Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
14.1.2013 18:33:27
Andrýsku
, tak aspoň víš, odkud vítr vane a že z toho jednou vyroste.U nás hlína s vodou taky v oblibě a to od jara do podzimu, njn, děti, ještě že máme pračky a v létě to prádlo dobře schne. U nás se zase diví manžel, po kom že je Martínek tak divoký, nic nenechá na pokoji, všude leze, všechno zkouší ...... no po kom, to je mě jasný jak facka, že po tatínkovi. Zrovna dneska jsem si říkala, že malý musí mít vždy něco extra, jinak než ostatní, on nejde po schodech, on musí jít po fošně, co je vedle opřená, doma nahoru po schodech po 4 a štěká, dolů po zadku a kolikrát i po hlavě, naštěstí jen ze spodních dvou schodů. Na prochajdě zkouší každou branku, jestli náhodou nejde otevřít, do kaluže nejen vleze, ale začne tam dupat, aby to stříkalo a pak tam ještě matle rukama. U školy skáče ze schodů (3 betonové ), chce olizovat zábradlí od sněhu a děště a tak bych mohla pokračovat donekonečna ..... jo a manža prý se zklidnil až tak kolem 5ti let, tak to nejsme ještě ani v polovině ...... co bych potřebovala oči i v zadní části těla. |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
14.1.2013 18:29:04
Brambory ano, ale normálně osolené.
Mrkev ráda nemám, pouze v syrovém stavu. A brokolice, květák a podobné moc nee. Ale mně stačí i to, že to je rozmatlané v kejdu. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
14.1.2013 18:27:23
Pralin, neblbni, skleničky žádný konzervanty neobsahují, to ani nesmějí.
![]() Trvanlivost je díky sterilizaci nebo pasteraci. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
14.1.2013 18:19:46
My asi nejvíce skleničkovali, když jsme jezdili na víkendy, na dovči a tak. Ono to leze teda hodně do peněz především. Já neříkám tak ani tak, když to půjde, budu vařit a když mám práci, tak mi hlídá moje máma a ta kupované zavrhuje, takže ta vždycky Sylvě vařila. Noa občas teda se nezříkám ani té skleničky, ale tak je jasné, že z čerstvé zeleniny je to nejlepší.
Naše Sylva je antiprincezna, když už se tu bavíme o tom jak se děti dokáží zabahnit a zmalovat vůbec. Nejoblíbenější místo na hraní je např. psí bouda našeho knírače, další zábavou je hraní si s vodou a hlínou, každá louže je její. Já už třeba na běžné procházky nebo na dvůr ani neřeším holčičí vs.klukovské hadry, dávám jí to nejobyčejnější, raději tmavší....ale já byla to samé ![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
14.1.2013 17:58:13
Pralin mně teda nechutná ani sklenička, ani domácí. Bléé
|
| Pralin | 95454 |
|
|
14.1.2013 17:47:38
Ja tem sklenickam moc neverim...beru to tak, ze sobe bych si sklenicku nekoupila, fakt by mi nechutnala, chutnaly jste to?...ale kdyz uvarim a rozmackam brambor s mrkvi s kouskem maslicka tak je to dobrota i pro me.....nekde jsem cetla o tom clanek a libila se mi veta: "..něco, co se prodává v drogeriích vedle regálů s čističi na wc a psím žrádlem...." ...vidim to podobne, zkuste si uvarit zeleninu a dat ji do sklenicky a nechat ji nekde par dni, co se stane?? asi to uplne zplesnivy, tak co tam musi byt za konzervanty aby se to nestalo...cerstva zelenina bude vzdycky lepsi...ikdyz tezko rict jest ze super hyper marketu to souhlasim.....a casove v tom problem nevidim, je to chvilka uvarit pul mrkve a pul brambory....
Všem marodum preji brzske uzdraveni... |
|
|
14.1.2013 16:28:44
Kačul, Filda byl marod prvně, drželo se ho to dlouho a po colostru to bylo za dva dny pryč. Příště ho dám zase, i když doufám, že dlouho žádné příště nebude.
![]() |
|
|
14.1.2013 15:54:54
Mufi, dík.
![]() |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
14.1.2013 14:42:36
Gab taky davam detem kolostrum, skoda, ze nejde srovnat, jak by ta nemoc probihala bez nej.
Nase deti taky musi prolezt kazdou louzi a marast. Kor na kole projedou vsim a jeste se vraci na opacko, ja z toho silim, tak jsem rada, ze nejsou sami .Mufi, 4 ruce bych potrebovala dost casto, nekdy i 6. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.