| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 3341  [Dalších 2581 >>]
1Majdali 118921
3.12.2011 12:55:56
ahooj :-)

teda musím říct, že do toho balení se mi nechce ani trošku ... Mambo ty už taky balíš jo?? .. si říkám, že je ještě stále dost času ~d~ ... pořád nevím podle čeho si mám koupit tu podprsenku ... kdybych byla po mamině tak 3 čísla navíc žádný problém ... holky budete si některá kupovat ten wobenzym? a taky fakt nevím do čeho se sbalím, mám takovej ten huňatej župan a mám pocit, že sám o sobě mi zabere celou tašku :( .. pantofle si beru crocsy abych v nich mohla i do té sprchy a dvoje se mi tahat nechce...

musím si vypsat ty potřeby pro prcka co jste psaly v deníčkách a nějak to pokoupit ať na to nemusím pořád myslet..

kupovala jsem deku: http://www.babytip.cz/detsky-textil/deky/p/deka-akrylova-motylek-90x110-cm/ ... trošku jsem se bála, ale když přišla tak je super, fakt silná a kvalitní. Jinak lahvičky jsem si koupila tommee tippee abych je měla doma. Mám 2x 125ku a 2x 260ku - byl to nějaký setík i s dudlíkem - akorát mi poraďte: ten dudlík mám doma vyvařit a vzít do porodky?? nebo ho vyvaří tam??? ~d~

oblečeníčko jsem všechno prala v persilu a silan mimi aviváž, ale jen mini dávku a máchání navíc. Prala v tom kámoška a malinkej byl v pořádku tak jsem se poopičila :-) ... dneska volala mamina, že u ní mám od tety něco dopředu "do kouta" :-) prý nějaké pletené oblečení pro mimčo z porodnice, tak jsem zvědavá jestli se neurazí, protože já mám připraveno něco úplně jiného ...

Evca 118599
3.12.2011 11:27:28
ahoj holky,

tak koukam, ze uz nejake zaciname ve velke mire "trpet" neduhy 9.mesice. Mne prave dnes zacal.~R^

Ja mam asi nejvetsi potize s unavou a hladem. porad bych spala a jedla. Nesnim uz velke porce za to po kazde sieste mam hlad.~w~Vcera Jirka se divil, ze mam ZASE hlad. A ja na to, ze ne ZASE, ale PORAD.~:-D

O kvalite spanku ani nemluvim. Je ho dost, ale jen na tom levem boku. Uz jsem fakt prelezela.~Rv

Jo, ja balim 2 kufry. Velky mne s sebou do porodnice a pak maly pro Elisku, ktery vezme Jirka az nas pojede vyzvednout.

S tou dubovou kurou pockam, az pujdu na kontrolu do porodnice a zeptam se tam, co tim basnik myslel.

No nic, pujdu ze zkulturnit.Je poledne a ja jsem porad v pyzamu, ostuda.~o~
Bberi 40972
3.12.2011 11:16:53
Peti.moc díky,hned odpolko to půjdu koupit...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
3.12.2011 10:37:14
Beri je to Gastrotus baby a je právě na mechanický kašel, mě se taky dDennýsek až z toho kašle poblil, ale od té doby co to máme v noci spíme.
Bberi 40972
3.12.2011 10:34:10
Jezii.mám takovou černou cestovní tašku střední velikost,tak do ní...
jezinečka 105196
3.12.2011 10:26:25
Jo a ještě jsem si vzpomněla, je to takový blbý dostaz, ale do čeho se balíte... já vůbec netuším... všechno máme tak nějak na baráčku a vůbec se mi tam pro to nechce... tak dík za tipy~t~
Teda to jsou dotazy co?~t~
Bberi 40972
3.12.2011 10:18:00
Jezi s těma ručníkama máš pravdu,taky jsem to tak nějak měla,už jsemt o málem zapomněla,díky za připomenutí
Bberi 40972
3.12.2011 10:17:19
Jezi.odstřikávala jsem 1x,když jsem šla do nemocnice na zákrok v lokále,odstříkala jsem do Avent kelímku,kterej byl v tom kufříku,co jsme dostaly v porodce...Moc mi to nešlo...měla jsem v plánu,že pak dá babi mlíko A. stříkačkou....nakonec jsem to stihla rychle dom a nakojila...
Ještě jsem měla zánět prsu a to jsem odsávala odsávaš¨čkou,měla jsem tu ruční-vypadá jak velká stříkačka a super.~R^Ale není to třeba mít doma,maj to v každé lékárně a ručně se odstříká taky v poho...

