| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 3341  [Dalších 2541 >>]
Bberi 40972
2.12.2011 16:34:33
na hematolce celkem dobrý, Hb je o něco lepší,no hlavněže to neklesá, budu ho brát i po porodu a po šestinedělí ko.

už mám houpací lehátko pro mimi~R^

jinak já mám termín 1.1. takže mín než měsíc nemám ani sbalenou kabelu do porodky~j~,vyžehlený oblečky...~l~

peru v Lovele,aji minule jsem v ní prala,nebyl problém, v čem ten test nesplňovala?
Lupitka a Kubíček a ? 73127
2.12.2011 15:49:28
Hezke odpoledne berušky,

vubec nestiham, zas litam po uradech. Jsem uz z toho fakt znicena, hotova, unavena. Ke vsemu mi zacina byt spatne v obchodech, najednou se mi udela zle, vedro, blbe se mi dycha, se picnu.

Srazik byl super. Jsem moc rada, ze jsem nektere z vas mohla videt nazivo ~:-D Petulce jeste jednou dekuju za krasny darecek ~R^ Kluci ho doma obdivovali ~z~

Ja jsem prala tak do pul roku Kubaska v Lovele a pak Persil sensitiv, peru v nem doted. Nastesti nejsme nikdo alergik, tak nam vyhovovaly prasky. Nekde jsem cetla, ze ta Lovela nic moc v dTestu. Odebiram ho, tak juknu na net, co by melo byt fajn na prani pro mimi a pisnu vam to.

Gratulace vasim oslaveneckum, hlavne spoustu zdravicka, radosti a stesticka ~x~

Byla jsem rano v porodnici, teda prvne napsat tu predporodni dokumentaci. Musela jsem se tam usmivat, protoze mi to stale nejako neprichazi, ze se me to taky tyka ~t~ Prvne s Kubaskem jsem mela takovy zvlastni pocit, kdyz jsem prvne vstoupila do porodnice, rikala jsem si, tak ted uz to je, to same prvne u gyndr. kdyz jsem si mohla sednout na vysosnou zidlicku jen pro tehulky ~t~
Ted po druhe to vubec nepocituju, az jsem na sebe nastvana. Ale asi to tak ma byt a je, clovek ma prcka, tak se stara o nej a tohle bere jako, ze ho neco boli, tlaci a tak ~:-D

Krucis, chtela jsem jeste na neco reagovat...
No nevzpomenu si, takze at je vam vsem hej ~z~

Jo, uz vim, ted teda hlava derava stavkuje ve jmenech, ale gratulace k otoceni miminka ~R^
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
2.12.2011 14:50:54
Ahojda,

já peru taky v Persilu sensitive a občas v Arielu - jak psala, tuším Eset, vyšly výborně v testech a hlavně mám ozkoušeno na našem ekzematikovi. Jsou to jediné prášky, které snese. Aviváž právě kvůli ekzému nepoužívám a na mimi se moc nedoporučuje.

Narozeninovým kloučkům vše nej! My budeme slavit malého osmé příští týden (narodil se tedy 12.12.), ale přiznám se, dortík objednám, musím najít ještě obrázek, hrozně chce draka a toho bych fakt neuklohnila.

Tleskám~g~ přetošivším miminkům:-)

Se synem jsem byla u Dr., nic zvláštního na něm nenašla, vypadá to, že to zase bylo astmatické nebo alergická reakce, tak snad v pondělí půjde do školy. Prý jsme to asi odchytili včas. Přitom do půlnoci nebyl kašel k zastavení, dostal prothazin, pleumolisyn, dejchách na astma ecosal a dnes téměř jako nic. Ale aspoň že tak.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
2.12.2011 13:12:17
Tak mám holky dortí hotovej, ufffff, je to 9kg macek, ale nejvíc mi daly zbrat ty krámy na tom. Tak jestli chcete jukněte do kontaktů je tam odkaz na můj web. Ještě kdo chce si mě může přidat, pokud je na FB Petra Endrstová

Esset prcek je prdkou, ale ted mě žduchá do žeber, tak se třeba otočil. Já jsem připravená na obě varianty, jen ještě nevím zda se nechám uspat nebo jen spodek umrtvit.

Caroll a Market přeji těm vašim chlapákům všechno nejlepší~z~

Market krému se bát nemusíš je naprosto v pohodě, včera jsme ho dělala a dokonce se mi úplně nerozpustila čokoláda, tak jsem si říkala, že to bude s kousky a ono se to při tom šlehání rozpustilo, je fakt žrací tenhle krém, takže s chutí do něho.

Jsem strašně unavená a už se těším do postele, jdeme za chvilinku spát.

Mambo gratulace k otočení.

Jezi, s tím nákupem fakt dobrý, to mě by mehlo, páč většinou jdu na velký nákup.
Jinak já taky furt kontroluju, jestli mám peněženku, mobil. Nejlepší když si vezmu velkou kabelku.

