| Pralin | 95454 |
|
|
28.12.2012 12:55:34
Jo holky a kdyz jsem nestihla podat tu zadost na rodicak behem prosince (materska mi skoncila v listopadu) tak mi neprijde rodicak v lednu ale jinak mi to v unoru doplati zpetne, je to tak?
|
| Pralin | 95454 |
|
|
28.12.2012 12:37:09
Gjani tady mas na procteni ohledne prikrmu.. http://kojeni.net/prikrmy.php
|
| Pralin | 95454 |
|
|
28.12.2012 12:09:32
Gjani upřimnou soustrast, musi to byt tezke, ani nevim co napsat, drz se!
A my se chystame na prvni prikrm dneska, hned jak se marinka vzbudi...zacinam mrkvi ale myslim ze sni i lzicku, misticku i me:)) A jak pisou holky, krmit budem v lehatku a taky varim cerstvou zeleninu, mam tu v pisku uskladnenou mrkev ze zahradky...bertovi jsem varila kazdy den...ona je to rychlovka: vzdy jsem doma nasla nejaku zeleninu a tu trosku co musis ocistit a pokrajet to mas za dve minuty, uvarit a rozmixovat...nekdy staci jen rozmackat vidlickou... |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
28.12.2012 12:08:54
Jojo fabieno,až 7.ledna budeme mít 5 měsíců. Začneme pomalu s tou mrkvickou. Snad budu mít štěstí na nějakou pěknou.domácí nemám,ale dozvěděla jsem se o nějaké bio kvalitě farmářských bedýnek
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
28.12.2012 11:36:53
A začínali jsme na 5m, tak to bude mít Julinka taky skoro tak po tom Novém roce...
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
28.12.2012 11:35:42
GJani, já to vařím po jedné porci, každý den čerstvé. Jednu mrkvičku do vody, povařím, rozmixuju na pyré a co nechá (nechá zatím většinu), to vyhodím. Když je blázinec, mám z DM od Alnatury, ale to zatím jednou chutnala. Cítím se s domácím líp, že je to čerstvé, ale asi jde o osobní pocit.
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
28.12.2012 11:34:09
Taky krmíme v lehátku, maličko zvednuté, je v pololehu-polosedu. My tedy zatím jen ochutnáváme, moc jí to nejede a mám velké podezření, že jí vadí brambor
, už jsem jednou udělala pauzu pár dní, bo měla velké bolení bříška a znovu stejné, navíc to s tím bramborem opravdu plive a nechce, i mi odstrkuje ruku. A další den velký břichabol po celý den... tak asi brambor půjde k ledu na nějakou dobu, jen nevím, co k té mrkvi zkusit místo bramboru, jestli petržel? Dýni nemám, škoda škoda.Pořád bere tak 2-3 lžičky a sedá si taky, i úplně z lehu na zádech dělá to co Norbík, zvedne hlavu a pase na zádech .Jinak já dneska u zubaře, jeden zub opracovaný a ještě dál s léčivou vložkou, druhý prý může být vinou toho prvního a mohl by se zklidnit, ale to tedy nevím nevím, bolí jak čert už několik dní a uzliny od něj bolí snad ještě víc... Dostala jsem informaci, kdo a kde slouží pohotovost, to optimismu nepřidá. Chjo. ![]() |
|
|
28.12.2012 11:32:20
Edvi a jak to děláš mrkev varis v pare nebo vodě a pak mixujes? Asi si navarim a zavařim par skleniček,mam takové miniaturní
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
28.12.2012 10:52:53
No já se od něj zatím taky neurvu, i přes ty příkrmy furt kojím snad co hodinu. naprosto odmítá čaj, takže vyžaduje pití z prsu. Jinak kupované přékrmy jsem ještě nezkusila, vařím čerstvé. Já mám k těm kupovaným nějak odstup, zdá se mi, že to má divnou barvu a smrdí
Teda o proti domácím určitě. |
|
|
28.12.2012 9:48:00
Aha edvi,tak to jo. My máme 5 měsíců za dva týdny. Zkusíme lžičku mrkvicky až po novém roce. Slyšela jsem dobré reference na babylove od dm. Bude to nezvyk po takové době kojení,ale už je to potřeba. Nemůžu si nic zařídit na delší dobu
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.