| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 3341  [Dalších 2571 >>]
Bberi 40972
3.12.2011 8:51:31
žádnou mastičku jsem po nástřihu nepoužívala a zahojilo se to super,ani jsem o tom nevěděla
Bberi 40972
3.12.2011 8:45:43
žínku do porodnice?....to si nepamtuju,že bych měla....

ten gel na intimní hygienu určo jo,to využiješ~R^

Peti.taky mám víc oteklou P nohu
jak se jmenuje ten sirup na kašel jak jsi tu dávala odkaz,pls? Aňa zas kašle,takže v noci spala se mnou neb si ublinkla do postele...

dnes si dám odpočinkový den, včera jsem to myslím trochu přehnala...
xejdula 105317
3.12.2011 8:16:57
Jo a ještě k tomu zmrazování.Já zmrazovala normálně do lahviček od přesnídávky.Teď do nich zmrazuji i polévky.~z~
xejdula 105317
3.12.2011 8:14:30
Napíšu jen pár postřehů nevím kdy se malá vzbudí.U nás v porodnici používají Johnson pardon za to nevím jestli jsem to napsala správně kdyžtak mě omluvte.Malá z toho žádné problémi neměla.Jinak jsem také prala v lovele a taky žádný problém.Dubová kůra může znamenat i mastička.Mě jí dala kamarádka a po nástřihu jsem ji fakt užila a krásně hojila.I teď si jí budu kupovat.Jinak opravdu se vám krásně srazík vydařil.A pěkné fotečky.Já mám tašku zbalenou jen na půl spíš co bylo doma a nemuselo se kupovat.Co se mi tedy ještě osvědčilo,ale na to mě přivedla až holčina v porodnici.Ty jednorázové přebalovací podložky.Mi tam měli totiž takovou podložku která se spíš lepila a malá když si ublinkla tak ta jednorázovka byla super.A pak jsem jí ještě užila když jsem s malou chodila na kyčle.Protože se musí sundat plínka a když se tam na stole náhodou mimčo počůrá tak to není problém.A tady u nás si na to spíš potrpěli.Třeba jinde to je jiné.Jinak mě nohy zatím neotékají.Ale nedokážu moc dlouho u ničeho stát.Začnou mě bolet buďto záda nebo hlava a mám tvrdnutí břicha.Přeji vám všem ať zbytek těhotenství snášíte líp než já.~x~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
2.12.2011 23:59:58
Tak jsem dovařila svíčkovou, celkem se i povedla~w~, jsem si dala jen malou ochutnávku a jdu chrnět.

Mambo díky za přání splasknutí~t~~t~~t~ já mám nateklou hlavně pravou nohu, ale zatím nic dramatického.

Přeji dobrou noc.~h~
mambo 100493
2.12.2011 23:09:18
Pippi - s dekama neporadím, mam tady asi 4. Jedna je Ikea (takova prizova), Mothercare a nejake flizovky… Mam fusak, tak snad to bude stacit + rychlozavinovacku do autosedacky. Chtela jsem take koupit tu spanelskou, ale prdim na to…
Lahvicku mam take Avent + jsem si na odstrikani koupila takove kelimky na uskladneni.
Kosmetika - me ten olej z lekarny smrdi, takze zkusim nejaky jiny pro novorozene (optam se v lekarne), ale asi bubchen nebo Niveu - to jsem pouzivala na Valerii
Evco - ta dubova kura hoji…ja ji nemela a take jsem mela jen gel pro intim. hygienu od Sebamedu a v poho. Myslim, ze ta zinka a osusky staci… A dudliky apod, jsem vyvarovala….
Uz nevim co jeste jsem chtela.... snad jen, at vam splasknou nohy ~;)
Evca 118599
2.12.2011 22:46:54
Jo Pippi, k tem dekam. Ja mam 3.

2 o velikost cca 90x100 plus minus. Jedna je neco jako fleecova za 150,- z Aukra a 1 my koupili kolegove v Mothercare.Ma takovy jemny kozisek. To netusim za kolik byla.

Pak mam 1 slabou fleecovou do zasoby pro vsechny pripady. Tu jsme meli doma.

Jinak nevim, jak to mas daleko do tech Hostivic, toho obchodu Malvik. V tom darku pro tehotne prave byly dudliky, 1 lahvicka, pak nejake hracky pro miminka a byly tam i nejake vzorky samponu a kremu od Chicco.

Co se tyce te kosmetiky-juknni, co psaly holky v denickach. Je to dost podobne, tak bych rekla, ze dost zarucene a kvalitni.~:-D
Pippi 108434
2.12.2011 22:30:41
Lupitko, díky za tip na tu deku. Taky díky všem za radu ohledně lahviček, já jednu určitě koupím už teď, pro případ, že bych potřebovala odejít a odstříkat mlíko pro toho, kdo bude hlídat. S kosmetikou ještě uvidím, o tom Johnsonu jsem to třeba nevěděla. já toho právě moc kupovat nechci, ale v některých porodnicích mají dětskou kosmetiku v seznamu věcí, které má mít matka s sebou. Totéž košile, na erár se rozhodně spoléhat nebudu.
Evčo, já neporadím, ale taky jsem zvědavá, tak doufám, že někdo zkušený odpoví. Ale ohledně lahviček a dudlíků: já dnes koupila dudlíky a je na nich napsáno, že před prvním použitím se mají pět minut vyvařit.
Evca 118599
2.12.2011 21:39:15
Jo jeste 2 veci, holky.

1] Neco na omyti rodidel po porodu. V papiru z Thomayerky pisi dubovou kuru. Ja bezne pouzivam neco od Carefree pro intimni hygienu. Pak je na trhu jeste neco od Sebamedu.

Co si o tom myslite?

2) Zinky a osusky do porodnice - ja mam sbaleny 2 osusky, 1 rucnik, 1 maly rucnik a 1 zinku. Myslite,ze to je tak dobre. Nemam mit vice zinek?
Evca 118599
2.12.2011 21:27:23
Grrr, ja se picnu. Jsem si smazla cely prispevek.~q~~q~~o~

Uz se mi to nechce cele psat, tak jen sobecky se zeptat na mou nejasnost. Holky, jak mam umyt dudlik a lahvicku pred 1.pouzitim?
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 3341  [Dalších 2571 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.