| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 3341  [Dalších 2501 >>]
Evca 118599
1.12.2011 10:43:59
Ahoj holky,

jeziis, vy jste toho zase nakecaly nez ja stihla vstat.~:-D~k~

A mate naprostou pravdu. My vzbuzovaly pozdvizeni nejen u personalu, ale HLAVNE u muzske casti osazenstva, coz byla vestina pritomnych. Myslim, ze promenada modelek v plavkach by nemela tolik divaku jako my s nasemi brichy.~y~ To jste mely videt. To uz asi nikdy nezaziju!

Jinak Pippi - svatby ze svatby moc hezke, super uces. Rikam si, ze svatby na podzim maji neco do sebe.

Ja taky fotila. Jenze jsem fakt antitalent - blbec, ze jsem to nedala Majdali - takze nemam ani jednu fotku. ~Rv Tam byste nas prazandy mely pohromade i temi dobrotami, co jsme si daly.

No nic, pujdu neco delat. Citim se zahanbene, ze ja sluzebne skoro nejmaldsi, jsem takovy lenoch.

PS: Jeste jsem ten marcipan nesnedla.ale je to tezke....~;)
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
1.12.2011 10:34:41
Dobré dopoledne!

To je super, že jste si ten srazík užily! Fotky super, jen ty pupíky jste nám vůbec neukázaly:-)

Pippi - máte úžasné fotky ze svatby, fotografka fakt výborná a moc vám to tam sluší!

Já mám dnes po delší době volný den, nikam nemusím lítat, maximálně odpoledne zajet pro kluky do školy, takže mě čeká poklízení bytu, něco doprat a hlavně žehlení. Taky se vám už tak blbě žehlí? Mně ten pupek dost překáží.
Bberi 40972
1.12.2011 10:24:42
Fotky moc pěkné,
Pippi ani bych nepoznala,že jsi těhu-nevěsta~;)
jezinečka 105196
1.12.2011 9:45:11
Tak konečně jsem se dočkala, pořád čekám na ty fotky~t~ SUPER!!!
Pippi, ze svatby nádherné, opravdu, a není teda moc vidět, že bys byla těhotná~R^

A Chris se nám taky konečně odtajnila~R^

Teda takový dobroty~w~ já si jdu asi udělat aspoň krupicovou kaši, abych si polechtala chuťové buňky~t~
Bberi 40972
1.12.2011 9:44:12
Ahoi všem,
tak vidím,že se srazík vyadřil,musím mrknout do alba na fotky....

Já byla dnes na hematolce na odběrech,sestra mě vzala přednostně,takže ta důchodkyně ,kterou jsem předběhla málem prskla naštvaností...~j~
Zí tam jdu pro výsledky, včera mě taky trochu otekly nohy,neb jsem furt byla na nohách...

Dnes si udělám na oběd játra,mám na ně velkou chut.~w~
Pippi 108434
1.12.2011 9:41:33
Jo, všimla jsem si, vypadám tam jak mentál :)) Ale jinak samozřejmě nejsem denně načančaná jako na svatbu, takže to asi odpovídá :) díky za pochvalu
mambo 100493
1.12.2011 9:38:39
Pippi - jsou nádherné ~R^ Moc moc ti to tam sluší
Jinak jsem vložila fotky ze včerejška ~;)
Pippi 108434
1.12.2011 9:34:53
jooooo, konečně se mi podařilo najít "vložit fotku" a vložila jsem pár fotek ze svatby :)
Pippi 108434
1.12.2011 9:20:38
Zajímavé, já jsem v noci taky nemusela čůrat ~t~ Jinak mě mrzí, že jste neviděly personál, když jsem se ptala na stůl rezervovaný pro ledňáčky (přišla jsem první), mysleli si, že si dělám srandu a asi minutu mě nechali stát a smáli se co to má být. Srazík mě příjemně překvapil, škoda, že nemohly dorazit i holky odjinud (což samozřejmě chápu)
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
1.12.2011 9:18:45
Market nemusíš se krému bát, určitě 3 dny vydrží i déle, ale to u nás nikdy nevydržel. Ba jo vlastně mi kousek zbyl tak jsem ho zapoměla v lednici a po týdnu to byla takoví guma, ale jedlá~y~
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 3341  [Dalších 2501 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.