabletku horciku denne. |
| Pippi | 108434 |
|
|
3.12.2011 15:10:14
Petro, klid, já nemám ani kočárek. Miminko jsem taky ještě nesežrala, ale být to něco jiného, třeba tvar ovoce nebo tak něco, už je to pryč :))
Jinak já zatím neotékám, ale taky už je poznat, že začínám devátý měsíc. Nemůžu si pořádně sednout, protože dítko mě všude tlačí, jsem permanentně unavená a hlavně chodím snad každých pět minut čůrat. Mám pocit, že měchýř mám hrozně stlačený, až to bolí. |
| Bberi | 40972 |
|
|
3.12.2011 14:33:59
Peti.já taky nic nečtu...
![]() domácí knedlíček kynutý,hmm to muselo být mnamka... |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
3.12.2011 13:49:42
No Majdali to je úplně nadlidský výkon co????
Začínám mí depreze z vás jak všechny chystáte, já jsem ted taková, že si skoro nic nečtu, první těhu jsem byla furt naložená v knihách a časopisech. Včera jsem dělala nedopatřením tu svíčkovou z hověžího pupku, poprvé jsem ji vařila a musím říct, že se mi povedla. Dneska jsem se poprvé pokusila o kynuté domácí knedlíky a to se musím zase poplácat po rameni, protože jsou úžasné. My se akorát chystáme do postýlky ![]() Zítra jedu do Horních Měcholup na adventní trhy za kamarádkou i si tam počkáme na rozsvícení stromku. |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
3.12.2011 12:56:40
jo Peti ještě hlásím, že mimčo jsem nesežrala ale aspoň ta kytička mě láká :-D |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.