Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
|
|
1.12.2011 16:35:40
Máš recht
Její škoda. |
| Pippi | 108434 |
|
|
1.12.2011 16:11:57
Sluníčko, já dřív chodila na pilates a strašně se mi líbilo, že cvičitelka říkala, že účelem cvičení není se strhat. Byla skvělá, když člověku něco nešlo, tak mu pomohla a když to pořád nešla, tak poradila jiný cvik. Vždycky jsem si tam krásně psychicky odpočinula. To samý na zumbě (kde jsem byla ale jen jednou), tam říkala, že komu nejdou nohy, ať cvičí jen ruce, komu nejdou ruce, ať cvičí nohy, a komu to nejde vůbec, ať si tancuje podle svýho. Tahle dnešní asi nové klienty nepotřebuje
Aspoň teda já nemám za potřebí nechat se za peníze napomínat, jak jsem neschopná. |
|
|
1.12.2011 16:06:29
Bberi - tak nakonec také coletto? Jám mám to coletto giovanni. Na tom austinu mi trochu vadila slída ve stříšce, bála jsem se, že bude praskat... Ale jinak se mi líbí všechny jejich kočárky. Zvláště vychytaný je Mateo, tam jde otáčet celá korba bez sundávání, ale má vepředu dvojitá kolečka - jako u golfek a to jsem nechtěla... Jinak reference na tyto kočáry jsem našla veskrze kladné, tak snad nebudeme zklamaný
![]() |
|
|
1.12.2011 16:03:53
Pippi - ségra má teda smůlu, zrovna toto nepotřebuje:-( Ať se z toho rychle dostane.....A cvičitelka - to je teda mazec, v dnešní době, kdy si má vážit každého zákazníka... a navíc, coby těhotnou by tě měla spíše povzbudit... Nám na těhu cvičení sestra říká, ať děláme, jen co nám jde, co nám nevadí, prostě podle vlastních pocitů...
|
| Pippi | 108434 |
|
|
1.12.2011 15:04:26
mambo, bohužel jsem nenašla odvahu odejít, byla jsem v první řadě a bylo nás tam asi pět. Ještě jsem si vzpomněla, jak jsem nezvládla jeden cvik, protože se mi začala strašně třást ruka, o kterou jsem se opírala, a já jsem se začala smát a bylo po cviku. A ona se na mě úplně nevěřícně podívala a povídá: vám to připadá k smíchu, že to nezvládnete?? No jak naše učitelka na ZŠ. Podotýkám, že takto "povzbuzovala" všechny, nejen mě.
Díky za účast ohledně ségry a chřipky, ironií je, že když byla kdysi na vrcholu hysterie ze světové pandemie, tak zrovna přijela z Mexika a lidi se jí pomalu štítili, ale nic jí nebylo, to až teď, když už se o ní skoro neví. Ona tahle chřipka asi není nijak zvlášť dramatická, ale napadá hlavně oslabené lidi a dává jim pěkně zabrat. |
| Bberi | 40972 |
|
|
1.12.2011 14:53:21
Eset :kde je manžel? je dlouho pryč?
Mambo:já je taky měla s tatarkou , nechci vidět v po v poradně tu váhu![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
1.12.2011 14:50:44
Petro - to nebylo ani nutné ta fotka
![]() Jezi - mě to s tím nákupem pobavilo - promiň Ale vím, že to naštve.... ani mě nepřekvapilo, že už to tam nebylo ![]() Pippi - to já bych odešla po pár poznámkách... nevydržela bych ani celou hodinu . S tvojí sestrou mě to mrzí, ať je brzy v pořádku! Bberi - jsi mě navnadila a musela jsem si k obědu udělat játra . Krásně jsem si zaprasila.... nechyběla ani tatarka ![]() ![]() Jinak jsem andělíčka také ještě nesbaštila ![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
1.12.2011 14:13:19
Bberi
... to je podobné, jako mi kdysi přišel mail, že vlastně kakaové boby jsou zelenina a zelenina je zdravá = čokoláda je zdravá .... hodně jsem to zkrátila, ale takhle nějak to myslím bylo ![]() ![]() Jezi ... to je pech s tím nákupem ... věřila bych, že si ho někdo "nakoupil" hned do auta ... lidi jsou v tomhle dost pohotoví ![]() Pippi ... na to cvičení už bych taky nešla ... takovýhle kecy bytostně nesnáším .... tyjo a sestry je mi líto ... držím palečky, ať je jí brzo líp ![]() ![]() ![]() a já se právě dozvěděla, že se mi možná v sobotu vrátí manžel ... no ještě se neraduju, dokud nebude v letadle nebo ještě líp rovnou už v Praze na letišti, ale hrozně mi to zvedlo náladu ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
1.12.2011 13:56:31
samozřejmě jsem myslela, že jsem "taky" koukala na Sama Doma...
|
| jezinečka | 105196 |
|
|
1.12.2011 13:55:21
Evi, tak jsem koukala a hlavně mě docela bavila anketa, jak jste se balily do porodnice, tak co už jste sbalený????????
Pippi, prasečí chřipka to pořád ještě někde je tak ať se ségra brzy uzdraví.Holky, tak my jdeme dnes se Žofinkou na mikulášskou, tak jsem zvědavá, co ona na to ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.