| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 436  [Dalších 156 >>]
MishaK, Barunka a Puleček 49537
9.1.2012 14:00:15
Míšo - Lotynka je jen zdrobnělina, myslím,že se to píše Lotty. A Maja je úžasný jméno, jen mi doma neprošlo :(.

Co se týče kočárku - já,když byla Barunka malá, měla trojkolku Gesslain a musím říct,že mi vyhoval jen v tom,že to mělo přenosnou tašku. Bydleli jsme v třetím patře,takže jsem vždy malou jen vytáhla spící(aniž bych ji probudila) z kočárku a přenesla,ale trojkolku s jedním předním kolem už bych nechtěla. Je hrozně ten kočárek vratký. Jednou se mi stalo,když už byla malá trochu větší a těžší, že se mi málem i s celým kočárem převrhla,je vratký,ikdyž vjíždíš na chodník na obrubník,prostě už NIKDY. Ted budu mít po kamarádce MaxiCosi, sice taky trojkolku,ale v předu bude mít ty kola dvě. Zkusila jsem si ho a vyhovuje mi. Jinak kdybych kupovala nový (ale to se mi zdá zbytečný kupovat - kamarádka ho má jako nový a ještě v záruce),asi bych šla také do JANE SLALOM.
michaela TP červen 2012 124547
9.1.2012 13:37:15
CARLIN,
a trojkolka se Ti nelíbí? Nebo nevyhovuje?
Carlin 40902
9.1.2012 13:30:26
Michaelo, tak Jané Slalom je krásný. Kdyby to nebyla trojkolka, tak do něj jdu taky. A kamarád dělá servisáka v Handy Praha, kde dováží a opravují kočárky Jané. Měla jsem od nich fusaky a taky golfky a vždycky jsem byla moc spokojená.
Ale jsem asi konzervativní a potřebuju ty čtyři kola :-).
9.1.2012 13:24:28
HANKO,
tak třeba ještě není všem dnům konec a holčičku si ještě pořídíte~;)

MISHO,
z Tvého výběru se mi moc líbí Maja. Moc si nedovedu představit jméno Lotynka - to by byla Lota? To se mi líbí. Ale pokud by bylo v rodném listě Lotynka, tak to jsem ještě nikdy neslyšela.

CARLIN,
já už to tady psala, mám vybraný Jané Slalom. V podstatě jsem se ani na jiný nedívala, všichni ho chválí. Jinak co se týká referencí, tak zrovna X-Landeru prý často praská nějaký kříž. Vůbec se v tom nevyznám, akorát mi to řekl jeden pán v obchodě ještě než jsem byla v očekávání já. Ani nemá X-Landery na skladě, jen na objednávku. Prý je strašně moc reklamací.
Carlin 40902
9.1.2012 10:16:37
Chtěla jsem se zeptat, jestli už pokukujete po kočárku? Tím, že miminko bude narozené v červnu, pravděpodobně ještě celou zimu bude naležato v hlubokém kočárku. Děti, co si ještě samy nesedly, by se posazovat neměly, takže sporťák myslím nejdřív na jaře.
Jenže těch kočárků, do kterých se vejde ležící 8-mi měsíční dítě ve fusaku moc není~a~. Já mám zatím v merku Inglesina magnum, Roan Marita a ještě z jiného soudku Camarelo Q12 (líbí se mi X-lander, ale do toho by se mi dítě už napodzim nevešlo a tohle je něco podobného, ale větší).
A co vy? Nemáte na některý ze jmenovaných nějaké refernce?
MishaK, Barunka a Puleček 49537
9.1.2012 9:50:31
Míšo my jména asi včera právě dořešili, říkám asi ,protože je možný, že si to ještě do porodu rozmyslím :-). Klučičí jména máme 2: BLANI taky máme Vojtíška,ale zatím se víc přikláníme k Ríšovi a Holčičí jména máme: po mě Michaela (ale to já moc nechci, bojuju za to,abychom dali jiné) nebo Agátka,ale mě se ještě líbí Maja nebo Lotynka.
Alfo-jestli ta otázka zda jsem z Kladna byla na mě, tak nejsem,pouze už spadáme pod okres Kladno,ale od Kladna je to ještě dost daleko, víc jak 10km.
HANI přidávám se k uvítacímu výboru- at se ti mezi námi líbí.
Carlin 40902
9.1.2012 8:48:35
Tak nás zatím napadají jen samá klučičí jména. Co se narodí se necháme překvapit, ale syn (5) tvrdí, že to je určitě holka. A pro tu nás tedy moc jmen nenapadá.
Vojtěch se nám taky hodně líbí, ale máme příjmení začínající na Ch, takže by se to k sobě nehodilo.

Malých Zdeňků fakt moc není, tak to je super. Teda pokud nejste ze Sedlčanska. Tchýně tam pracuje v nemocnici a říká, že tam je v okolí hrozně moc Zdeňků. A ještě si musí v dokumentaci hlídat, jestli to je Zdenek, Zdeněk nebo Zděnek nebo Zděněk (prý bývají všechny možné kombinace).
Hanka+synáček 123302
8.1.2012 22:02:42
Kluci se ted rodi jak o zavod, hrozne jsem chtela holcicku, ale ten muj to podelal:-DDD tak holt mam s holcickou smulu, ale snad budu mit nejakou vnucku za nekolik hooodne let:-DD
8.1.2012 20:30:49
Blani, já si taky vůbec nedovedu představit, že bych čekala holčičku. Jsem přesvědčená, že mám v břiše kluka, ani se nedívám na holčičkovské oblečky a tak...no uvidíme u toho porodu, že~:-D
BlankaSi 122809
8.1.2012 18:29:30
Ahojky,

tak my máme zatím jméno jasné jen pro kluka - Vojtíšek (pohlaví se dozvíme až u porodu ~;), ale zatím si nějak nedokážeme představit, že by to měla být holčička ~;)~g~)
Holčička bude pravděpodobně Gábinka nebo Hanička ~g~
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 436  [Dalších 156 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.