| Pavlína Zaoralová | 98753 |
|
|
22.4.2012 22:49:31
marti tak to byla teda rozlučka
![]() ![]() mnam my byli dnes na oslavě tak jsme se taky napucli jinak makáme na bytě natřela jsem postýlku police a ted maluju holkám strom na zed do pokojíčku ješte nás toho dost čeká no radši bych už prala a žehlila ty pidivěci hlavně ani pořádně nevím co tam mám ![]() jani no máte to v rodině veselí u nás jsou zase tchýně jitka švagrová jitka muj je milan jeho táta milan a to je guláš ![]() mějte se krásně už se nám to krátí ![]() |
| Martina + 2 uličníci | 52257 |
|
20.4.2012 8:36:47
Ahoj holky, tak já jsem včera oficiálně skončila v práci, bylo to pěkný, upekla jsem slaný štrůdl, nějakou buchtu a k obědu jsem koupila grilovaná stehýnka, tak si všichni pochutnali. Dostala jsem krásnou kytku a vzhledem k tomu, že pracuju v bance, tak stylově vkladní knížku s penězma, ať si za ně něco koupím, co chci.Tak uvidím. Já mám vše po Danečkovi,ale něco se určitě najde Vzhledem k tomu, že čekáme zas kluka, tak oblečeníčka ani nepotřebuju, no uvidím.Taky jsem zvědavá, jak ty kila shodím,ale poprvé jsem nabrala 17 kg a taky jsem to měla za rok dole. Těch 30 kg, jak píšete, je taky asi fuška shodit, to obdivuju,ale ono to je kolikrát otokama a tak, tak to pak se nedá nic dělat, když člověk tolik přibere.Ale zas to jde asi líp dolů ![]() Tak papa a krásný víkend Martina |
| Jana*K a sluníčka | 51000 |
|
|
20.4.2012 1:01:27
Palusko, v pořádku, nic se neděje :) Ono se to plete
babičku máme Danu tak to se to plete pak ještě trošku víc ![]() Na fb taky nejdu, taky tam chodím jen málokdy. Zátěž, tenkrát si to moc nepamatuji, ale teď mě občas pobolívají kyčle, nebo kolena. Když ležím tak mám občas pocit, jako bych to koleno měla prázdné, tak radši vstanu a projdu se, pak to přejde :) |
|
|
19.4.2012 21:22:03
ahojky tak ja na fb nejdu učet mám ,ale moc tam nechodím
tak snad tu někdo zustane s kým odrodím![]() janí promin napsala jsem ti hani to je fajn,že jsi to schodila,ale stejně pro to tělo to musí být velká zátěž, |
| Jana*K a sluníčka | 51000 |
|
|
19.4.2012 8:04:56
ahojky
![]() Carlin, mě pálí žáha už asi 3 měsíce, i když v poslední době to polevuje. Pomáhaly mi Thums nebo jak se to jmenovalo, ale jen na chvíli. Brala jsem si je těsně než jsem šla spát. Na tu chvíli před usnutím zabraly. Pak jsem začla víc pít mléko a před spaním teď popíjím smetanu, jak mi radily holky na diskusi o látkových plenkách a je to mnohem lepší. Jo, taky baštím skořápky z vajíček a přes den mě taky už nepálí. pitrson dávej na sebe pozor :) palusko, gratuluji k dobrému utz. Já těch 30kg shodila asi za rok, tak dobrý. Martino, taky jsem už začla prát oblečky, ještěže je venku hezky :) a neprší a mám to kde sušit :) Hezký den ![]() |
| Marťaska |
| • |
18.4.2012 10:07:39
Ahoj holky...
na facebooku je založena skupina červnovky 2012, kdyby jste některá měla zájem se k nám přidat... http://www.facebook.com/#!/groups/432205583473265/ |
|
|
17.4.2012 22:34:21
tak dneska jsem byla v poradně všechno je vpořádku mimisek je hlavou dolu a váží asi 1800g
![]() ad žáha taky jsem zjistila,že tomu čemu jsem dřív řikala pálení žáhy nic nebylo zato tedˇ,ale rennie pomáhaj i když z těch se mi zase zvedá kufr ![]() pitrson tak se hlavně šetři já dneska řádila v obi koupila jsem tapety a barvu a musíme ještě zkulturnit obývák a pak se taky vrhnu na pidivěcičky vyprat a probrat carlin tak postýlka ta bude určitě luxusní užijte si rozlučky no neumím si představit chodit ještě do práce sice mam nahoře podle dneška 7kg ale přijde mi že mám mega pupík a dost funím hani 30kg to je záhul já měla minulé těhu 18kg a odnesly to kolena skoro rok trvalo než jsem se dala zase do kupy, brala jsem nějaké kondro a dobrý ![]() jdu na kutě tak pa ![]() |
| Martina + 2 uličníci | 52257 |
|
17.4.2012 9:41:44
Já jsem teda zatím poslíčky nezažila ani u prvního těhu, ale je fakt , že špinění asi člověka trochu vyděsí. No já jsem si už taky přivezla z chaty dvě krabice oblečení po malém, tak to musím nějak roztřídit, až budu doma. Teď ve čtvrtek končím v práci, taky mám takovou malou rozlučku. Je to legrační, poprvé jsem se taky loučila, pak jsem zas za tři roky nastoupila, tak teď se budu jako loučit podruhé
Holky mají pro mě nějaké překvápko Rozhodla jsem se nastoupit 8 týdnů před porodem, chci si už odpočinout, malej se stejně určitě narodí dřív, jako ten první a Daneček se už těší, že bude od příštího týdne chodit ze školky po O Všem tady držím palečky, už se nám to blíží ![]() |
| pitrson | 119675 |
|
|
17.4.2012 7:54:16
Carlinku me pali zaha od zacatku a nic prijemneho to teda neni a mam na to rennie a pomaha mi to....
![]() |
| pitrson | 119675 |
|
|
17.4.2012 7:52:50
jj holky dobre ranko preju
poslicci...zacala jsem vcera spinit tak jsem dostala zpatky magnesium a odpocinek...ale hlavne ze je malinkej v poradku mela jsem strasnej strach...taky doufam ze uz se to tu trosku rozjede bylo by to mooooc fajn.... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.