| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 436  [Dalších 146 >>]
michaela TP červen 2012 124547
7.1.2012 21:29:05
Zdeněk je v pohodě. Já mám ráda jména, která se moc nedávají. Myslím, že v dnešní době Zdeněk nepotká moc jmenovců třeba ve škole. No bude to stačit doma~t~ Rebeka se mi na holčičku taky líbí.
Hanka+synáček 123302
7.1.2012 20:37:19
Mišo, nejsem z toho zrovna nadsena ze se bude cela jejich rodina jmenovat stejne ale uz to bude sna 8 kluk v rode co se tak jmenuje, chlapi si u nich na tom zakladaji:-) a Zdenek jeste neni nejhorsi, jmenovat se tem muj treba kazimir tak bych to nikdy nedovolila..:-)
7.1.2012 16:36:31
HANKO,
ahoj, to víš, že se můžeš přidat. Aspoň sem bude chodit více holek...
Manžel by zase nepřežil, kdybych dala jméno po něm, ale v některých rodinách je to opravdu tradice. Jinak gratuluju ke chlapečkovi~3~
Alfa3686 119314
7.1.2012 14:51:59
Ahojky,
ty jsi z Kladna? Hledám už 3 měsíce někoho z Kladna s kým bych mohla sdílet těhotenství a také pak vozit třeba kočárek :-))
My bydlíme v Kladně od března...
A kdy máš termín? My 21.6. :-)
HankaM.
  • 
7.1.2012 13:03:53
ahoj holky, muzu se pridat? jsem dneska v 17+5, a pohyby jsem poprve citila 25.12. takze nam dal malej takovej povanocni darek:-) ted uz to zacina nabirat na intenzite a prestava to byt to simrani a bublinkovani:-) mam termin na 11.6.
Jinak co se tyka jmena tak nas syn se bude jmenovat Zdeněk po tatinkovi...bohužel to maji v rodine, ze se kluci jmenuji po otcich a nechci jim tuhle tradici rusit.. Zdenecek neni zas tak spatny, lepsi nez treba Bohous:-) holcicka by byla Rebeka, ale ma pindika tak je to zdeneček
6.1.2012 18:09:17
Ahoj. Pohyby necítím vůbec. A to si myslím, že jsem tady s těhotenstvím asi nejdál, když mám termín hned prvního... Ale je to asi dost individuální, a jak někdo píše, tak u prvního se pohyby možná fakt cítí později. Nevím, zatím jsem to nikdy nezažila:-)

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli už řešíte nebo třeba i máte vybraná jména?
MishaK, Barunka a Puleček 49537
6.1.2012 15:24:59
Ahoooj, pohyby cítím také jen jako malé šimrání v podbříšku.
Blani taky už mám 7-8kg nahoře a bříško mám také už pod prsy. V práci mi říkají ,že není možný,abych rodila až v červnu ~t~.
A Svárov,kde bydlíme už je také první vesnice,která patří už pod okres Kladno. Ale Je to přesně mezi PRahou a Kladnem. Koukám, že je nás tu dost z okolí Prahy.
BlankaSi 122809
6.1.2012 15:11:38
Hlásím se do klubu :-) Taky mi začíná břicho hned pod prsy :-)
Ale tím, že mám x-krát víc kg nahoře než všichni tady ostatní, bohužel to přikláním spíš té rozežranosti :-(
Keťule 121944
6.1.2012 14:13:40
Ahojky holky,

tedy vy jste toho nakecaly :) ale to je supr...
Těhu čaje piju od Lerosu, ale je to tím, že mám ráda bylinkový směsi. Jinak bych si asi na nich moc nepochutnala ~t~

Těhu kalhoty jsem vytáhla včera, jelikož jsem v kanclu celý den a jak jsem zmačkaná tak mně pobolívalo břicho. Tak už si dneska hovím v klídečku a nic mně netlačí.

Bříško mi narostlo taky odvrchu, což se docela divím... mám jen 2 kg nahoře, tak nevím kde se vzalo :o)

No, a už zase nic nevím ~t~ každopádně se moc těším a v práci mi to teď příjemně utíká, tak si myslím, že uteče i zbytek těhu a bude to tady !!!

Já jsem z Kladna a dojíždím do Prahy na Žižkov do práce, takže trošku z Prahy a trošku z Kladna ~x~

Mějte se zatím krásně, zase někdy pa
Carlin 40902
6.1.2012 10:50:29
Ty pohyby jsou cítit zevnitř. Trochu se to podobá pohybům střev, třeba když sníš něco nadýmavýho, ale tohle je cítit víc dole v podbřišku. Vlastně nejdřív jsem to cítila těsně nad hranicí chloupků. Ty první pohyby mi vždycky připomínaly pocit, jako když jsem v Chorvatsku stála po kolena v moři a sem tam do mě do nohy ťukla rybička, jestli nejsem k jídlu:-).
Teď už cítím i takové jako převalování a tlaky. Ale u prvního jsou často pohyby cítit později. A taky záleží, jak máš uloženou placentu. Kamarádka cítila u prvního pohyby až někdy ve 26 tt.

Kafe jsem taky mívala ráda, než mi ten vetřelec změnil hormony a teď si na něm fakt nepochutnám ~d~.

Vy, co už máte vidět bříško: vyrostlo vám jen dole pod pupíkem, nebo je vykulené už hned zhora pod prsy? Já ho totiž mám hned odshora a nevím, jestli nejsem jen vyžraná po vánocích. Vypadám spíš tlustá než těhotná...
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 436  [Dalších 146 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.