| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 436  [Dalších 246 >>]
pitrson 119675
9.3.2012 16:00:47
ahoj holky jak to zvladate??rikala jsem si ze se musim zeptat protoze mi trosinku pride ze nam to tady vazne...:-)u nas krom silene nudy nic noveho 20 nas ceka kontrola tak doufam ze nam vse dobre dopadne:)preju krasnej vikend:-)
tanrom 122745
7.3.2012 10:31:33
Ahojky,
Já mám termín 11.6 a čekáme chlapečka, kterého jsme si oba moc přáli. Na začátku těhotenství mi každý říkal že to hrozně rychle uteče, samozřejmě jsem tomu nevěřila, ale teď už vím že to tak je. Je to hrozný fičák. Za chvilku budu mít prcka v náručí ani nemrknu.:-)
Ale už se na něj moc těším.~s~
pitrson 119675
6.3.2012 10:26:05
Carlinku dekuji moc byla jsem docela nervozni....ze je nakej podezrelej klidecek a pritom jeste o vikendu se mrcasil....docela dost...kdy mate termin???a co cekate?:-)
Carlin 40902
6.3.2012 8:56:15
Pitrson, co jsem tak vyčetla v moudrých knihách a na netu, tak ta frekvence pohybů by opravdu už teď měla klesat. Takže to je v pořádku. Je to prý tím, že miminko už má v břiše celkem málo místa na nějaký kotrmelce a většinou se už usadí v poloze, ve který zůstane až do porodu (i když otočit se může klidně den před termínem). Dřív mohlo dělat salta a přemety, ale teď už se spíš jen vrtí, uvelebuje nebo si protáhne ručičku nebo nožku.

Manžel skoro každý den poslochá s uchem na břiše srdíčko miminka a to teda buší děsně rychle. A vždycky už ho najde na břiše vlevo dole. Takže to naše se fakt už moc neobrací. Ale někdy je slyšet míň nebo víc nebo vůbec, podle toho, jak je miminko natočený k mýmu břichu zádama nebo bokem.
Lenka Au 124267
6.3.2012 8:29:17
Alfo já teda nejsem žádný doktor, ale myslím si, že ne každý může růst stejně rychle a jestli ti říkají, že je o týden pozadu, tak bych to zase tak tragicky nebrala, prostě to zase dožene, až ti bude dobře, já myslim, že si tělo prostě poradí! Jestli mají nějakétabulkové míry, tak prostě jednou může být člověk nad a jednou pod. Já myslim, že to bude dobý!

Carlin hořčík mám taky a že prý se mám šetřit, no to se sice snažim, ale nějak mi to nejde. Prostě neumim jen tak nicnedělat. No tak snad to takhle bude stačit:-)
pitrson 119675
6.3.2012 6:21:57
melo tam byt tanrom....:-)
pitrson 119675
6.3.2012 6:21:00
Ahoj tantro asi bylo nake mene plodne Zari~:-Djinak zacinam zvazovat kam jit rodit at jsem pripravena a neni to na posledni chvilku...zda se mi ze malinkej zacina kopat cim dal mene tak nevim jestli je to normalni???Cekam 1 miminko a jsem ze vseho docela nervozni...zdalo se mi ze kopal pomerne casto a ted je nakej podezrelej klid...uz 2 den...pordite mi holky jestli je to normalni?Dekuji moc...a pekny den vsem....
Carlin 40902
5.3.2012 9:50:16
Ahoj Tanrom. Zdá se mi to taky :-). Ale nejspíš to je jen náhoda, jak jsme se tu sešly.
Alfo, žádné zkušenosti nemám a neporadím. Jen držím palce, aby ti bylo brzy líp a miminko pěkně rostlo.

Jak se vám všem vede? Já beru kvůli tvrdnutí břicha Magnézko a v noci mě chytají křeče do nohou, ale jinak mi je fajn. Miminko už fakt hodně kope a někdy se mi po břiše boulí nějaká končetina. Byla jsem na oGTT testu, tak doufám, že výsledky budou v pořádku. Přibrala jsem asi 8 kg a mám už parádní pupek. Všechny zdravím~3~
tanrom 122745
5.3.2012 9:35:43
Zdravím maminky,
nezdá se vám že oproti jiným měsícům je nás tady nějak málo? Čím myslíte že to je?
Alfa3686 119314
1.3.2012 10:46:09
Ahoj všem maminkám a mimískům :-)
mám na vás prosbu...o víkendu mě skolila zřejmě střevní chřipka, nemohla jsem jíst ani pít, zhubla 2kg. V pondělí to bylo lepší a v úterý jsem šla naštěstí na kontrolu na gyndu. Malá se zpozdila s růstem o týden a doktorovi se to nelíbilo. Dostala jsem nějakou výživu, vitamíny a rady, jak správně jíst aby poporostla a za 14 dní mě čeká další kontrola, jak jsme to zvládly...
Dnes se mi ale vrátil průjem a jsem zase jen na čaji a suchém rohlíku....Takhle ta naše princeznička nepoporoste....
Nemáte s tím někdo zkušenost? Mám strach, že se to během těch 14 dnů ještě zhorší...
Obecně se střevní chřipkou v tomto období?

Moc děkuji!
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 436  [Dalších 246 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.