| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 3341  [Dalších 2531 >>]
jezinečka 105196
2.12.2011 8:38:58
Tak zdravím poránu~3~
Teda Carol, abys nebyla ty ta první mamina s dítkem v náručí~R^ Jsem zvědavá, jestli nebude někdo třeba ještě v prosinci.
Já si včera dělala srandu, že zkusíme nějak zapracovat abych porodila první dítě v novém roce, že bychom dostali nějaký dárek od starosty... a pak říkám, že by se rovnou mohlo povést první v celé republice, že bychom dostali něco od pana presidenta~t~~t~~t~no, ale to by bylo pořád ještě 3 týdny před termínem.... to byste museli zkusit vy co máte termín na začátku~;) tak hodně štěstí~;((, ať se vám zadaří a pak vás uvidím v televizi a budu říkat, jéééé, tu znám~t~~t~~t~

Jinak s tím nákupem, Carol, to je síla, kam se hrabe moje máslo a křen~a~.

Tak jsme včera byli s malou na té mikulášké a musím říct, že měla čerty na háku~t~

Je vidět holky, že už jste všechny na mateřské, že jste tu častěji, to je super...

Jo a už začínám nabírat těch mých 17 kg... včera jsem stoupla na váhu a už to není jen 5 kg nahoře, už rovnou 7~e~ a to mi to stouplo asi během týdne~a~ takže to teď asi budu dohánět~t~ no, dnes si asi udělám k obědu bramborové knedlíky plněné jablky se skořicí s opraženou strouhankou a cukříkem ~w~ tak to půjde rychle~t~

Tak zatím ~3~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
2.12.2011 8:25:22
Dobré ránko. Tak jsem po noční šichtě a ted ještě celké dopoledne budu na té obludě pracovat. Z toho hňácání mám trochu oteklé prsty, že i v noci jsem to cítila.

Do kontaktů jsem vložila kontakt~t~~t~ a je tam i odkaz na dortíky, abych Vám to sem necpala.

Caroll, ty jo to je drsný, už za měsíc~e~, no já půjdu počítám tak kolem 10.1. jestli se ten pacholek neotočí~8~
Eset+2M 11735
2.12.2011 7:38:04
dobré dáno :-)

Caroll ... tak to máš přesně za měsíc, viď :-) bože to je hrozný, jak to tak rychle uteklo

Bberi ... manžel odjel před 14 dny na montáž na Ukrajinu ... ostatní tam ještě budou zůstávat a vracejí se jen dva nastávající otcové ... jeho kolegy žena má termín cca za 14 dní

