| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 3341  [Dalších 2561 >>]
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
2.12.2011 20:41:39
Pipi myslím, že se tu mluvilo o španělské dece??
Já jsem si koupila první dvě lahvičky skleněné pak mám vše od Avent a s tím jsem moc spokojená. A já mám kosmetiku od Nivea.

Tak mi poprvé otekly nohy~q~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
2.12.2011 20:35:06
To jsem rada, ze nejsem tak nemohouci a vochrnena jen ja. Jak jeste ke vsemu jak se v noci budim kaslem, tak prd spim.

Pippi (snad se nepletu):-) ja jsem se tu ptala na tu spanelskou deku. Jeste jsem ji nekoupila, ale nasla jsem asi nejlevnejsi - www.slune.cz 560,- velikost 80x110cm. A maji i kamenny obchod pod Vinohradskou nemocnici, ze si to tam muzes vyzvednout a neplatit postovne. Maji tam i levnejsi kosik na mimco i podlozku na prebalovak.

Ja jsem Kubaska koupala jen ve vode a natirala pak taky olejickem slunecnicovym z lekarny. Ale nekupovat ted, on ma trvanlivost tusim jen 2 mesice, tak staci az se mimisek narodi vyslat tatinka ~;) stoji tusim 30,- Jednou za cas jsem dala pidi midi do vodicky, myslim, ze to bylo bud Bubchen nebo sebamed.
A lahvicku, ja jsem mela doma jednu malou Avent. Pouzita byla jedinkrat a to na jedno odstrikane mlicko, kdyz bylo Kubaskovi 1,5 mesice a ja sla na trhani zubu. A to jeste daval dedecek ~t~ Ale zas koupim, ono se to neztrati a pak z toho stejne prcci pijou.

Teda holky, vy jste ciperky, ze jeste mate vecer silu neco delat. Marketko, treba ty pect cukrovi ~R^

Markéta a 5 lumpíků 6320
2.12.2011 20:11:52
Pippi, já bych s lahvičkami být Tebou počkala, když se rozkojíš, tak Ti budou víceméně k ničemu (pokud mlíčko nebudeš zamrazovat, to se pak dá i v nich)a není to zrovna levná záležitost. Já tedy kupovala avent a nuk, ale měla jsem to jen na uchování mlíčka v mrazáku a sehnala jsem si použité, protože jsem do toho nechtěla vrážet tolik peněz..

Co se týče kosmetiky, tak já koupila v lékárně obyčejný olivový olejíček, co "balí" v lékárně, jinak jsem nepoužívala vlastně nic (mýdlo apod.). Jen pro nejstarší dceru na vlásky jsem měla nějaký vzoreček z toho dárkového balíčku z porodnice, ale ta měla dost vlásků. U ostatních to dlouho nebylo potřeba :-). Pokud opravdu chceš něco voňavého pořídit, tak souhlasím s Berri, ne moc a hlavně jednu značku, kdyby náhodou nesedla, abys věděla, po čem to bylo.

Bberi, nojo, chlapi se maj ~;). Taky bych šla docela někam ven, ale fyzicky už se na takovýhle akce tolik necítím.. No a máš pravdu, já si budu zase ňuchňat a snad i kojit miminka a to žádnej chlap nemůže. Tak jdu zkusit uložit lumpy ~3~
Bberi 40972
2.12.2011 20:01:32
na minulé diskuzi si chválily holky dost Hipp
Bberi 40972
2.12.2011 20:00:12
Pippi,nevím,myslím,že Lupitka to kupovala,já mám ještě po Ani
Bberi 40972
2.12.2011 19:59:07
u nás v porodce košile měli svoje...

ad kosmteika nekupuj toho moc,nemusí to miminovi sednout a pak to můžeš po psovi~;),já už ani nevím,co jsem měla,jen vím,že na Johnson bývá docela často alergie...
ale někdo to vkládal do deníčku
já měla bubchen na zadeček a pak nějaký obyč olejíček z lékárny...ještě je dobrá Weleda
Pippi 108434
2.12.2011 19:57:43
Bberi, ten rozměr si zhruba pamatuju, ale můžu se zeptat za kolik byla? Ty ceny se na netu dost různí a v obchodě jsem to nikde neviděla.
Bberi 40972
2.12.2011 19:55:48
Markét: ti chlapi se mají,co?... ty budeš péct,ukládat děti a on se bavit...~t~
ale zas nikdy nepozná,co to je ,když se miminko v bříšku hýbe nebo když se kojí~;)
jj,maminka je jen jedna...~R^

taky mě otekla trošku jedna noha-kotník,v minulým těhu jsem měla větší otoky...

