| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 8992  [Dalších 8542 >>]
Pralin 95454
10.6.2013 22:41:01
jo a vse davam se slupkou, jablko jsem teda ze zacatku loupala ale uz pomalu prestavam....mela uz i ananas, meloun, merunku, pomeranc, rajce, citron chutnala ...proste co citim ze je zdrave dam...dneska jsem sklizela prvni redkvicky ze skleniku a taky si kousla ale pali jak cert tak nepokracovala:)
Pralin 95454
10.6.2013 22:38:18
Gjani nevim od kdy dle prirucek ale myslim ze nase deti uz urcite muzou, vem si cim nas krmili nasi rodice a taky zijem, na zelenine nevidim nic spatneho.

Jak pisi davam maricce zeleninu do rucicky a to vzdycky radeji nez kus chleba nebo bileho rohliku....bertikovi jsme to delala taky tak a nevim samozrejme jestli je to tim ale miluje zeleninu, kdyz mu namazu chleba a vedle polozim rajce, papriku, okurku, redkvicku...vzdycky sni prvni zeleninu, ji i ledovy salat napriklad....to same ovoce...
GJana& julinka 23941
10.6.2013 21:34:44
Pralin, aha,člověk se pořád učí... Od kdy může dítě zeleninu a jakou. myslím v čerstvém stavu. Někde jsem slyšela,že bez slupky. Jaká " slupka" je myšlena? např salátová okurka? co paprika?
Edvi+1+1 46083
10.6.2013 14:27:52
Tak k narozeninam nevim teda. Uz ted se fakt nehnem v hrackach. A to tady odstartujem oslavy pristi vikend.~z~ ale chci uplacat specialne pro nej piskotovo jogurtovy dort a nechat na nem at si ho sam spapa a rozpapla. Tak snad bude venku pekne.~t~
dnes jsem nasla paty zub a zaroven si i n o ne pekne rozrazil ret. Te krve bylo silene. Bobek.:(
Pralin 95454
10.6.2013 9:45:22
Jeste teda dostane sedacku na kolo s helmou, partnerovi jsem v patek dala k narozkam kolo tak se tesim jak budem vyletovat!!
Pralin 95454
10.6.2013 9:43:54
Gjani to kousani nezalezi na poctu zubu, dasne maji dostatecnou silu vse rozkousat, maricka ma 2 zuby a kouse chleba, papriku, okurku, susenky, krupky s prehledem....

Jinak povodne nas minuly o fous, uz nam voda olizovala zahradu, bylo to opravdu s odrenyma usima a jsem stastna jak to dopadlo. Uz jsme byli vytopeny myslim 2009 rok a uz bych to nechtela zazit:)

Jinak preji vsem krasne rano!!!

Co budete davat detem k prvnim narozeninam?? Mame tu samozrejme spousty hracek po bertikovi, tak si rikam ze asi jen panenku, mate nejaky tip na panenku pro rocni holcicku?
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
9.6.2013 23:05:53
Eminka zatím preferuje "červený" jídla před "zelenejma". ~d~
GJana& julinka 23941
9.6.2013 20:55:29
Mufi,asi jsou takové děti... Moji kamarádky vnučka nesni žádnou zeleninu. Jako malá dostávala prikrmy z plastových krabiček,jo smrděly. Ona si ten odpor k zelenině i ovoci právě tímhle vysvětluje. Ale co jsem ochutnala svoje mlíko,tak ten meloun chutnal dost podobně,proto by to mohlo třeba zabrat
Mufina + 4 rarášci 5426
9.6.2013 20:44:30
náš nejedlík snědl za celý týden necelé dvě přesnídávky, jinak vše plive či různě zkouší jak se mu nedostat do pusinky (zakousne se do lřičky, stiskne rty, nechá si do pusy něco dát a pak to vyplivne i se slinama, ....) už nevím co s tím, je to sice lepší než řešit alergie apod., ale on fakt nic nechce, snad mu to nezůstane. Znám i 8leté děti, které nejí téměř nic.
GJana& julinka 23941
9.6.2013 19:03:31
Fabieno. Ptala ses,jak přesvědčit dítě,aby jedlo ovoce. Julca na tom byla stejně a stále je. Nesní žádné rozmixovane ovoce,jablko,banány. Banán ji musím " škrábat" lžičkou a jablko sní jen na male kousky,že ho kouše. Z ovocných přesnídávek se mi osvědčila od babylove. Ale třeba jsem slyšela typy abys do ovoce přidala trochu mateřského mléka. Pokud tohle ale nechceš dělat,tak julca mi dost překvapivě ji meloun. Nejlepší chuťově je ten žlutý nebo cantaloupe. A zase platí,dávám ji male kousky,ale my máme už 7 zubů. Nevím,jak jste na tom vy
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 8992  [Dalších 8542 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.