| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 3341  [Dalších 2551 >>]
Pippi 108434
2.12.2011 19:41:20
jo a ještě k těm dekám - jak velké a za kolik jste kupovaly?
Pippi 108434
2.12.2011 19:39:06
Ahoj holky, tak ségra už je na tom líp, ve středu by měla jít domů, na operaci půjde až v novém roce. inkubační doba už víceméně uplynula a vypadá to, že z rodiny to nikdo jiný nemá, ještě teda uvidíme u druhé ségry, snad taky bude OK. Jinak jsme všichni nadšení ze zvednutí poplatků v neocnici na 100kč denně, ségra dostala plný invalidní důchod ve výši 3000Kč a nemá nárok ani na odpuštění zdravotnických poplatků, jako to údajně mají soiálně slabí.

Ad prášek na praní - taky peru v Lovele, ta tekutá krásně voní, aviváž na dětské nepoužívám s výjimkou pletených svetříků.

Lupitko: já jsem taky pořád šíleně unavená, přitom ale nemůžu spát, tak se pořád válím jako lemra a nemůžu ani nic dělat, ani spát.

Dneska jsem nakoupila pár drobností pro miminko, jako hřebínek, teploměr, dudlíky, atd. Konečně taky mám komodu na dětské hadříky. Holky, chtěla jsem se zeptat, kde kupujete ty deky do kočárku, o kterých se tady už psalo? Omlouvám se za zdržování, ale bylo to asi o 1000 příspěvků dozadu, už to asi nevyhledám. A dál mě zajímají lahvičky, máte plastové nebo skleněné?
Bberi 40972
2.12.2011 19:36:24
Peti.jéžiš,ty jsi taaak hodná,~6~, to po tobě nemůžu chtít~;)

Lupi:já vím,že jsi to myslela v dobrém a děkuji~;((

Já unavená su jak kdy,dnes jsem celej den byla v čudu, u dr. na kafíčku, dom doleětla ve čtyři i s malou ze školky, pak jsme dělali logo,já upekla ještě buchtu,uklidla kuchyn....ale asi padnu po Vyprávěj...~e~
mambo 100493
2.12.2011 19:28:41
Dekuji za nazory na praci prasek. Me prave ta Lovela nevoni… tak jsem si rikala, ze bych rovnou zacala na tom Persilu sensitive ~d~
Bberi - gratuluji, ze se to drzi! A souhlas s Petrou - uz si zabal ~;)
Ja uz vytahla tasku, ze si taky radeji pomalu sbalim….., ale ja mam oproti vam more casu ~t~
Jinak jsem zapo napsat, ze jsem vyfasovala take zelezo, tak doufam, ze mi nebude zle ~a~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
2.12.2011 19:27:41
Bberi, ja jsem dostala dTest jako darek. ja bych po tom tak nepatrala, pac bastim vse a vsude ~w~~t~ beru to jako fajn, kdyz chci neco koupit, ze juknu. Treba kecupy, co vysly fajn (Lidl) to je dle mne sragora prvni tridy :-© ale zalezi na chuti kazdeho.

A ty testy, aha. Ja to myslela v dobrem, ze se to aspon nehorsi. Ja jdu 16.12. na hematologii, takze pocitam, ze mi tam uz predepisou ten heparin na sestinedeli. Sestra v porodnici rikala, ze by mi asi meli dat na hematologii i na porod a pak, tak uvidim.

Holky, taky jste posledni dobou hrozne unavene? Ja priserne. Az bych se vztekla ~n~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
2.12.2011 19:21:00
Beri mám lepší nápad napiš do emailu, který je v kontaktech adresu a já ti jedno pošlu ~;)
Bberi 40972
2.12.2011 19:02:14
Peti.já chci vidět to miminkoooooooooooooooooooooooooooooooo~;((
Bberi 40972
2.12.2011 19:01:44
lupi.no v pořádkum je nemám,mám Hb nějakých 108,norma je tuším 130,ale aspon,že to neklesá....

ad ty testy,já tomu zas tak moc nevěřím,kamoška má předplacenej Dtest a tak jsem to študovala v elekt. podobě a některý výrobky,co tam propadly,mi zas tak blbý nepřijdou,ono záleží na co kladou důraz

no tu kabelu začnu chystat,slibuju...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
2.12.2011 17:34:10
Beri super, že výsledky se takto drží.
Holkám jsem dělala marcipánové miminko.

Lupitko s těma úřadama nezávidím, mě se taky v obchodech dělá zle, hlavně v těch malej, ty velký mají většinou klimatizaci tak se to dá.

Beri ty si koukej tu tašku už připravit, já se do toho pustím ve středu to přijede babička z lázní a já si budu pujčovat její kufr a župan. Ještě si musím koupit nějakou košily s propínám, ale to asi nechám až jestli budu kojit.

Příští víkend budeme přestavovat ložnici, tak jem na to zvědavá jak to bude vypadat.
Lupitka a Kubíček a ? 73127
2.12.2011 16:36:37
Bberi, nevim. Cetla jsem to v nejake diskusi tady na Rodince. Ale nevim, jukam do dTestu na netu a tam o ni nic nepisi. Kdybych neco nasla, dam to sem. Ja se chystam koupit Lovelu taky.
Dobre, ze mas testy v poradku ~R^
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 3341  [Dalších 2551 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.