| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 436  [Dalších 286 >>]
Carlin 40902
17.4.2012 7:52:29
Ahojky,
tak tyhle jako menstruační bolesti jsem měla někdy minulý týden. Myslím, že to jsou klasický poslíčci. U prvních dvou těhotenství jsem je neměla. Ale je dobře, že děloha trénuje, aspoň bude připravená na porod.
My snesli z půdy postýlku, kterou vyráběl manželův dědeček už pro manžela (jako miminko) a zjistili pár závad. Takže postýlku si bere můj táta do dílny na chalupě k renovaci. V práci mám příští týden rozlučku a už se moc těším, jak si budu doma prát a žehlit oblečky pro miminko.

Taky jsem prvně v životě zjistila, co to je pálení žáhy. Taky vás to trápí? Co proti tomu děláte?
Pavlína Zaoralová 98753
16.4.2012 22:16:57
ahojky
pitrson neboj to jsou klasický poslíčci já je teda zatim nemívám,ale je to příprava na porod zrovna o tom přišel meil z rodinky

zdravím nové maminky a doufám že se to tu trochu rozjede :o) stelince trochu otrnulo už je bez horeček a tak začínám plašit a hnízdit musim to tu všechno začít chystat~p~

zítra mám poradnu a utz tak se těším zatim papa~3~
Martina + 2 uličníci 52257
16.4.2012 10:53:10
Ahoj holky, zatím jsem neměla moc času, chodila jsem pořád do práce, tak jsem se moc nezapojovala do diskuzí, ale teď mám víc volna a ve čtvrtek končím v práci úplně:-) Už se těším. Mám termín 15.6.
Zaujal mě příspěvek od pitrson o bolesti. Dva měsíce před porodem je to podle mě normální, dokonce prý může člověk mít pocit, že se jedná o porodní bolesti,ale pak to přejde. Já mám tak od pátého měsíce problém, že když sním něco nadýmavého, hrášek, zelí a podobně, tak mám děsný bolesti břicha, miminko se taky mele jak bláznivý a já mám pocit, že rodím :-) Zažila jsem to i při prvním těhotenství a teď podruhé jsem si to bohužel ověřila znova. Takže si myslím pitrson, že to klidně může být i tím. Možná, že to miminko taky bolí bříško a nebo ho moje nadmutá střeva tak tlačej, že se tam mele a poskakuje.
Přeji všem pohodový konec těhotenství:-)
pitrson 119675
16.4.2012 9:51:35
dobre ranecko holky:-)prosim prosim o radu vcera vecer mi zaclo jako by menstruacni bolesti coz me prekvapilo....v noci jsem toho moc nenaspala jak malej radil a porad se vrtel...doufam ze je vse v poradku?poradite mi nekdo co to je?
Jana*K a sluníčka 51000
16.4.2012 4:02:02
Ahoj všem :)
Taky bych se k vám ráda přidala.
Termín máme začátkem června.
Pohyby cítím neustále, v noci občas nespím :-)
Přibrala jsem asi 15kg, což je odhad, na poslední kontrole to bylo 12, ale podle mé neustálé chuti k jídlu, bych řekla, že už je to víc. U Haninky jsem přibrala 30kg :) Přibírání jako takové mi moc nevadí, ono se to pak shodí, ale to zvedání se z dřepu nebo chození do schodů s tou váhou navíc, uff uff :)
Všem hezký týden a ať jste zdraví.
Pavlína Zaoralová 98753
14.4.2012 17:35:31
florentinka tak to je vtipný s těma jmenama ještě pořád nejsme rozhonutý~f~

gratuluju moc ke kontrolám ~s~ já ji prošvihla v uterý na víkend jsme byli pryč a přivezli jsme si nějakej sairait stelinka má horečky a pnou pusinku aftů,nic nejí a noci jsou šílený mám i pocit,že má ty noční děsy~n~
takže jsme na tom carlin podobně chudák malej~6~na miminko taky ted neni moc čas ,ale hlásí se neustále boule všude a hlavně když si sednu~2~a tatínka u porodu no byla jsem na porodopisu a tam mi řekli ,že je to od 1.4 zdarma před dvěma lety jsem platila 500,-

keťule ty jo no ještě že jste to ustáli hlavně se šetři ~;)já měla minulé těhu 18kilo a ted zatim 7kg ale ted holt člověk víc kmitá a musí fungovat

alfa tak gratuluju k holčičce brzy se dočkáš mě přijde ,že to moc letí ,že už to máme za pár Marika je krásný jméno ~R^ ad pupík no mě taky přijde že mám břicho jak u stelinky před porodem a funím neskutečně ,ale třeba už moc neporoste doufám ~;)

Misha tak mě teda zamrazilo a to dost u tvého příspěvku jsi dobrá ,že jsi to takhle zvládla a neumím si to představit ,ale člov ěk asi nějak reagovat musí že,chce to si takové věci aspon pročíst je to hodně duležité vím že jako prvorodička jsem to taky pročítala ale už přesně nevím ty počty dýchání a jestli bych to vubec byla schopná použít,no radši na to ani nemyslet

tak přeju krásný zbytek víkendu a opatrujte se a marudkové ať se brzy uzdraví~s~

BlankaSi 122809
14.4.2012 14:08:29
Rodit budu v Motole, poplatek za přítomnost otce u porodu je CZK 700, ale nijak mě to netrápí - tatínka ani nikoho dalšího tam nechci. Po prvním porodu jsem přišla na to, že tohle by si měla ženská prožít sama... Naštěstí tatínek se s tím po dlouhém přemlouvání smířil :-)
BlankaSi 122809
14.4.2012 13:51:02
Po strááášně dlouhé době se hlásím i já ...
Na kontrole jsme byli 12.4., vše vypadá v pořádku - mímo má 1900g a cca 40-42cm. Řekla bych, že pohyby neustávají - spíš naopak ... už mě čeká posledních 14 dní v práci- nějak si nedokážu představit, že už budu doma ... Ještě mi chybí do porodu cca 51 dní a přijde mi to šílené - už mi to vůbec neutíká ... Zítra jedeme pro přebalovací pult :-)
Carlin 40902
12.4.2012 7:44:04
Ahojky!
tak já byla na kontrole včera a miminko má 1823g a vše se zdá být v pořádku. Už mám papír do práce na nástup na mateřskou (peněžitou podporu v mateřství), tak snad ty dva týdny v práci zdárně doklepu.

Na všech moudrých webech a v knihách píšou, že pohyby by teď měly být méně časté, jak už se miminku zmenšuje prostor. No, já to tak nemám. Spíš mám pocit, že cítím i sebemenší pohnutí ručičky. A taky škytání pravidelně aspoň dvakrát denně. A břicho se mi boulí do všech stran.

Akorát mě naštvali v Podolí, kde budu rodit, že za přítomnost otce u porodu chtějí 1500,- Kč. Zdá se mi to nehorázně moc!~q~ Kolik se platí ve "vašich" porodnicích?
Alfa3686 119314
10.4.2012 18:22:30
Ahoj všem,

mám prosbu. Od včera mám pocit, že malá princeznička málo kope oproti dřívějším dnům a týdnům...Myslíte, že je to normální, když se jí změnšuje místečko? Začínám z toho být neklidná...
Máte s tím někdo zkušenost?

Předem děkuji za názory a přeji pěkný večer maminkám i miminkům :-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 436  [Dalších 286 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.