| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 8992  [Dalších 7462 >>]
Mufina + 4 rarášci 5426
14.1.2013 14:14:37
A Emči ~R^ k válení sudů ~;)
Mufina + 4 rarášci 5426
14.1.2013 14:11:39
Barambulko, přesně jak píšeš, čím větší maras, tím větší lákadlo ~y~

Gab, mě se taky zdá, že ty plíny snad šijou na panenky. My už taky nezmenšujeme. Martínek je v nich jak nějaký striptér, zakryto pomalu jen to nejnutnější ~t~, jestli brzy nezačne používat nočník, tak nevím, nevím ...... potvora malá, jsem se přesvědčila, že si je dobře vědom toho, co se po něm chce, ale je pán pohodlný, s radostí to hodí do plíny a ještě řekne fůůůj. Lítal předevčírem chvíli s holým zadkem a najednou běží k nočníku a vyčurá se na něj, takže ví, lump jeden.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
14.1.2013 13:48:31
Muffi všechny děti stejné. Naši taky vymetou každou hromadu sněhu nebo kaluž.
Někdy mám pocit, že kdyby byla jediná kaluž v okolí deseti kilometrů, naši se v ní vyráchají až po uši.

U školky je mezi příjezdovou cestou a plotem strouha. Na podzim byla plní listí, kaštanů a vody - naše prasátka se v tom prošly, vody nad kotníky, boty durch zaprasené, zabahněné a mokré.
Mufina + 4 rarášci 5426
14.1.2013 13:44:44
Nám se bacily zatím naštěstí vyhly, ťuky, ťuk. Tak ať i vy se s nimi brzy poperete a vyženete je, potvory ~o~

Petro, s oblíkáním to máme stejně, já snad kvůli tomu začnu zimu nesnášet. Ráno do školy a školky se všemi, o půl 12 to samé, po 14té pro Matouše do školky. Vyjímka je, když je doma manžel, to můžou mrňousové být doma a nejšílenější jsou čtvrtky, kdy má Katka ještě kroužek k večeru.

U nás taky krásně nasněženo, ale dnes ani zítra sáňkovat nejdeme, nemám 4 ruce na kočár i na sáně. Doufám, že to vydrží do středy, kdy bude doma i muž. Ale je to docela mokré, jen za cestu ze školy domů promočené boty, ale pravda, Katka nemůže jít po chodníku, musí brouzdat hromadami sněhu. To samé Martínek.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
14.1.2013 11:57:48
Filda byl taky pořád zahleněnej a chrchlal a Emča ty teploty... no koupila jsem colostrum a dávala jim to a za dva dny to bylo dobrý. Nevím, jestli to bylo tím, ale každopádně jsem byla ráda, že jsou v pořádku.~d~
14.1.2013 10:50:55
Peti u nás chrchle Bára (dobírá antibiotika, tak snad jsou to jen dozbuky) s Verčou - ta hrozně. Nevykašlává nic, jen v ní duní, ale neskutečně. Rýmu má, smrká pořád, jen ten kašel někde dřímá - doufám, že na průduškách. Ta má teplotu naposledy 38,3.
Lukes, ten nemá kašel, ani moc nesmrká, ale zase má od včera horečku kolem 39.

U nás, když začne jeden, svezou se všichni tři. ~o~
Petra75+3 kluci 123532
14.1.2013 10:35:54
Tak vidím, že nemoci řádí všude. Malý od včerejška strašně kašle, tak vlhce, tuberácky, večer ho to natahovalo na zvracení. Teplotu ale nemá a v noci celkem spal. Tak tu teď přemýšlím, jestli s ním zajít
k dr., ať si ho poslechne. mám strach, že tam něco chytíme, co ještě nemáme, a taky je tu u nás pěkně hnusně, dost tam sněží, a už jsme byli venku ráno odvést kluky a v poledne pro ně zase půjdeme, tak se mi nechce ještě jednou oblékat a vypravovat.
Kačula + 3 80437
14.1.2013 10:21:46
Ahoj,
Ja jsem taky cetla, ze stred mrkve by se prave mel vykrojit a pro mrnata nevarit. Ja bych nejradsi kombinovala sklenicky a vareni, kdyz budu mit dobrou zeleninu, tak radsi budu varit, ale ted je blby obdobi. Jenze mam stejne smulu, protoze A. sklenicky nejak bojkotuje. Ale ted jsem koupila bio mrkev a dyni, tak dobry.
Petro, nejstarsi syn se taky dokaze chovat na zabiti. Taky se moc tesim na pubertalni vylevy.
Barambulko, at je Lukymu dobre, se v tom koukam taky placate. Ja mam doma prostredniho, taky cekam, co z toho bude.
14.1.2013 8:42:55
Občas se Báře podaří přetočit na záda, když něco jóó chce, dokáže se pro to nějak dostat. Většinou zvedne zadek a nějak se na těch kolínkách poposune vpřed.

Venku bylo včera krásně. Taky jsme byli na kopci na bobech. Ovšem pak doma Lukes horečka a pokračuje s ní i teď, ještě počkáme do zítra a kdyžtak zajdem k pediatře. Stejně má Bára kontrolu po dobrání antibiotik. Už se tady ráno vidím, jak se skleničkou číhám u plíny na moč.
14.1.2013 8:39:28
Ahoj holky.

Ještě se vrátím ke skleničkám x vaření.

Se začínáním příkrmu se mi ta lžička, či dvě nevyplatily vařit. Pravda teď baští asi půlku 210g skleničky, vyjímečně celou. Jenže je vybíravá a nejvíc jí jede hipp - cokoliv, kde jsou rajčata.

I u dvojčat jsem na vaření přecházela víceméně kolem osmého, až desátého měsíce, doufám, že se mi to podaří i s Bárou.
A po roce, to už jedli s náma, jen jsem ubrala jejich porce a nám dokořenila a dochutila potom.

U té skleničky spoléhám hlavně na to, že by tam měl být vyvážený poměr všeho, co potřebují. Což já doma neodhadnu.

[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 8992  [Dalších 7462 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.