| BlankaSi | 122809 |
|
|
5.2.2012 11:57:32
Jsem sice skoro z Prahy, ale v Podolí tentokrát rodit nebudu (i když mě to mrzí, rodila jsem tam svou první
a byla jsem tam mooc spokojená) Tentokrát z ryze praktických důvodů (máme to blíž), jsem se registrovala do Motola, tak uvidíme - nejsem vůbec náročná - jediný, o co mi jde, je, abych porodila a já i mimi jsme byli v pořádku ... jestli se na mě budou sestřičky mračit nebo budou nepříjemný doktoři, čert to vem ![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
4.2.2012 17:49:52
Fidorko,
já taky budu rodit v Podolí! Kdy máš termín? Třeba se tam potkáme . Je tu ještě někdo z Prahy, kdo je tam registrovaný?Jinak je dobře, že jsi se rozhodla a tím tuhle nepříjemnou část uzavřela. Ať už jis se rozhodla tak nebo tak, je to už dané a dál se uvidí. ale já věřím, že budeš mít krásné zdravé miminko . |
| fidorka18 | 123935 |
|
|
31.1.2012 13:15:28
Jájo,
asi na tom budeme podobně. Nejdříve jsem to moc řešila, ale nakonec jsem si uvědomila, že bych stejně v tuto chvíli na potrat nešla a raději tedy zvolím klid, s vědomím, že podorobný ultrazvuk je v pořádku, než se bát a podstupovat další zákrok. Ani z toho nemusí být info vždy 100% i když se to tvrdí a co potom? Už mám klid a jsem ráda, že jsem "prolezla" do dalšího období. Jak jsi na tom s váhou? Já si říkala, že v tomto věku, kdy už se hůře shazují kila navíc už v těhotenství více vše pohlídám a že to bude lepší i při porodu (syn měl 4kg), ale nějak mi to nejde. Přestože normálně mám váhu v pohodě. V tomto těhotenství mi bohužel občasné denní nevolnosti neustaly a tedy častěji se snažím najíst a tedy nic moc váha jsem zvědavá jak to půjde dál?Rodit budu v Podolí? A ty? |
| fidorka18 | 123935 |
|
|
31.1.2012 13:09:22
I tobě Michaelo děkuji za reakci. Já se rozhodla nejít.
|
| fidorka18 | 123935 |
|
|
31.1.2012 13:08:07
Carlin,
děkuji moc za názor. Nemohla jsem odpovědět dřív, ale už mám to rozhodnutí za sebou. Paní doktorka na druhém screeningu mi mé rozhodnutí schválila, vše je dle ultrazvuku v pořádku, takže jsem to odmítla. Pan doktor, kterému jsem podepisovala rozhodnutí už se tolik netvářil, ale je to za mnou a jsem už v klidu. |
| Jaja |
| • |
30.1.2012 16:40:01
Mám 38 let, pravděpodobně poslední těhotenství a byla jsem rozhodnutá plodovku odmítnout, což jsem také udělala, přestože mi to lékaři z důvodu věku bylo doporučeno. Zkus si představit jestli by si zvládla naložit s informací, že budeš mít postižené dítě. Šla by jsi na potrat? Já ne.
|
| Hanka+synáček | 123302 |
|
|
30.1.2012 10:05:01
ahoj holky, ted jsem tu delsi dobu nebyla,jak chodim do prace tak toho mam porad az nad hlavu, ale dneska mam volno
![]() Dneska uz zaciname 22tyden Minuly tyden jsme byly na 3D ultrazvuku a malej je celej tatinek, tak je tatka cely nadseny ![]() ![]() |
| Idikalouny | 67774 |
|
|
29.1.2012 16:56:25
Ahojky maminky, mohu se k Vám přidat ? Čekáme mimíska taky v červnu. Chodím na emimino a zkusím se zapojit i tady u Vás, pokud budu moc
![]() Jinak něco trošku o mně. Je mi 27 let za pár dní mi bude 28 máme synátora Ríšu, je hodně vytoužený, dvakrát těhotenství dopadlo hodně špatně naštěstí malej nám vše vynahradil a je to náš velkej miláček, v květnu mu budou už 3 roky a chodíme už 3 týden do školky, je narozený předčasně v 33 tt, opět díky problémům, kvůli nim těhotenství dvakrát dopadlo špatně, u Ríši sem ležela od 29 tt v nemocnici a byla hlídaná naštěstí,, teď jsem v 16 tt a snad dopadne vše v pořádku, ale lehnout si půjdu taky a já budu radši hlídaná, ten problém co mám, tam jde pak o minuty a může být zle...Jinak pocházím z Ústeckého kraje. Tak zatím něco o Míše ![]() |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
26.1.2012 17:59:49
Péťo chodím k dr. Tomašulové v Pcích.
A jinak já workoholik nejsem, ale chodím do práce ráda. Je teda pravda, že mám dvě, jednu standartně na 8 hodin a druhou když něco potřebují vyřídit, zařídit, poradit a tak. Prostě jak kdy. Doufám, že aspoň ta druhá se bude dát o vycházkách provozovat |
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
26.1.2012 15:23:30
fidorko, já sama jsem amniocentézu nepodstoupila, ale znám to od mámy, čekala mého bráchu, když jí bylo skoro 43 let. Na amniocentézu šla.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.