mambo ... pivo, to je vlastně taky vitamín B, ne? ~t~ ... no každý holt ujíždí na něčem jiném, že ... někdo pivo, někdo přímo kvasnice, někdo nugetku, atd. ~t~ ~w~ ... pro mimi všechno ~p~ ~t~
mambo 100493
2.12.2011 1:40:12
Caroll - to je nealko pivo ~:-D. Ja kafe nepiju, juice taky moc ne a pit porad vodu me neba..... a ted v tehu si ujizdim na pivu ~a~. Uzij si srazik. 2.1. je presne za mesic! No leti to tedy rychle.... Jsem zvedava, kdo bude nakonec prvni :-)
Carolla 68600
1.12.2011 23:17:40
Jo a ještě jsem chtěla zareagovat na tvou ségru Pippi,ona má fakt chudina smůlu, tak ať se brzy uzdraví, no snad to nebude vážné~6~
No a Jezinečko, s tím nákupem je to pech, ale mě se jednou stalo v Kauflandu,že jsem udělala fakt větší nákup, pak jsem se stavila pro noviny už se zaplaceným plným košíkem,no a když jsem s ohlédla, byl pryč, paní ze stánku mi řekla,že viděla odjíždět cikánku a letěla se mnou na parkoviště,stánek nechala chudina opuštěný,no cikánka byla rychlejší, tak jsem o nákup přišla a navíc jsem to samé musela kupovat znova. Od té doby jsem se vždy stokrát ohlížela.
Carolla 68600
1.12.2011 23:08:50
No holky, tak jsem mrkla na fotky a došlo mi to zase líto,že jsem tam s vámi nemohla být. Jsem poslední dobou ze všeho na měko. No ale fotečky vyvedené,vypadáte všechny super,dokonce i ty Chris,nechápu,proč jsi se furt schovávala~t~,ale každá fotečka vystihuje přesně každou z vás,třeba Evča s tím zmrzlinovým pohárem,nebo Mambo - masisko a Mambo???? "pivo"????? Vidím dobře? ~t~, no Peťka labužnice u svíčkové, Pippi,tebe zkreslují ty brýlky,ale jinak na svatebních fotkách velká krasavice, no a ty vlasy,super,ty se teda povedly~R^, Lupitko, ty si tam také pěkně dáváš slaďoučké a Majdali, nemáš delší vlasy, mám tě vsugerovanou z jiných fotek s kratšími,ale jinak holky, sluší vám to všem.Ach jo,proč musím být tak daleko.
No ale aby mi to nebylo líto,tak já dnes jdu na akce s maminkama ze školky,no jsem zvědavá,jaké to bude, protože něco už fakt rozumím,ale když spustí deset ukecaných bab španělsky,mám strach, že budu místy mimo~t~
Jinak počasí se už umoudřilo, popršelo a teploty spadly,takže se mi fakt moc moc ulevilo. No a dnes jsem byla na kontrole u Carlose,tak už jsme domlouvali podrobnosti,takže ráno 2.ledna nástup,nemocnice je tady kousek,budu prý mít pokoj sama s vlastní koupelnou a vším vybavením~y~, manžel ne že může být u porodu na operačním sále, ale jeho účast je přímo povinná,takže mi bude stát u hlavy a čekat na mimi,no snad to ustojí~t~, tak už se mi to holky blíží, trochu se těším a trochu mám strach, ještě se musím vyfotit naposledy s břichem,no potom vložím, ale myslím,že na Markétku už mít nebudu, tak dnes papa a jdu se pomalu chystat.
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
1.12.2011 20:54:49
Kdepak jste? Jsem si chtěla počíst a ono nic nového:-)

Já mám konečně dožehleno - jupííí ~:-D Bolí mě z toho záda i břicho, ale zase je na chvíli pokoj. I když další prádlo na žehlení už visí na šňůrách, to je děs.

Doma mám zase maroda. Starší syn opět kašle jako blázen, k tomu rýma, takže zítra k Dr., abysme zase neskončili o víkendu na pohotovosti. A to před 3 týdny dobral ATB, mě picne. ~a~

Bberi 40972
1.12.2011 17:22:54
PIPPI.PŘEJI TAKY SEGŘE MNOHO ŠTĚSTÍ~;((,at je jí líp
Bberi 40972
1.12.2011 17:18:16
Sluní:já to tak do hloubky nezkoumala, byla jsem ráda,že j lehkej a má velkej nákupní koš...
a že nějakej konečně mám!
aji sedačku

Peti.ty jsi uhnácala holkám nějakej marcipán? ukažte mi to~;)~:-D
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
1.12.2011 17:07:12
Pipi fotky ze svatby jsou nádherné a tobě to moc sluší, ani bych tě nepoznala~R^
Sestra má teda pech, hlavně aby to zvládla a brzo byla fit na operaci.
Taky jsem měla takovouhle cvičitelku, ale v té době nic jiného v okolí nebylo, ale pak jsem na ní stejně přestala chodit a zlstala u aerobiku, to je tedy už hooodně dávno, za mých relativně hubených let~t~

Jsem ráda, že se miminka drží a ještě jste je nesežraly~y~

Mambo to bych holkám nemohla udělat nedat tě sem, ne????

No asi vím co budu zítra vařit - Játra~t~~t~~t~~t~
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 3341  [Dalších 2531 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.