Zítra si s Dennýskem upečeme cukroví z připraveného těsta. Už se na to celkem těším.
Carolla 68600
2.12.2011 12:47:57
Ahojte kecalky:-), Marki, to je sranda, Sebošek dnes také slaví narozeniny (narozen v 13.40),ale zatím druhé,takže budu také péct,ale dnes ne,dnes nějakou dortičku koupím a tu hlavní udělám na neděli,samozřejmě chci zkusit Peťčin šlehačkový krém,už se těším,udělám ořechový korpus, krémík alá Peťka, no a navrch čokoláda a šlehačka, dozdobím možná lentilkama,ještě nevím.Ale Peťi, na tvoje dortíky bohužel nemám,vedle tvých děl to bude pouhá slátanina~t~

No a Marki, k těm tvým otokům,ono to bude tím,že nosíš už nejmíň 4 kila miminek a ty musí tlačit na všechno,co v bříšku máš,takže už tak máš můj obdiv,no já jsem měla na ten první porod spíš typ na tebe,ale ty se zatím držíš strašně statečně, tak uvidíme~;)

Jinak mě včera přišel lísteček z pošty,že mi přišel balíček z ČR, nemůžu uvěřit,že by mi přišel balík od máti s kočárkem a oblečkama, no holky,jestli je to ono, tak se picnu a snad to i obrečím,protože konečně můžu začít chystat a připravovat.Ale pořád mi přijde,že je to moc brzy,ale co jiného by to mohlo být~d~ No budu doufat. Jinak k té Lovele, já v ní prala vše na Sebíka a byl jako jezulátko,kamarádka ji vyhrála v nějaké soutěži na fotku na obalu Lovely,bohužel byla druhá,tak je na balíku jiná maminka:-)Ale malý s ní neměl žádné problémy,tak myslím,že můžete v klidu prát.

Mambo, s tím nealko mě to vůbec nenapadlo,ale já jen pro uklidňení, včera jsem měla ten srazík a holky tam do mě také nalily jednu skleničku piva,prý to malému určitě neuškodí, no bylo to fajn.Ale zážitek každopádně. Teda to byla smršť,bylo nás třináct,ale ten rachot,já jsem teda spíš hleděla a mlčela,protože jak mi jedna maminka vedle řekla,že při takovém tempu, kdy všechny mluví naráz ani ona nerozumí nemůžu já rozumět ani popel~t~ No a potom vyzpovídaly i mě, no a když jsem řekla svůj věk a věk manžela,tak si stouply,ječely a tleskaly,no smála jsem se,až mi slzy tekly,prostě pařičky~g~ Až budu mít fotku (fotily jsme se),tak vložím.Zatím jen slibuju, že?

Evi, no a ty si udělej játra a pěkně si zdřímni, uvidíš, že se to zase upraví, tak já jdu řešit ty narozeninky,ať si to maličký užije, papa a zase se ozvu.~3~ Jo a ještě gratulace všem,kterým se miminka otočily tím správným směrem, Peťi, snad i tobě to vyjde,pokud nebude stát v cestě nějaká ta šňůra~;((~;((~;((~;
Evca 118599
2.12.2011 12:22:48
Ahoj holky,

tak se hlasim po kratkodobe odmlce. Nejak se necitim. Vcera rano jsem se vzbudila uplne propocena. Cely den mi bylo blbe od zaludku, hlava bolela, ledviny bolely, tezky nohy, ze jsem ani nemohla chodit. K veceru se to zlepsilo a od pulnoci do ted jsem s 2 kratkyma prestavkama na jidlo spala.

Nepamatuji se, ze bych nekdy naspala takovych hodin, snad ani ne v 1.trimestru.~a~

Uz je mi lepe, ale na zadny maraton teda nejdu.~:-D

Mambo, gratuluji k otoceni male. Mne by taky nevadilo schodit tu cinku drive.~;) A ano, peru v Lovele. Koupila jsem ji s tou slevou z te tehotenske slevove knizky v DMku za 50,- (1,9kg)

Jezi - ta anketa byla vtipna. Ja uz mam castecne sbaleno. V utery vecer, asi 1/2 hod predtim nez semm vratil z prace, jsem to zabalila. Samo ze tam neni vse. Nicmene mm byl spokojen a mam ted klid a dobalim to prubezne.
Jinak nejsi v te zapomnetlivosti urco sama. Kdyz nekam jdu s kabelkou, asi 50 za tu cestu kontroluji jeji obsah, zda mam vse a nekde jsem neco nevytratila.

