| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 436  [Dalších 266 >>]
Pavlína Zaoralová 98753
29.3.2012 22:07:15
jo a kosmetiku stelinku pomalu do dneška musím mazat excipialem červeným z lékárny jinak byla osypaná a když se narodila do koupele myslím sebamed
jdu na kutě papa krásné sny i mimískům už se nám asi rýsujou jmena seznam se zužuje ~z~
Pavlína Zaoralová 98753
29.3.2012 22:03:21
pitrson jasný~s~ a pak ho třeba ještě dobře prodáš~;)
nemám nárok na mateřskou protože jsem na rodičáku na mateřskou musíš mít odpracováno za poslední dva roky 270 dní a to samo nemám no nevadí do porodu budu brát rodičák na stelinku a pak mám jit na šestinedělí marodit a pak rodičák na mimi

holky nový byt a chatu tiše závidím ~R^
pitrson 119675
29.3.2012 15:35:11
Ahoj holky:-)tak monitor me stal 1500 novej...a jsem rada ze ho mam:-)nic tim nepokazim.Jak to ze nemas narok na rodicak???
Pavlína Zaoralová 98753
29.3.2012 14:42:49
tak vás zdravím dneska jsem 30+0tt vše vpořádku byla jsem v poradně akorát v uterý jedu na utz velký kuli cistám snad už tam nebudou ~;((~s~
no co tak si pokecáme ve třech ~t~

pitrson z té váhy si nic nedělej před porodem to nějak měří a mužou se prý seknout až o pul kila u stelinky mi celé těhu řikali že je o 14 dní menší narodila 2740g a zdravá a ničemu to nevadilo a monitor stejně sids by vám monitor nepomohl a kamarádka ho měla zaznamenáva sebemenší odmlku dýchání věčně jí to houkala byla z toho vyděšená přitom bylo vše v pořádku no zase když to muže zachránit život ~5~ ale já do toho nejdu pokud bude vše i po porodu vpořádku jinak se dá i pujčit přímo v porodnici tak snad ho nebudem pořebovat ~s~

dneska jsem se dozvědela že nemám nárok na mateřskou tak budu ještě na rodičáku do porodu ~d~

zatim pa jdu něco dělat ~3~
Carlin 40902
29.3.2012 12:56:53
Pitrson, aviril olejíček je super. Synek je od miminka ekzematik (opuchnul a oflekoval se už v porodnici) a aviril mu úplně vyhovoval.
Můžu se zeptat, kolik ten monitor stál? A kupovala jsi nový nebo používaný? Pořád to zvažuju.

Z toho váhového odhadu si nic nedělej. Mám zkušenost, že se to podle UTZ moc nepozná. Mě u syna strašili, že je drobný a pak se narodil a měl 3,89 kg. A nejsem jediná, kde se takhle sekli. Můj doktor tedy ani váhu podle UTZ nezjišťuje, jen kontroluje polohu, srdíčko, atd.
pitrson 119675
29.3.2012 10:34:39
Tak koukam ze uz si tu piseme jen 3:-)teda nak pravidelne:-)no stehovani nak zvladnem musime jinak to nejde a hlavne se moc tesim do noveho bydlime ted v pavlacaku a teda nic moc~:(jinak docela zvazuju jakou detskou kosmetiku???Koupila jsem aviril olejicek coz myslim ze je klasika a krasne mi voni:-)a normalni detske tuhe mydlo~d~jj monitor jsem koupila vcera rikam si proc to neudelat kdyz je ta moznost...a doktor me trosicku postrasil ze malej je malej a to mam 8kg nahore tak nechapu..Vazi 1170g ale po pravde receno nak se v tom neorientuju jako ma mit spravnou vahu a vsude pisi neco jinyho....
Carlin 40902
29.3.2012 9:55:49
My na dceru a synka taky košík neměli, ale každé ráno jsem stěhovala postýlku z ložnice do obýváku a každý večer zase zpátky, tak si říkám, že na těch prvních pár měsíců bych ten košík trvale v obýváku využila. Pak už stejně bude mimčo spíš na dece na zemi nebo v lehátku-houpátku.

Monitor dechu pořád zvažuju. Na děti jsem ho neměla, ale v práci pracuju se statistikama zemřelých miminek a trochu mám hrůzu.

V práci mě to docela baví, ale mám pocit, že doma nic nestíhám. A pak to celodenní sezení u počítače není na břicho nic moc.

Stěhování v červenci teda nezávidím. Ale vy to zvládnete! Já se v létě chystám podle počasí odjet na chalupu, protože doma bývá nesnesitelný vedro (máme půdní vestavbu). Takže to taky trošku stěhování bude.
Pavlína Zaoralová 98753
28.3.2012 21:55:35
ahojky carlin ~:-D pitrson
já jsem taky doma ale na rodičáku jinak jsem taky dělala v restauraci tak bych byla stejně doma
no já jsem 4měsíce prozvracela jako u stelinky bylo to ted o to horší že jsem musela fungovat,ted už je to dobrý ,ale už funím jsem unavená a tlačí mě to břicho dole začala jsem nosit i ten pás nedovedu si představit chodit do práce za chvilku budeme muset nastoupit na mateřskou ano nevím jestli mam na ni nárok uvidíme ~5~

košík nemám asi bude rovnou v postýlce jako stelča mame malý byt a monitor jsem taky neměla a asi nebudu pořizovat

pitrson teda stěhovat se v červenci to bude něco ~z~

pitrson 119675
28.3.2012 17:14:43
Carlinku no na rizikovem...delala jsem v restauraci tak jsem odesla ve 4 mesici pac jsem to nezvladala~d~ale teda musim rict ze mi prace chybiiiii..ale co uz.Je to proste pro me silena nuda doma...Jinak mam uz vse pripraveno nazehleno vyprano:-)je to tim ze jsem mela prd co na praci a velkou zasluhu na tom ma mamca~:-Djinak uz mame i kocarek a kosicek taky asi ho budeme mit na zacatku nez se prestehujem do noveho ten mesic vydrzime v kosiku..dnes jsem koupila i monitor dechu a mam uz kompletne vsechno ja bych teda utracela dal ale jaksi neni misto...~:-Dhmm prave jsem taky psala ze mi pride ze je nas tu malo~7~skoda..
Carlin 40902
28.3.2012 14:22:22
Ahoj Palusko a Pitrson (a i ostatní, ale moc nás tu není),
my máme už nějaký předvýběr jmen. Tedy spíš moje návrhy, které nebyly moc razantně odmítnuty. Hodně nám do toho kecají děti a dohodli jsme se, že o Velikonocích na chalupě ty jména už rozsekneme.

Postupně jsme vymalovali celý byt, takže máme generální úklid včetně vyklizených polic a šuplíků na věcičky pro miminko. Kočárek už taky máme a košík mám slíbená od kamarádky. Až budu na mateřské, tak sneseme z půdy postýlku, aby jí manžel zrekonstruoval, a krabice s oblečky, které budu prát a žehlit. Jééé už se na to těším.

Holky, jak vám je? Pitrson, ty jsi na rizikovém, že? Mě je celkem fajn, jen mě fest trápí zácpa a mimino už pořádně tlačí pod žebry. Musím říct, že už se těším na mateřskou!
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 436  [Dalších 266 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.