| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 3341  [Dalších 2511 >>]
Pippi 108434
1.12.2011 13:27:54
Evčo, no tady u nás rozhodně ne, už teď se děsím toho, jak dostanu dítě do školky. Spíš mám pocit, že tu vypukla populační exploze.
Evca 118599
1.12.2011 13:20:40
K obedu jsem si zapnula "Sama doma". Obe ty moderatorky jsou tehotne a ted je tam jako host Lejla Abbasova a ta taky. A pak ze tehu boom minul.~;)
Bberi 40972
1.12.2011 12:56:20
Jezi. hezky nakupuješ~t~

Pippi. cvičitelka mi připomíná RHB sestru v porodnici,která nám ukazovala po porodu cviky na břicho, neskutečně nás komandovala,říkala popis těch cviků tak rychle,že jsem nestíhala,a když jsem se dovolila zeptat,zda by mi to nezopakovala,tak byla velmi velmi nepříjemná~o~
Pippi 108434
1.12.2011 12:40:46
Jo a ještě jsem zapomněla napsat něco nepříjemného - moje sestra je v nemocnici na kapačkách s prasečí chřipkou. Chudák, jako by toho měla málo, příští týden měla jít na operaci a teď to budou muset odsunout nejspíš někam k Vánocům. Nevím, kde k ní přišla, ostatní z rodiny kdo s ní přišli do styku jsou snad OK, inkubační doba je prý 5 dní. Dnes tam přivezli i nějakého pána, který ale přišel už dost pozdě a má z toho těžký zápal plic. Hlavním příznakem je horečka, která nejde srazit. Tak na sebe dávejte pozor a kdyby něco, běžte raději k doktorovi ~x~
Pippi 108434
1.12.2011 12:36:08
holky, díky všem za pochvalu fotek, fotografka byla super a to jsem jí sehnala dva dny před svatbou ~t~ Účes se mi taky líbil, teď se teda můžu nechat ostříhat - vždycky jsem říkala, že se ostříhám po svatbě, že na svatbu chci mít dlouhé vlasy, aby z nich šlo něco vytvořit. ~t~ Podzimní svatby mají opravdu něco do sebe, pokud vyjde počasí. Mě by v životě nenapadlo, že se budu vdávat v listopadu a ještě k tomu v osmém měsíci.

Dnes jsem byla poprvé na cvičení na záda, že prý to je i pro těhotné. Těhotná jsem tam byla jediná, to by mi nevadilo, ale nijak zvlášť dobře mi to nedělalo a nepadla mi do oka cvičitelka - připadala jsem si jak při tělocviku na ZŠ, kde naše učitelka měla podobné poznámky - vy jste nikdy necvičila co? Neměla jste zlomené kotníky? Jak to myslíte, že ten cvik nedáte? To si říkat nesmíte! Co je vám? nedělá vám to dobře? ale takhle to má být, to není že vám to nedělá dobře! Nechcete přijet cvičit v pondělí do místa xy? Ne? No jo, lenost! Takže podruhé už tam asi nepůjdu. Minulý týden jsem byla na těhotenském cvičení a to bylo něco úplně jiného, cvičitelka moc milá, nikoho nekomandovala a naopak povzbuzovala a hezky mluvila o miminku.

Holky, taky máte takovou chuť na sladké? Já poslední dobou pořád, ale ne na čokolády nebo sušenky,výhradně na něco pečeného, teď jsem zblajzla dvě koblihy a asi něco upeču, ať mám něco trochu do zásoby.
jezinečka 105196
1.12.2011 12:03:38
Bberi ~R^~t~
Mimochodem, mě taky všichni poprvé říkali, že to určitě bude kluk~t~ to by mě zajímalo jak to mohli vědět, když ani já netušila, teď taky netuším... ale nějak si furt říkam, že to určo bude holka...ani nevím proč~d~

Tak jsem byla udělat takový velenákup v Bille, máslo a křen, měla jsem takový ten pojízdný košík, aby v něm malá mohla sedět a nezlobila. Tak ho zaplatím, vyndám malou, zaparkuju košík a jdeme... před obchodem si uvědomím, že jsem blbka, jelikož jsem tam ten můj velenákup nechala, v tom košíku. Tak jdu zpět a nákup samozřejmě nikde, takže si ho buď někdo přivlastnil a nebo vzal ten košík a ani si nevšiml, že už je v něm nakoupeno~o~ no, tak to vidíte, jak já nakupuju~t~ tak jsem se na to vyprdla a šla radši domu~a~

Bberi 40972
1.12.2011 11:33:21
Eset.já si taky nakoupila od čokoládky a hned jsem jednu snědla....čokoláda obsahuje kakao=kakao obsahuje železo=mám málo železa=musím jíst čokoládu~t~

sestra u dr. mě tipovala na kluka....to mi minule říkali všichni~j~
Eset+2M 11735
1.12.2011 11:26:09
jééé ... fotky super ~:-D ... bezva, že jste si to tak hezky užily ~k~

a Pippi ... ty tvoje ze svatby jsou nádherné ... moc Vám to slušelo ~R^

Markét ... mě sice kotníky zatím neotékají, ale prsty cítím poslední dobou taky docela často ... teda né moc, jen tak trošku, ale je to nepříjemné

chjo ... tak jsem nakoupila čokolády na vaření a jedna právě padla za vlast ~7~ ... a už zase cítím žáhu ... no nejsem já čuně? ~a~

Petraend, Dennis a Nicolas 99344
1.12.2011 11:08:54
Tak jsem Vám tam vložila ještě Mambo aby jí to nebylo líto ~:-D že není v albíčku.
Bberi 40972
1.12.2011 10:44:21
Tak jsem objednala ten rukávník ke kočárku....kočárek už je doma,pak nafotím,je to Coletto austin 4kolka

Joa proč nemáte společnou pupíkovskou fotku?~t~
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 3341  [Dalších 2511 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.