Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
1.7.2013 6:00:55
Je a koukam, ze jsme na konci druheho sloupecku.
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
1.7.2013 6:00:00
Pralin to ale muzu hodit i otazku kde beres jistotu , ze se s tou nemoci nepotka? Urcite neni ockovani stoprocentni, ale myslim , ze prave vetsi sanci ma ze ochrani, nez ze na ni vubec nenarazi.
No ja si myslim, ze u zdravotne problemovych deti by melo byt individualne resene. Nejake neockovane dite asi nikoho neohrozi a jednotny ockovaci kalendar asi nesedi uplne vsem, ale u naprosto zdravych deti jsem ockovani spis taky zastance nebot si myslim, ze v tom pripade mame u nas vymycene nemoci zpatky. Prece jen hranice i z tretich zemi jsou dost otevrene. No pocasi se zlepsuje tak balim a razime na dovolenou pod stan:) |
| Pralin | 95454 |
|
|
30.6.2013 21:02:37
Ja se priklanim ke Gab.....a myslim si ze by se vic veci melo ockovat individualne a ne plosne.
A pak hazim do placu otazku: Kde berete jistotu, ze ockovani vase dite pred danou nemoci ochrani??? |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
30.6.2013 9:51:02
Naprostý souhlas s Petrou ohledně možnosti nákazy TBC.
Člověk musí posoudit sám, jestli je očkování přínosné pro dítě nebo ne. Vakcína je prostě nekvalitní, proto se nedává všem direktivně plošně, ale jen tam, kde jsou rizika nákazy vysoká. Jinak proti fatálním onemocněním se pořád plošně očkuje, pokud vím a ani se zušení nechystá. Ale netuším, jak by mohlo být pro okolí nebezpečné, že třeba Emička nemá v roce očkování proti žloutence B. ![]() Ale to každá máma musí sama posoudit, ona zná své děti nejlíp, životní styl a tak. Emička měla asi ve dvou týdnech ukrutný ekzem na obličeji. Tváře měla skoro do masa, mokvalo to, bylo to fakt hodně ošklivý. A to byl důvod, proč jsem začala očkování řešit víc, než se našemu pediatrovi líbí, ale jsem přesvědčená, že jsem udělala to nejlepší, co jsem mohla. Rozjetý atop se naprosto zklidnil, hormony nemažeme, nejsou potřeba. To Filípek je na tom hůř. |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
30.6.2013 8:00:07
Naprostý souhlas Andrysku.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
29.6.2013 23:42:10
Gjani, já mám Sylvu očkovanou Havrixem, ale jako u ní to byla nutnost, je šílené čuně, ještě teď pomalu ve 4 letech je schopna olíznout madlo u nákupního vozíku...
tak po konzultaci s Dr. ho měla naočkován nějak po druhém roce.Peti, já vím, ale já se těhle věcí ( nemocí) prostě dost bojím, navíc a klepu na dřevo, asi máme štěstí, že naše děti zvládají očkování poměrně dobře, byť teda kluk by měl mít tu sníženou imunitu, tak mi reagoval zvýšenou teplotou pouze na první hexu, pak už dobrý, prevenar taky v pohodě, teda zase klepu, 4. dávka prevenaru nás čeká za měsíc, jako chápu, že když má někdo dítě, které reaguje nějak hodně na očkování, že si každé další hodně rozmýšlí...ad) matčin bratr zemřel jako dítě na černý kašel, její sestra chytla v půli roce obrnu, vylízala se z toho díky lékařům a Jánkám tak, že dnes chodí bez holí a jezdí na kole, jen nohu má zkroucenou, já se prostě bojím, že když se přestane plošně očkovat, že tyto nemoci tu zase začnou řádit. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
29.6.2013 23:12:06
Tuberou se člověk nenakazí z jednoho náhodného zachrchlání, je potřeba delší kontakt, minimálně 4 hodinový, a i tak je jen malá pravděpodobnost, že se normálně zdravý jedinec s fungující imunitou jen tak nakazí. To jen tak, abyste se toho tolik neděsily.
|
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
29.6.2013 22:43:29
Andrysku přesně. Normálně bych počkala,ale chtěla jsem to stihnout do dovolene u babičky. Mam celkem rozumnou doktorku a proti tomuto očkování nebyla,naopak. Co mi ale vymlouvala bylo očkování žloutenky.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
29.6.2013 22:21:21
Gjani, z tohoto důvodu já taky nechám Honzíkovi TBC očkovat až to půjde, sice je pravda, že u nás se běžně nevyskytuje, ale stačí jedno zachrchlání náhodné od člověka nemocného tuberou.....no, já si myslím, že je to stále docela důležité očkování, můj názor. Sylva tehdy neměla taky žádnou reakci, ale jasně, stát se taky může, každé očkování je trochu riziko, ale pořád menší než ta nemoc.
|
| trestidlo | 124082 |
|
|
29.6.2013 14:01:15
to je rozkosny s tou cepickou a jak ukazuje, ze chce ven:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.