| Pavlína Zaoralová | 98753 |
|
|
29.3.2012 22:07:15
jo a kosmetiku stelinku pomalu do dneška musím mazat excipialem červeným z lékárny jinak byla osypaná a když se narodila do koupele myslím sebamed
jdu na kutě papa krásné sny i mimískům už se nám asi rýsujou jmena seznam se zužuje ![]() |
|
|
29.3.2012 22:03:21
pitrson jasný
a pak ho třeba ještě dobře prodáš![]() nemám nárok na mateřskou protože jsem na rodičáku na mateřskou musíš mít odpracováno za poslední dva roky 270 dní a to samo nemám no nevadí do porodu budu brát rodičák na stelinku a pak mám jit na šestinedělí marodit a pak rodičák na mimi holky nový byt a chatu tiše závidím ![]() |
| pitrson | 119675 |
|
|
29.3.2012 15:35:11
Ahoj holky
tak monitor me stal 1500 novej...a jsem rada ze ho mam nic tim nepokazim.Jak to ze nemas narok na rodicak??? |
|
|
29.3.2012 14:42:49
tak vás zdravím dneska jsem 30+0tt vše vpořádku byla jsem v poradně akorát v uterý jedu na utz velký kuli cistám snad už tam nebudou
![]() ![]() no co tak si pokecáme ve třech ![]() pitrson z té váhy si nic nedělej před porodem to nějak měří a mužou se prý seknout až o pul kila u stelinky mi celé těhu řikali že je o 14 dní menší narodila 2740g a zdravá a ničemu to nevadilo a monitor stejně sids by vám monitor nepomohl a kamarádka ho měla zaznamenáva sebemenší odmlku dýchání věčně jí to houkala byla z toho vyděšená přitom bylo vše v pořádku no zase když to muže zachránit život ale já do toho nejdu pokud bude vše i po porodu vpořádku jinak se dá i pujčit přímo v porodnici tak snad ho nebudem pořebovat ![]() dneska jsem se dozvědela že nemám nárok na mateřskou tak budu ještě na rodičáku do porodu ![]() zatim pa jdu něco dělat ![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
29.3.2012 12:56:53
Pitrson, aviril olejíček je super. Synek je od miminka ekzematik (opuchnul a oflekoval se už v porodnici) a aviril mu úplně vyhovoval.
Můžu se zeptat, kolik ten monitor stál? A kupovala jsi nový nebo používaný? Pořád to zvažuju. Z toho váhového odhadu si nic nedělej. Mám zkušenost, že se to podle UTZ moc nepozná. Mě u syna strašili, že je drobný a pak se narodil a měl 3,89 kg. A nejsem jediná, kde se takhle sekli. Můj doktor tedy ani váhu podle UTZ nezjišťuje, jen kontroluje polohu, srdíčko, atd. |
| pitrson | 119675 |
|
|
29.3.2012 10:34:39
Tak koukam ze uz si tu piseme jen 3
teda nak pravidelne no stehovani nak zvladnem musime jinak to nejde a hlavne se moc tesim do noveho bydlime ted v pavlacaku a teda nic moc jinak docela zvazuju jakou detskou kosmetiku???Koupila jsem aviril olejicek coz myslim ze je klasika a krasne mi voni a normalni detske tuhe mydlo jj monitor jsem koupila vcera rikam si proc to neudelat kdyz je ta moznost...a doktor me trosicku postrasil ze malej je malej a to mam 8kg nahore tak nechapu..Vazi 1170g ale po pravde receno nak se v tom neorientuju jako ma mit spravnou vahu a vsude pisi neco jinyho.... |
| Carlin | 40902 |
|
|
29.3.2012 9:55:49
My na dceru a synka taky košík neměli, ale každé ráno jsem stěhovala postýlku z ložnice do obýváku a každý večer zase zpátky, tak si říkám, že na těch prvních pár měsíců bych ten košík trvale v obýváku využila. Pak už stejně bude mimčo spíš na dece na zemi nebo v lehátku-houpátku.
Monitor dechu pořád zvažuju. Na děti jsem ho neměla, ale v práci pracuju se statistikama zemřelých miminek a trochu mám hrůzu. V práci mě to docela baví, ale mám pocit, že doma nic nestíhám. A pak to celodenní sezení u počítače není na břicho nic moc. Stěhování v červenci teda nezávidím. Ale vy to zvládnete! Já se v létě chystám podle počasí odjet na chalupu, protože doma bývá nesnesitelný vedro (máme půdní vestavbu). Takže to taky trošku stěhování bude. |
|
|
28.3.2012 21:55:35
ahojky carlin
pitrsonjá jsem taky doma ale na rodičáku jinak jsem taky dělala v restauraci tak bych byla stejně doma no já jsem 4měsíce prozvracela jako u stelinky bylo to ted o to horší že jsem musela fungovat,ted už je to dobrý ,ale už funím jsem unavená a tlačí mě to břicho dole začala jsem nosit i ten pás nedovedu si představit chodit do práce za chvilku budeme muset nastoupit na mateřskou ano nevím jestli mam na ni nárok uvidíme ![]() košík nemám asi bude rovnou v postýlce jako stelča mame malý byt a monitor jsem taky neměla a asi nebudu pořizovat pitrson teda stěhovat se v červenci to bude něco |
| pitrson | 119675 |
|
|
28.3.2012 17:14:43
Carlinku no na rizikovem...delala jsem v restauraci tak jsem odesla ve 4 mesici pac jsem to nezvladala
ale teda musim rict ze mi prace chybiiiii..ale co uz.Je to proste pro me silena nuda doma...Jinak mam uz vse pripraveno nazehleno vyprano je to tim ze jsem mela prd co na praci a velkou zasluhu na tom ma mamca jinak uz mame i kocarek a kosicek taky asi ho budeme mit na zacatku nez se prestehujem do noveho ten mesic vydrzime v kosiku..dnes jsem koupila i monitor dechu a mam uz kompletne vsechno ja bych teda utracela dal ale jaksi neni misto... hmm prave jsem taky psala ze mi pride ze je nas tu malo skoda.. |
| Carlin | 40902 |
|
|
28.3.2012 14:22:22
Ahoj Palusko a Pitrson (a i ostatní, ale moc nás tu není),
my máme už nějaký předvýběr jmen. Tedy spíš moje návrhy, které nebyly moc razantně odmítnuty. Hodně nám do toho kecají děti a dohodli jsme se, že o Velikonocích na chalupě ty jména už rozsekneme. Postupně jsme vymalovali celý byt, takže máme generální úklid včetně vyklizených polic a šuplíků na věcičky pro miminko. Kočárek už taky máme a košík mám slíbená od kamarádky. Až budu na mateřské, tak sneseme z půdy postýlku, aby jí manžel zrekonstruoval, a krabice s oblečky, které budu prát a žehlit. Jééé už se na to těším. Holky, jak vám je? Pitrson, ty jsi na rizikovém, že? Mě je celkem fajn, jen mě fest trápí zácpa a mimino už pořádně tlačí pod žebry. Musím říct, že už se těším na mateřskou! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.