| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
10.1.2012 21:12:05
LENKO,
jestli je nebo není brzo řešit kočárky, to nevím. Zatím rozhodně nic nekupuju (až po porodu), ale prostě mám jasno, tak proč to nenapsat. Taky mám pocit, že se miminko nevejde do bytu, a to se budeme stěhovat do nového Ale jen necelých 50 m2, 2+kk předělané z 1+kk, takže malé pokoje. Uvidíme...všechno jde.CARLIN, Jané má snad jednu z největších hlubokých korbiček nebo dneska už ne? ALFO, já jsem s váhou v mínusu momentálně 3 kila (byla jsem nejvíc 5 kilo) a nadváhu jsem před otěhotněním neměla. Tak mi to přijde v pořádku. |
| BlankaSi | 122809 |
|
|
10.1.2012 16:09:55
Ad kočárky: tak já zatím vím, že asi nebudeme kupovat úplně nový, spíš se koukneme po bazarech. Jediný v čem mám jasno, chci trojkombinaci hluboký -sporťák -autosedačka/vajíčko - např. http://kocarkykolin.cz/clanky/kocarky/bazarove_kocarky/bazar-kombinovany-kocarek-baby-active-picaso-p3/
nebo http://www.chytramama.com/zbozi/5029/Trojkombinace-mozna--kocarek--EmjOt-Miyo-28.htm Lenka Au: Nejste v tom sami Taky si nedokážeme představit, že v našem bytě nás bude o jednoho/jednu víc. A to starši se těší, až bude s mimi v pokojíčku ![]() Alfa3683: já už se raději vážit ani nechci :-( naposledy (a to bylo před Vánoci) jsem měla + 8 kg. S první mi bylo také celé těhotenství OK a celkem jsem měla nahoře + 12 kg, když jsem odcházela z porodnice měla jsem + 2 kg a do konce šestinedělí jsem měla - 4 kg. |
| tanrom | 122745 |
|
|
10.1.2012 11:49:17
Ahojky,
Tak to jsme na tom podobně, protože já jsem přibrala zatím jen jedno kilo a to už jsem 18+2. Ale mám strach aby se to za chvilku nezačalo zvyšovat závratnou rychlostí, nerada bych aby mi pak spoustu kil zůstalo, protože vím že by mi dělalo problém to shodit. ![]() Jinak v úterý jdu na další kontrolu a doufám že mi pan doktor konečně řekne co čekáme, protože jsem fakt hodně zvědavá a vzhledem k tomu, že partner už dvě holky má, tak si moc přejeme kluka. Taky máme jména zatím jen klučičí. Byl by to buď Matyáš nebo Marek, tak uvidíme.![]() Hezký den maminy ![]() |
| Alfa3686 | 119314 |
|
|
10.1.2012 10:31:03
Ahoj holky,
mám na vás prosbu...jsem 16+5tt a zatím jsem přibrala 2kg. Zdá se mi to nějak málo a přitom jím normálně ani se nijak nehlídám. Před otěhotněním jsem měla 5kg nadváhu, tak si asi miminko bere ze zásob...Neměla jsem ani nevolnosti. Mám absolutně poklidné těhotenství bez problémů, tak se mi to zdá málo. Tímto tempem bych se za celé těhotenství dostala tak na 7-8 kg. Myslíte, že to nevadí a neškodí? Kolik jste přibraly vy? |
| Carlin | 40902 |
|
|
10.1.2012 9:08:19
Lenko,
skříně a prostor bylo to první, co jsme řešili. Tedy ve chvíli, kdy se o miminku dozvěděly děti. Dcera byla spíš otrávená, než jsme jí slíbili, že bude mít dál pokoj sama pro sebe. Má ale pokoj hodně velký, takže se bude muset stěhovat do menšího a ten velký bude pro syna a miminko. Taky už jsem vyklidila jednu skříň, protože dcera hrozně touží už být přestěhovaná - asi aby měla jistotu, že fakt bude v pokoji sama. Kočárek řeším jen předběžně. Ale pro mě je rozhodující ta velkost lůžka v korbičce. Obě děti jsou na svůj věk veliké po manželovi, takže to třetí bude asi taky. A bojím se, že do X-landeru ani toho Jané bych ležící dítě už v lednu nebo únoru nenacpala. Tím se mi výběr velice zužuje. |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
9.1.2012 21:54:25
Michaelo díky, že aspooň ty jsi na to s těmi pohyby stejně
Aspoň někdo! A jinak s těmi kočárky, není to brzy? U nás jsme zatím začali řešit, že ASI budeme potřebovat skříň, dál jsme se nedostali a to manžel bude muset opustit pracovnu a v našem otevřeném bytě budeme muset udělat pár úprav právě z hlediska úložných prostor. Zatím mám pocit, že o jednoho víc se nás sem prostě nemůže vejít! ![]() |
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
9.1.2012 21:14:07
Mně se s trojkolkou jezdí parádně, ale nemám problémy ani se čtyřkolkou. Mně je to v podstatě jedno. Na eskalátorech jezdím s trojkolkou běžně, vratká se mi tedy nezdá ani náhodou. Trojkolky mají jinak položené těžiště, nejsou víc vratké. Ale záleží na typu. Já jsem se coby malá převrátila s takovým tím obřím kočárem Liberta, co byl tehdy asi jediný... A byla to čtyřkolka. Takže
![]() |
| Hanka+synáček | 123302 |
|
|
9.1.2012 20:56:30
Ahoj holky, diky za privitani, urcite se mi tu bude libit, ale moc nas tu zatim neni co? ze sedlcanska opravdu nejsem takze nas zdenecek bude tady na karlovarsku spise rarita mezi tema jakubama a honzikama a tomaskama:-DDD jinak co se tyka kocarku u me je jasna volba X-lander, ma ho kamaradka a me se s nim strasne dobre jezdi..takze jiny neberu
![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
9.1.2012 17:56:41
Já trojkolku nechci ze stejného důvodu jako Misha. Myslím, že není tak stabilní jako čtyřkolka. A třeba jízda v metru po eskalátorech...
Já hodně dávala děti spát v kočárku ven. Když už byly pohyblivější tak přikšírované na klasických kšírách, kde se mohli přetočit na bříško a spát dál. A jednou, když dceři bylo asi 9 měsíců, tak jsem nějak nezaznamenala, že už je vzhůru a ona mi vylezla z kočárku ven a zůstala viset hlavou dolů v těch kšírách podél boku kočárku a kočárek pořád stál. To by se u trojkolky nestalo. Samozřejmě jsem jí měla víc hlídat, ale než seběhnu po schodech dolů na dvorek, tak dítě stihne udělat lecos. |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
9.1.2012 14:04:27
Zapomněla jsem dodat JANE SLALOM,kdyby to nebyla trojkolka. Je úžasnej, hrozně hezkej,ale těch tří kol se fakt už trochu bojím :(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.