Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jezinečka | 105196 |
|
|
2.12.2011 8:38:58
Tak zdravím poránu
![]() Teda Carol, abys nebyla ty ta první mamina s dítkem v náručí Jsem zvědavá, jestli nebude někdo třeba ještě v prosinci. Já si včera dělala srandu, že zkusíme nějak zapracovat abych porodila první dítě v novém roce, že bychom dostali nějaký dárek od starosty... a pak říkám, že by se rovnou mohlo povést první v celé republice, že bychom dostali něco od pana presidenta ![]() ![]() no, ale to by bylo pořád ještě 3 týdny před termínem.... to byste museli zkusit vy co máte termín na začátku tak hodně štěstí , ať se vám zadaří a pak vás uvidím v televizi a budu říkat, jéééé, tu znám![]() ![]() ![]() Jinak s tím nákupem, Carol, to je síla, kam se hrabe moje máslo a křen .Tak jsme včera byli s malou na té mikulášké a musím říct, že měla čerty na háku ![]() Je vidět holky, že už jste všechny na mateřské, že jste tu častěji, to je super... Jo a už začínám nabírat těch mých 17 kg... včera jsem stoupla na váhu a už to není jen 5 kg nahoře, už rovnou 7 a to mi to stouplo asi během týdne takže to teď asi budu dohánět no, dnes si asi udělám k obědu bramborové knedlíky plněné jablky se skořicí s opraženou strouhankou a cukříkem tak to půjde rychle![]() Tak zatím ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
2.12.2011 8:25:22
Dobré ránko. Tak jsem po noční šichtě a ted ještě celké dopoledne budu na té obludě pracovat. Z toho hňácání mám trochu oteklé prsty, že i v noci jsem to cítila.
Do kontaktů jsem vložila kontakt ![]() a je tam i odkaz na dortíky, abych Vám to sem necpala.Caroll, ty jo to je drsný, už za měsíc , no já půjdu počítám tak kolem 10.1. jestli se ten pacholek neotočí![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
2.12.2011 7:38:04
dobré dáno
![]() Caroll ... tak to máš přesně za měsíc, viď bože to je hrozný, jak to tak rychle utekloBberi ... manžel odjel před 14 dny na montáž na Ukrajinu ... ostatní tam ještě budou zůstávat a vracejí se jen dva nastávající otcové ... jeho kolegy žena má termín cca za 14 dní mambo ... pivo, to je vlastně taky vitamín B, ne? ... no každý holt ujíždí na něčem jiném, že ... někdo pivo, někdo přímo kvasnice, někdo nugetku, atd. ... pro mimi všechno ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
2.12.2011 1:40:12
Caroll - to je nealko pivo
. Ja kafe nepiju, juice taky moc ne a pit porad vodu me neba..... a ted v tehu si ujizdim na pivu . Uzij si srazik. 2.1. je presne za mesic! No leti to tedy rychle.... Jsem zvedava, kdo bude nakonec prvni ![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
1.12.2011 23:17:40
Jo a ještě jsem chtěla zareagovat na tvou ségru Pippi,ona má fakt chudina smůlu, tak ať se brzy uzdraví, no snad to nebude vážné
![]() No a Jezinečko, s tím nákupem je to pech, ale mě se jednou stalo v Kauflandu,že jsem udělala fakt větší nákup, pak jsem se stavila pro noviny už se zaplaceným plným košíkem,no a když jsem s ohlédla, byl pryč, paní ze stánku mi řekla,že viděla odjíždět cikánku a letěla se mnou na parkoviště,stánek nechala chudina opuštěný,no cikánka byla rychlejší, tak jsem o nákup přišla a navíc jsem to samé musela kupovat znova. Od té doby jsem se vždy stokrát ohlížela. |
| Carolla | 68600 |
|
|
1.12.2011 23:08:50
No holky, tak jsem mrkla na fotky a došlo mi to zase líto,že jsem tam s vámi nemohla být. Jsem poslední dobou ze všeho na měko. No ale fotečky vyvedené,vypadáte všechny super,dokonce i ty Chris,nechápu,proč jsi se furt schovávala
,ale každá fotečka vystihuje přesně každou z vás,třeba Evča s tím zmrzlinovým pohárem,nebo Mambo - masisko a Mambo???? "pivo"????? Vidím dobře? , no Peťka labužnice u svíčkové, Pippi,tebe zkreslují ty brýlky,ale jinak na svatebních fotkách velká krasavice, no a ty vlasy,super,ty se teda povedly , Lupitko, ty si tam také pěkně dáváš slaďoučké a Majdali, nemáš delší vlasy, mám tě vsugerovanou z jiných fotek s kratšími,ale jinak holky, sluší vám to všem.Ach jo,proč musím být tak daleko.No ale aby mi to nebylo líto,tak já dnes jdu na akce s maminkama ze školky,no jsem zvědavá,jaké to bude, protože něco už fakt rozumím,ale když spustí deset ukecaných bab španělsky,mám strach, že budu místy mimo ![]() Jinak počasí se už umoudřilo, popršelo a teploty spadly,takže se mi fakt moc moc ulevilo. No a dnes jsem byla na kontrole u Carlose,tak už jsme domlouvali podrobnosti,takže ráno 2.ledna nástup,nemocnice je tady kousek,budu prý mít pokoj sama s vlastní koupelnou a vším vybavením , manžel ne že může být u porodu na operačním sále, ale jeho účast je přímo povinná,takže mi bude stát u hlavy a čekat na mimi,no snad to ustojí , tak už se mi to holky blíží, trochu se těším a trochu mám strach, ještě se musím vyfotit naposledy s břichem,no potom vložím, ale myslím,že na Markétku už mít nebudu, tak dnes papa a jdu se pomalu chystat. |
| Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
|
|
1.12.2011 20:54:49
Kdepak jste? Jsem si chtěla počíst a ono nic nového
![]() Já mám konečně dožehleno - jupííí Bolí mě z toho záda i břicho, ale zase je na chvíli pokoj. I když další prádlo na žehlení už visí na šňůrách, to je děs.Doma mám zase maroda. Starší syn opět kašle jako blázen, k tomu rýma, takže zítra k Dr., abysme zase neskončili o víkendu na pohotovosti. A to před 3 týdny dobral ATB, mě picne. ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
1.12.2011 17:22:54
PIPPI.PŘEJI TAKY SEGŘE MNOHO ŠTĚSTÍ
,at je jí líp |
| Bberi | 40972 |
|
|
1.12.2011 17:18:16
Sluní:já to tak do hloubky nezkoumala, byla jsem ráda,že j lehkej a má velkej nákupní koš...
a že nějakej konečně mám! aji sedačku Peti.ty jsi uhnácala holkám nějakej marcipán? ukažte mi to ![]() ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
1.12.2011 17:07:12
Pipi fotky ze svatby jsou nádherné a tobě to moc sluší, ani bych tě nepoznala
![]() Sestra má teda pech, hlavně aby to zvládla a brzo byla fit na operaci. Taky jsem měla takovouhle cvičitelku, ale v té době nic jiného v okolí nebylo, ale pak jsem na ní stejně přestala chodit a zlstala u aerobiku, to je tedy už hooodně dávno, za mých relativně hubených let ![]() Jsem ráda, že se miminka drží a ještě jste je nesežraly ![]() Mambo to bych holkám nemohla udělat nedat tě sem, ne???? No asi vím co budu zítra vařit - Játra ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.