Pippi. španělská deka,ten menší rozměr stačí ,přeměřovala jsem to tady komusi....
lahvičku nemám,neměla jsem....to dokoupíš vždycky kdyby náhodou~;)
Pippi 108434
2.12.2011 19:51:34
co se týče tašky do porodnice,tak já tady mám na gauči připravené věci ke sbalení,ale nevím, do čeho to dát. Chci si vzít pro jistotu pro mimčo všechno včetně plenek, pro sebe ručníky, do malého kufříku se mi to nevejde. Navíc ještě nemám košile do porodnice, nemám žádné rozepínací, ale objevila jsem tenhle link http://www.tehotne.cz/kojici-nocni-kosile/ co na to říkáte? No a samozřejmě nemám ani jednu kojící podprsenku, budu si ji stejně muset objednat z netu, tak ještě počkám. Zítra se jdeme podívat na kočárek, to jsem zvědavá.

Ještě jeden dotaz (jsem otravná, já vím): jakou máte připravenou (nebo jakou plánujete koupit) kosmetiku pro miminko?
Markéta a 5 lumpíků 6320
2.12.2011 19:45:27
Tak my před chviličkou dorazili z mikulášské akce tady u nás ve vesnici, děti si to moc užily, bylo tam spousta soutěží a diskotéka, tak i zapařily ~t~. Přitom to bylo komorní, protože celkem tam bylo takových 50 lidí (holt jsme "velká" vesnice), což je tak akorát. Taky bych si trsla, nebýt toho pupku ~;), ale už se fakt necítím, kor když mi teď opuchají ty nohy ~d~. Ale být malá, tak jsem nadšená ~;). No však ještě loni jsem pomáhala s organizací a letos už jsem byla jen pasivní divák..

Manžel není doma, má dnes vánoční besídku od práce, jsou někde na bowlingu a pak jdou do hospody, prý to chtějí protáhnout i na diskotéku, tak hlásil příchod až po půlnoci. Tak asi dám děti spát a budu dělat o cukroví.
Odpoledne jsem domatlala ten dortík pro syna, slavit to budem až v neděli současně se svátkem Jitky (naši nejstarší), má to v pondělí, ale to zas budou čerti a ještě ke všemu jdem na tu preventivku, tak to bude náročný den i tak.. Ten krém od Peti jsem si nakonec nechala na jinou příležitost, ale určitě ho vyzkouším, však těch narozenin teď v zimě máme dost a ještě přibudou ~t~, tak příležitost určitě bude a hlavně ten recept vypadá fakt žravě ~;) ~w~.

S tou taškou do porodnice jste mě taky nahlodaly, si říkám, že to budu muset taky pomalu začít chystat.
Dnes jsem částečně sledovala Sama doma a byl tam nějaký ten terapeut Andrew Urbiš (nebo jak se jmenuje), bývá tam docela často, zabývá se taky čínskou medicínou apod. a říkal, že příští rok je velmi vhodný pro narození miminka, takže bysme to všechny měly opravdu nechat až na příští rok! ~:-D

Jo a Jezi, taky si pohrávám s myšlenkou, že budemem mít první miminko/a roku 2012 v ČR a určitě budu na Nově. Už si chystám proslov ~t~

Tak pěkný večer, případně dobrou noc! ~3~ ~h~ . Já si za chvíli pustím Vyprávěj, uspím zvěř a pak se uvidí, co ještě zvládnu.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 3341  [Dalších 2561 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.