Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
1.12.2011 9:04:36
Dobré ráno, dneska se mi v noci zdálo o Vás holky
ani už nevím přesně co, ale byly jste tam![]() Včera jsem tu zase seděla skoro do jedné, ale zase na druhou stranu jsem spala jako dudek a ani na čůrání jsem se nevzbudila ![]() Dneska jdeme s Dennýskem na tříletou kontrolu, tak se celkem těším. Caroll pudinku se neboj, ikdyž to bude řidší tak to podrží ta čokoláda. A klidně to na chvilinku do lednice dej, ale pozor at ti to moc neztuhne bude tam ta čokoláda, tak by ti to pak asi šlo blbě zašlehat do té šlehačky |
| mambo | 100493 |
|
|
1.12.2011 8:47:28
ahoj holky,
i já jsem si srazík užila - bylo to opravdu moc fajn a moc dobře jsem se najedla . Z těch pupků nebyl překvapený jenom personál, ale i hosté si na nás ukazovali .Jdu stáhnout fotky. Moc jsem nefotila, ale něco se tam snad najde. U nás se pro změnu vstávalo ve 4:30... tak doufám, že malá brzy usne. Jsem četla ten krém a už mám chuť na nějaký dortík . Budu muset na nákup, takže při té příležitosti si nějaký koupím ![]() Zatím se mějte ![]() |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
1.12.2011 8:29:21
Hezké ráno, tak koukám, že jste si včera srazík užily
. Však jsem na vás celý večer myslela . Jsem moc zvědavá na fotky ![]() Caroll, já včera taky nějak opuchla na nohách a to tu je okolo nuly Ne teda nějak moc, ale bohužel i přes punčochy trochu prostě jo... Dneska už je to naštěstí zase v pohodě. A co se mi teď stává je, že mi opuchají prsty na rukou. Taky jen tak lehce, ale ta citlivost je horší a je to takový nepříjemný.. No a taky jsem včera až do večera uklízela, tak se možná tělo brání.. Holt už nejsem nejmladší a ten můj oběhový systém je už jetý . Snad se to nebude moc horšit, ale ty kila navrch jsou znát. Ach jo. Za chvilku vyrážíme ke kamarádce, tak si aspoň trošku odpočnu a pokecám. Jen počasí se dnes zase zkazilo, je mlhavo, ale co se dá dělat.. Peto, ten tvůj receptík na krém zní famózně ![]() . Jak dlouho vydrží? Jak je někde šlehačka, tak mám strach, aby se to během dvou dnů nezkazilo.. Ale fakt jsi mě taky nahlodala, že bych ho zkusila ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
1.12.2011 7:50:22
Dobré ránko, tak super, že jste si to užily, taky se těším na fotky na ty vaše pupíky
. Carol, abych pravdu řekla, tak jsem taky zvažovala, že bych se na srazík do Prahy vydala, ale budu to muset nechat na jindy, teď to prostě nejde ![]() Jinak fajn, že už máte příjemnější počasí, nedokážu si to moc představit tento stupeň těhu v parnu ![]() Tak já jdu něco dělat, zatím ![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
1.12.2011 7:18:02
dobré ranko
![]() tak koukám, že máte srazík za sebou ... těším se na vyprávění a hlavně na fotky ... tolik pupíků pohromadě, to musel být personál trochu vyjevený ne? ![]() ![]() už snad teď budu mít konečně víc času i na dočítání i na povídání s vámi ... do práce jdu naposledy v pondělí, v podstatě mám všechno tak nějak hotové a spíš se věnuju debordelizaci skříně a šuplíků ... gratuluju k úspěšným kontrolám ... já jdu příští čtvrtek ... a už máte určtě všechny za sebou i velké UTZ, že jo ... já jsem objednaná až na 19.12. ... exot, jako vždycky ![]() Jezi ... perníčky vypadají náhodou super ... my už jsme s Moni taky upekly, jen to ještě nemáme nazdobené ... chystáme se na to o víkendu a asi se vrhneme taky na něco dalšího ... ať to přibývá ![]() no ještě jsem určitě chtěla reagovat na něco, ale zase už nevím HEZKÝ DEN všem ![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
1.12.2011 0:21:21
Teda holky, tak už to máte za sebou, ale jak soudím dle času, tak jste si to pěkně protáhly, ani nevíte, jak vám závidím. Musíte popsat, jaké to bylo, tolik pupíků pohromadě
![]() Peti, určitě ho zkusím, jen ty pudinky jsou tady trochu jiné, oni tuhnou až v ledničce, ne hned po uvaření, tak nevím,jestli to dám. |
| Pippi | 108434 |
|
|
30.11.2011 23:16:31
Ahoj,
taky se mi sraz moc líbil, škoda, že jsem musela odejít jako první. Snad se ještě někdy sejdeme. Jestli přijdu na to, jak vložit kontakt do kontaktů, tak to udělám a budu ráda, když se ozvete a zajdem někdy na čaj. |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
30.11.2011 22:55:50
Holky kontakt na me je v denickach pod kontakty ..
|
| 1Majdali | 118921 |
|
|
30.11.2011 22:53:52
Ahojte .. Hlasim ze to parkovne bylo 150
a byla jsem snad posledni na parkovisti ![]() Jinak moc pekny vecer Škoda ze jsme tam nemohly byt vsechny...Agnesko drzim palce at te to mine... |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
30.11.2011 22:34:59
Caroll zkus hříšný šlehačkový, nejlepší je čokoládový. 300ml mléka, 25g čokoládového pudinku, 2 žloutky (ale nemusí být) 1 vanilkový cukr, 300g čokolády - uvaříš pudink a žloutky s čokoládou tam ropustíš, necháš vychladnout na pokojovou teplotu, přikryté igelitem, aby se tam neudělal škraloup. 400ml šlehačky našleháš se dvěma ztužovači šlehačky, a pak po lžících zašleháš pudink s čokoládou.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.