| Martina 76 | 128176 |
|
27.2.2012 15:08:03
Dobrý den.Váš pořad by mě velice zajímal,i bych se ráda podílela na jeho natáčení.Mám již Tři dcery 15,10,5let.Znovu jsem se vdala a můj manžel ještě nemá svého potomka.Jelikož se úžasně stará o mé děti a nepoznali by jste na jeho chování že není jejich biologický otec,jsem tedy došla k závěru že si toto štěstí zaslouží prožít od početí a mít společného potomka.Mě už táhne na 36let tak nemám moc času na rozmýšlení.když porovnám přístup mích bývalých manželů k jejich přístupu k dětem tak cítím ,že právě tento si to opravdu zaslouží a patří mu můj velký dík že se stará a podílí o starosti ,které mi moje rotolesti každý den chystají.Bohužel se o miminko teprve začneme pokoušet.Kdyby jste ale měli zájem,jsme vám plně k dispozici.S pozdravem Martina Kubaštová.Turnov tel.731027052a email pipina.tu@seznam.cz
|
| Bobinečka | 56060 |
|
|
20.2.2012 20:56:10
Ahoj holky... Vyhrála jsem odběr pupečníkové krve Classic v Cord Blood Center, ale momentálně neplánuji, že bych poukázku využila. Odběr stojí 12x830 Kč, pokud by měl někdo zájem, mohly bychom se pres email domluvit na ceně a podrobnostech.
|
| IrenaHej | 127963 |
|
20.2.2012 13:41:46
Milé nastávající maminky, hledáme hrdinky pro připravovaný dokumentární seriál České televize v režii Lindy Kallistové Jablonské. Hledáme ženy, které budou rodit v rozmezí květen až říjen 2012. Je jedno, jde-li o vaše první těhotenství, či už jste zasloužilou matkou. Hledáme budoucí maminky z města i venkova, nejrůznějšího věku, z nejrůznějších sociálních prostředí i s nejrůznějšími přístupy k mateřství i porodu – zajímají nás i maminky, které chtějí rodit doma, i ty, které spoléhají na pomoc zdravotnického systému. Maminky samoživitelky i zajištěné maminky obklopené početnou rodinou. Maminky, které se chtějí plně věnovat dítěti, i maminky, které hodlají mateřství skloubit s kariérou.
Pokud chcete svoje těhotenství, porod a šestinedělí zachytit prostřednictvím České televize, napište nám na e-mail: matky@ceskatelevize.cz anebo zavolejte na telefonní číslo: 261 13 61 13. Připojte stručné info o sobě a svém těhotenství, svém věku, místě bydliště a zázemí, cokoliv, co budete považovat za důležité nám sdělit. Nezapomeňte připojit kontakt na vás, telefonický a e-mailový. Jste-li v rané fázi těhotenství, kdy jste ještě nesdělila radostnou novinu svým blízkým, nemusíte se bát, že vás prozradíme, budeme komunikovat vždy jen přímo s vámi. Více informací najdete na www.ceskatelevize.cz/matky |
| Keťule | 121944 |
|
|
16.2.2012 12:59:46
Ahojky holky, zase po delší době...
Tak já mám 5kg nahoře a cítím se tak akorát. Snad to nebude moc naskakovat :o)) Mám potvrzenýho druhého kluka, ke všeobecné spokojenosti ![]() Jinak jsme byli týden na horách, bylo tam skvěle... dokonce jsem si to ještě odlyžovala. První den jsme to zkusili a bylo to v pohodě, tak jsem jezdila celý týden. Ale jen červené a modré (spíš s malým modrou), bylo to supr, hýbala jsem se celý týden, tak se cítím fit... k tomu jsme dali aquapark, tak fakt paráda dovolenka... Ale už jsem zase v práci a mooooc už mně to neba... už jsem naladěná na něco jiného ![]() |
| Alfa3686 | 119314 |
|
|
16.2.2012 9:32:44
Ahoj všem maminkám a miminkům,
tak máme za sebou velký genetický ultrazvuk a vše je v pořádku Na 80% máme potvrzenou holčičku, tak se všichni moc těšíme!A jak jste na tom s přibíráním? Já zítra začínám 23. týden a mám 5kg nahoře. Připadám si už jako velryba a obávám se, že bude hůř ) |
| Carlin | 40902 |
|
|
16.2.2012 9:31:24
Tak si mě na gynekologii zvážili a ve 24. tt mám taky navrch 7 kg. A to jsem ve 20. tt měla navíc jen 2-3 kg. Celkem mě to vyděsilo, protože kdybych dál nabírala kilo týdně, skončím na 30. Ale snad to byl jen prodký nárůst, který se teď trochu stabilizuje. Měla bych na sebe být přísnější a vynechat to mlsání, ale já mám pořád takovou chuť na čokoládu...
|
| fidorka18 | 123935 |
|
|
8.2.2012 9:04:48
Ahoj Carlin,
já budu v Podolí asi později, mám termín 22.6. nebo 28. Ale co můžeme vědět a ![]() Ano, člověk a my maminky obzvlášť, musíme myslet pozitivně. Taky doufám, že nám to všem dopadne jen dobře. O mazání bříška jsem už taky uvažovala, tedy v tom směru, že zatím se tomu moc nevědomuji a už bych asi měla začít. Takže děkuji za příspěvek, ráda se podívám co se aktuálně doporučuje. |
| fidorka18 | 123935 |
|
|
8.2.2012 9:00:52
Jajo,
taky mám nahoře 7kg, ale jsem za tebou s týdny kousek pozadu, no jsem na to opravdu zvědavá v červnu ![]() A přesně jak píše Carlin, to ohýbání, ńebo třeba zvedání se (např. z nízké sedačky), na židli ok, ale jak si sednu někde pohodlně do sedačky, zvedám se jak kdybych už měla rodit .... hrůza. Už nyní si občas připadám jak slon. |
| Jaja |
| • |
7.2.2012 16:36:39
Jsem ráda, že máš rozhodnutí za sebou
Já mám ve 24. týdnu nahoře už 7 kilo:-( Jsem zvědavá na kolik se vyšplhám. V prvním těhu to bylo něco kolem 12 kil, což šlo |
| Carlin | 40902 |
|
|
7.2.2012 11:06:25
Všechny zdravím! Nedávno jsme si tu předávaly zkušenosti, jestli si už mažeme bříška krémy proti striím, tak sem dávám odkaz na článek k tomuto tématu: http://ona.idnes.cz/na-strie-neni-ucinna-prevence-kuze-praska-i-mladym-stihlym-slecnam-10z-/krasa.aspx?c=A120202_231136_krasa_sck
Jinak mě poslední týden vyskočilo břicho jak za celé dosavadní těhotenství. Ještě před 14 dny na mě při vhodném oblečení nebylo nic poznat. Paní, od které jsem kupovala těhotenské kalhoty, mi nevěřila, že jsem ve 21. týdnu. A teď už si začínám připadata jako hrošík (zatím Horšík Liberijský). Obzvlášť, když se nabalená v zimním oblečení mám sehnout a zavázat synkovi brusle nebo ho upnout do lyží... ufff. A co vy??? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.