Ad obed - tak ja si udelam dnes ta jatra. Jste mne, potvory~s~, udelaly na ne chut. Se z vas ~8~.
Eset+2M 11735
2.12.2011 12:18:08
mambo ... gratuluju ke kontrole ~g~

když byla Moni miminko, tak jsem prala v Persilu sensitive + aviváž Silan sensitive .... protože tenkrát zrovna byly nějaké testy na prací prášky pro mimi a ten Persil tam vyšel jako jeden z nejlepších ... teď zrovna taky přemýšlím, co koupím
mambo 100493
2.12.2011 11:42:17
ahoooooj při pátku,
tak naše holčička se umoudřila a otočila se hlavou dolů - juchůůů ~z~. Vše je v pořádku - jen je větší (váží už přes 2kg!) Tak p.dr. říkala, že budu asi rodit zase dřív... mě to nějak ani neva :))). Byla vzhůru a kopala do tý sondy co mi s ní jezdila po břiše, tak jsem se musela smát. Potom jsem si zajela na ekg, tak mám všechny razítka už pohromadě....uf. Další ko až 20.12.
Přijela jsem domů a mm nešel do práce.... no tak jsem ho zaúkolovala a já odpočívám. Ale budu vařit na zítřek, páč přijde brácha s dětma a dnes je Valerie u babi, tak ať mám na to klid a zítra dopo se nehoním. ~;)
Holky - perete pro mimi v Lovele?
Krásný den M
Eset+2M 11735
2.12.2011 9:56:26
Peti ... ty máš mrňouka nožičkama? ... já včera večer ohledávala pupík a připadá mi, že mám taky tu hlavičku pořád mezi žebrama ~7~ ... začala jsem trošku depkovatět a došla až k pro mě katastrofickému scénáři porodu císařem ... já vím, že císař není žádná katastrofa, ale já mám z toho nějakou hrůzu ... stejně jako z vyvolávání porodu ~a~

Jezinečko ... takové chutě nám děláš, jo? ... tyjo, ale taky bych si dala ovocné knedlíky ... a jakékoliv :-) ... jinak já ještě na MD nejsem ... oficiálně od 10.12., ale do práce jdu naposledy na Mikuláše ~b~ ... už jen 2x ~z~ ... a s kilama si nedělej velkou hlavu ... to pak určitě půjde dolů ~;) ... já se proto radši už tak často nevážím, protože jednou mi to ukáže 2kg nahoře, druhý den zase 1kg dole ... asi je to podle toho, jak se den předtím najím nebo co ... vážím se zásadně ráno po wc ... jako by to mělo nějaký vliv ~t~

Markét ... Davídkovi všechno nej k narozkám ~x~

... jinak já ještě nemám z oblečení pro mimi připraveno taky absolutně nic ... dokonce pořád ještě ani nevím, kolik čeho mám, protože ten pytel s dětským mám pořád nedostupný ~q~ ... kdyby tam bylo jen oblečení, ale mám tam vlastně i plíny, osušky, peřinky a taky kojící podprsenky a síťované kalhotky a prostě věci do porodky a všechno ... až se teď manžel vrátí, tak ho musím donutit, aby mi to vyndal ... navíc jsme teď s Mončou zjistily, že na stejném místě má uklizené i zimní brusle a tak teď nemůže jít na mikulášské bruslení ~o~

Markéta a 5 lumpíků 6320
2.12.2011 8:58:40
Dobré ránko! Teda Jezi, takhle mi dělat chutě hned po ránu, já ještě ani nesnídala!~o~ ~:-D. No, hned to napravím... ~;) Musela jsem rychle připravit mikulášský balíček, dokud naše nejmladší spí, tak jsem se od snídaně zdržela... A abych taky trošku navnadila některé mlsné, tak my máme pečený bůček s knedlíčkem a domácím zelíčkem ~w~ ~t~

Týjo Carol, fakt už to máš za měsíc, to je síla ~e~, mě to furt přijde daleko, ale když si uvědomím ty týdny, tak mi teprve dochází, že už to je za pár a to už se nakonec může stát cokoliv ~d~. A já ještě nemám vypráno a vyžehleno to dětské a dodělaný cukroví ~:(. Budu muset máknout.
Dnes jdu plácat dort pro našeho Davida, večer se narodí ~;) (teda už to bude 7 roků), ach jo, to to letí ~e~. Pohrávám si s myšlenkou udělat ten hříšný krém od Peti, ale nejsem si nějak jistá, že se mi povede ~d~, suroviny mám, tak si to ještě promyslím. Nejdřív musím zvládnout korpus.

Fotky ze srazíku jsou super, aspoň jsem si udělala konečně nějakou představu - i když některé už z fotek samozřejmě "znám", tak stejně to je zvláštní, protože mi nějak nedochází, že si mám ten obličej spojit s těmi určitými příspěvky :-). Asi jsem malinko natvrdlá ~;)

Jinak já měla zas večer oteklé kotníky ~n~ a taky mám lehce furt ty prsty na rukou. Doufám, že to nebude moc gradovat, abych kvůli tomu nemusela rodit dřív nebo tak.. Tohle fakt z předchozích těhotenství neznám... ~a~

Já včera byla u kamarádky, pokecaly jsme a zašly si na obídek (bylo to s dětmi, ale v pohodě), tak to bylo docela fajn. Dneska zas ale musím něco udělat, už začínám mít nervy, že to nějak moc letí a já už to dávno chtěla mít z krku ~7~
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 3341  [Dalších 2541 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.