| Pavlína Zaoralová | 98753 |
|
|
21.5.2012 11:29:51
jani ty jo no tak hlavně že vše dobře dopadlo a taky se bojím ,že to nepoznám první jsem měla takovej spíš vyvolanej měla jsem špatný výsledky z pásů a tak si mě tam nechali poslíčky jsem neměla ,ale zato ted pobolívá mě břicho přez den a hlavně v noci a hned mě napadá jestli už se to rozjíždí
a jak to zvládáte doma novej režim a tak ? jdem ven tak pa![]() |
| Jana*K a sluníčka | 51000 |
|
|
20.5.2012 22:57:11
Šešule, Palusko, moc děkujeme
![]() Palusko, my bydlíme na samotě, do porodnice taky tak půlhoďku, ale já to hned nepoznala a když už jsem to poznala, bylo pozdě. Sanitku jsem si volala, ale tá přijela až už byla Maruška na světě. Dědeček s babičkou tady byli dřív, on je dědeček gynekolog, porodník, tak jsem to měla s odbornou asistencí ![]() |
|
|
20.5.2012 19:39:34
jani veliká gratulace a přeju marušce a celé vaší rodině hodně štěstí a hlavně zdraví do vašeho společného života
![]() ![]() a porod v autě wou tak trochu mě to vylekalo mám to tak pul hodky do porodky a taky čekám druhý ![]() |
| Šešule | 94264 |
|
|
20.5.2012 16:12:41
Jano, gratuluju k miminku a k rychlýmu porodu. Omlouvám se, že sem lezu nečekána nezvána, ale taky čekám v červnu a mám slabost pro porody mimo nemocnici
![]() Tak ještě jednou gratuluju a ať se vám daří ![]() ![]() |
| Jana*K a sluníčka | 51000 |
|
|
20.5.2012 14:24:58
Ahoj holky :)
Chtěla jsem vám napsat, že už jsme a světě :) Marie naše druhá holčička se narodila 17.5. Jen jsem nestihla odjet do porodnice a narodila se u nás u baráku, v autě. Dnes nás pustily z porodnice. Druhý porod byl velice rychlý :)Všem přejeme krásné dny ![]() |
|
|
18.5.2012 23:00:26
Mooc vás všechny zdravím nedávno jsem sem písla a nějak se to někam podělo asi rodinka nestíhala
![]() tak věcičky jsem stěhovala včera,stelince do skříně a mimískové do přebalováku,už vlastně můžu psát zorince nakonec bude zora ještě mám spoustu žehlení a postavit postýlku no je toho dost a termín mám 1.6 to je za chvilku,Taky mám strach i když na něj neni moc čas ale je na druhou stranu si říkám,že s tím nic nezmůžu a že druhý by mohlo jít líp a šup rup tak uvidíme Stelinka se už taky moc těší jsem zvědavá jak to zvládnem ona sama je ještě malá a velkej mamánek hodně k ní i v noci stávám a s tím pupkem je to něco ufkosmetiku taky jsem měla weledu a seba med a i tu Bübchen,ale Stelinka to moc nesnesla tak máme skoro do dneška červenej excipial z lékárny nebo taky byl dobrej pantenol baby ![]() porodní plán taky bych chtěla něco sesmolit minule jsem taky malej měla a taky zvažuju odběr pupečníkové krve co vy na to? jinak v noci mě pobolívá pár dní břicho a často mě pálí žáha jinak dobrý nohy mi neotýkaj tak nevím a na pásech už jsem byla a jdu zase v uterý ![]() jdu na kutě už nevím co jsem chtěla tak papa a opatrujte se ![]() ![]() |
| Martina + 2 uličníci | 52257 |
|
13.5.2012 9:21:46
No holky řeknu Vám, rodím podruhé, a taky z toho mám obavy. Nějak už si nepamatuji, že jsem měla tak veliké břicho a mám pocit, že to ze sebe prostě nemůžu ani při dobré vůli dostat
Taky už mám plno věcí připravených, ale nějak mi nezbyl čas na ty kojící podprdy, chci se dnes, když je manžel doma se synem, někam stavit a omrknout to. Náš malej má už týden neštovice, takže jsme zalezlí doma jak myši v díře :-( Děsně se na mimčo těším, už jen asi měsíc. Nedovedu si představit, jak bude vypadat. Přijde mi divný, že by dva lidé měli spolu zplodit dítě jiné podoby, než to, které už zplodili Tak takové mám úvahy Manžel na mě kouká, jak když jsem se zbláznila Tak se těším na zprávičky, kdo z nás už brzy porodí ![]() mějte se krásně Martina |
| Carlin | 40902 |
|
|
10.5.2012 11:52:43
Ahojky,
mě první půlka moc neutíkala, ale tak od 24. tt už jo. Porodu se nebojím, jen bych ráda, aby mě moc nedopovali zbytečnýma lékama (urychlováky, utlumováky,...). Chvíli jsem přemýšlela o sepsání porodního plánu, ale nakonec jsem se rozhodla to nehrotit. Nejsem typ, který by vstupoval do konfliktů, tak doufám, že si svojí představu prosadím nějak mírumilovně. Včera jsem byla poprvé na kontrole v porodnici. Dostala jsem spousty papírů k vyplnění. Byla tam moc milá paní doktorka. Na monitor půjdu až za týden, ale docela se těším, až uslyším, jak miminku buší srdíčko. Na šńůře mi venku schne poslední várka miminkovského obleční, už jsem si vyprala i kojící podprsenky a noční košile do porodnice a koupila porodnické vložky (ty si musí u nás každá maminka vézt do porodnice svoje), tak snad nutné přípravy už dokončím a budu "jen čekta", kdy se miminku zachce na svět. Mějte se krásně a užívejte si poslední dny a týdny s miminky v bříšku ![]() |
| pitrson | 119675 |
|
|
10.5.2012 9:48:43
Tak holky jak vam to uteklo???me teda strasne a co zacinam mit tak neskutecnou fobii z porodu
docela dost se zacinam bat ale porad si rikam ze ven musi... jinak zacinam 38tt a jeste jsem ani nebyla na monitorech...v Pondeli jdu jeste k dr na kontrolu tak potom asi pujdu...preju krasnej slunickovej den![]() ![]() ![]() |
| Martina + 2 uličníci | 52257 |
|
6.5.2012 21:32:02
Tak s kosmetikou taky moc nevím,co je nejlepší. Já používala před pěti lety SebaMed,přišlo mi to dobrý.V porodnici nám dokonce říkali, že je zbytečný miminko mazat čímkoliv umělým, nejlepší že prý je z počátku obyčejný olejíček z lékárny za pár korun a modrá indulona
Ale taky mám tendenci pro mimčo koupit něco lepšího Tak se holky držte, už to snad máme za pár ![]() Martina |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.