jj Lactacyd je dobrej,ten si koupím~R^
jezinečka 105196
3.12.2011 9:59:01
Ahojky při sobotě
Já dnes nějak divně spala, sice celou noc, ale ráno mě děsně bolela hlava, teď už je to naštěstí lepší. Tento víkend ze mě je taková slaměná vdova, přítel dělá denní dvanáctky, takže od 6 do 18 ... máme tady tento víkend adventní trhy, tak už jsem domluvená s kamarádkou, že tam zajdeme, tak alespoň něco.

Takže k tomu na co jste se ptaly... dečky, já jich mám asi 5 po Žofce, ale jsou různě velké a tlusté. Většinou jsme je naštěstí od někoho dostali jen vlastně jednu jsme kupovali, ale to proto, že Žofí je květnová, tak to nebylo tolik potřeba. Ale jak já říkám dek není nikdy dost~R^ Malá pod nima spí dodnes v postýlce, do kočárku taky dáváme, tak jednu vyberu speciálně pro mimíse~;)

Ty dudlíky a lahvičky já vždy dala do misky a zalila je vařicí vodou a chvilku tam nechala, to samé jsem dělala s hračkama. Jinak lahvičku jsem poprvé měla jednu od aventu, jsme podědili, pak jsem do ní dělala kaši a jinak mám ty, co byli v reklamních balíčkách, co jsem dostala u Mudr. ty jsou od NUKu a z těch malá pije šťávu dodnes. Teď jsme ještě dostali nějakou od švagrový, to nevím, co je za značku.
Já to samozřejmě nijak nehrotila, počítala jsem prostě s tím, že budu kojit. Mlíčko jsem neodstříkávala... vy jo? A jak, měli jste odsávačku??? Já to jednou zkoušela ručně a to fakt nešlo... A to jste pak dávali to vaše mlíčko přímo z lahve aniž se nějak nabořilo kojení??? Já z toho měla vždycky strach, aby se mi malá pak přisála... Docela bych to zkusila, ale jsem v tom amatér..

A do porodnice já osobně měla asi 3 ručníky, 2 na tělo a jeden na rodidla, aby se nepřenesla infekce z očistků na prsa, o tom jsem četla~;) žinku jsem taky neměla. Na intimní hygienu mám mycí emulzi Lactacyd, nedám na ní dopustit!!! A dubovou kůru jsem měla a mám gel ale spíš kvůli hemeroidům, které se mi po porodu hodně udělaly. Jenže já nebyla nastřižená, tak nevím.

Jo a ještě k té kosmetice pro mimi, také jsem četla, že Johnson je dost dráždivý, já měl nějaký olejíček z lékárny, od kamarádky, ten olivový přímo nalitý od nich mi taky smrděl. A pak Astrid Batole, ten mi naopak krásně voní!!! Mýdlo žádné, až teď občas malou myju právě Johnson mýdlem na tělo a vlásky. A pak jsem hodně zkoušela vzorečky, měla jsem jich dost, takže od všeho něco~;)

Holky, ty otoky vám fakt nezávidím, já tím, nutno zaklepat, netrpěla nikdy a doufám, že ani nezačnu... horší je vstát z postele a rozchodit se, jak mě bolí ani nevím co... prostě celá pánev nebo co...

Tak jdu něco dělat, abych neseděla zas jen u počítače...
Zatím~3~
Bberi 40972
3.12.2011 9:08:05
jo a ty jednorázové podložky ,tak to je super věc a mohu jen doporučit~R^, dávala jsem ji vždy na přebalovací podložku a když se A. třeba počůrala nebo něco vyteklo z plínky,tak jsem ji jednoduše vzala a vyhodila a nemusela jsem složitě umývat celou podložku...~R^~g~,taky jsem je brala třeba k dr. nebo když jsme někam jeli~R^,kupovala jsem ty z DMka
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 3341  [Dalších 2581 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.