| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 436  [Dalších 136 >>]
michaela TP červen 2012 124547
5.1.2012 17:01:46
Ahoj, tak těhotenské čaje nedávám. Nějak jsem nikdy nepřišla na chuť čaji v sáčcích, chodívala jsem do čajovny na sypané, ale poslední roky už jen do kavárny na kafe, což miluju podstatně víc...no naprosto nejvíc:-)

Dneska jsem byla na kontrole a mám opět -5 kg, stále se mě drží těhotenské nevolnosti. Jinak miminko je ok, ultrazvuk krásný~s~ Mohla bych tam být furt~:-D

Po kočárcích moc nekoukám, resp. zatím vůbec, ale mám už z dřívějška vybráno - asi Jané Slalom. Ale ráda bych i něco lehčího, jestli časem najdu. Ale zatím se tomu nějak nevěnuju. Zato jsem už nakoupila pár oblečků, to jsem fakt neodolala...
Lenka Au 124267
5.1.2012 14:52:10
Jak je to s těmi pohyby? Je to cítit jako zevnitř nebo zevně? :-) Já totiž asi zatim nic necejtim, nebo nevim, že je to ono. Tak jak to vypadá přesně?

A s čajema jeden mám, je to roibos od Lerosu, je na něm napsáno, že je pro těhotný. Jiný čaje mají často mátu a tu nemám ráda, takže já mám dost zůžený výběr.
Fifi
  • 
5.1.2012 11:49:40
Holky zdravim, jsem rada, ze jste vsechny v poradku a uspesne rostete a tesite se z kopancu. :o) Moji dva terminatori kopou a ten stetoskop jsem si nakonec neobednala. Nejak jsem to zazdila a ted je citim, takze uz ho nepotrebuju. V utery jsem byla na poradne, testy dobry, ultrazvuk bude 26.12 a uz se tesim. Porad nevim, jestli chci vedet, co jsou miminka za pohlavi, manzel nechce. Nepribrala jsem moc, asi 5kg, ale vypadam, jako bych spolkla meloun a musim nosit tehotenske obleceni. Takze prevazuji saticky ackoveho nebo empiroveho strihu, kalhoty me nelakaji. A uzivam si to. Uz pokukuju po kocarkach, ale nic zatim nekupuju, porad mam spoustu casu :o)
Carlin 40902
5.1.2012 9:48:12
My si pohlaví taky říct nenecháme. U první dcerky jsme to věděli, ale u syna jsme se nechali překvapit a moc se mi to líbilo! Takže teď u třetího to zopakujeme - zase bude překvapení.
Já jsem z Prahy. Tedy z jejího okraje, ale denně jezdím do centra do práce.
Těhotenský čaje taky nepiju žádný. Střídám černý, ovocný a zelený. A samozřejmě vodu, sem tam džus nebo kofolu (hlavně teď o svátcích na návštěvách). A taky se chystám uvařit si "svařák" z hruškovýho džusu a z vína, které nechám chvíli povařit, aby vyprchal alkohol. Až teda příjde konečně ta zima:-).
michaela TP červen 2012 124547
4.1.2012 20:55:24
Čau.

Pohlaví dítěte si říct nenechám, jsem připravená na to, že lidi z okolí se na to budou určitě ptát, ale je to moje věc. Přinejhorším vždycky můžu říct, že se neukázal nebo nevím co, někdy pro mě není jednoduché lidi odpálkovat. Ale tohle si opravdu chci nechat jako překvapení i pro sebe a pro manžela.
BlankaSi 122809
4.1.2012 16:40:23
Jojo, my jsme z Hostivice :-)
MishaK, Barunka a Puleček 49537
4.1.2012 15:57:23
Byla jsem ještě nedávno z Úhonic, ted bydlíme o 3km dál na Svárově. Ty jsi z Hostivice?
BlankaSi 122809
4.1.2012 15:16:39
MishoK,

nejsi náhodou z Hostivice nebo okolí :-)?
MishaK, Barunka a Puleček 49537
4.1.2012 13:07:15
Já jsem taky z Prahy, tedy spíš kousek od Prahy (směr Zličín). Blani já si to nenechala říct a přítel ano. Všichni na nás také tlačili,abychom jim to řekli, tak nakonec to ví všichni kromě mě a já to ponechám náhodě, bud se to dozvím dřív a nebo mě čeká krásné překvapení. Nijak zvlášť to neřeším a určitě ani nebudu zklamaná,když se to provalí,ale když já prostě miluji překvapení ~:-D:
Těhu čajíky nepiju.
BlankaSi 122809
4.1.2012 11:58:11
Mám taky spíš večerního a nočního mimíse~t~ Takže si manžel opravdu jeho pohyby užívá se mnou.

Byť mám cca 7 kg nahoře (už možná i po Vánocích víc~q~), stále nosím svoje před-těhu kalhoty; je teda fakt, že mi předtím byly volnější a teď mi jsou tip-ťop. Ale něco málo těhu oblečení jsem si už taky pořídila - povětšinou v sekáčích nebo přes bazarové stránky na netu.

Mě čeká velký ultrazvuk za 14 dní - 17. 1. 2012 a stále řeším dilema, zda si říct co to bude ... Já osobně to teda ani moc vědět nechci, jsem spíš pro překvapení, manžel rozhodnutí nechává na mně, ale okolí (kamarádi, kolegové, rodina ...) na mě tlačí, ať si to nechám říct ~q~
Co na to vy?

Tanrom, přímo z Prahy nejsem, ale bydlím velice blizoučko :-)

[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 436  [Dalších 136 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.