| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 8992  [Dalších 8532 >>]
Mufina + 4 rarášci 5426
9.6.2013 14:46:05
Edvi, ještě že se neptal třeba na koně ~t~
Norbískovi dodatečně vše nejlepší k svátku ~x~
Edvi+1+1 46083
8.6.2013 21:03:49
Jj taky mam rychle vyprano.ale to je tak vsechno :) Meli jsme oslavu prvniho svatku a trochu se to zvrtlo s darky. Uz se doma nehnu. Deda se zeptal jestli mame bazenek.tak jsem rekla jestli chce at klidne koupi. Myslela jsem malinky bazebek tak na tri litry vody.ted mam v obyvaku nafouknuty bazen , s vodotryskem ve tvaru kachny, klouzackou, hazecima koleckama...
Klouzacka silena furt na ni jezdi a jezdi a jezdi.porad dokola.tak misto vody jsme tam museli dat aspon deky, jinak se fakt bojim o zuby.
Mufina + 4 rarášci 5426
8.6.2013 20:31:11
holky, ty vaše dětičky jsou šikulky ~;) Matěj asi chce vyhrát cenu největšího lenocha, ale lepší se trošku, už přišel na to, že když se nejde posouvat vpřed po kolínkách, lehne na bříško a plazí se, před chvílí byl na kolínkách a opíral se jen jednou ručičkou, druhou krámoval, tak to je u nás pokrok a mám radost.
Jinak má dnes uřvaný den a chce se jen nosit. Odpo měl hysterický záchvat z trávy a to jsem ho k ní jen přiblížila, přitom před měsícem na trávě normálně ležel. A začal se bát vysavače, mixéru a řevu sourozenců. Začíná boj o hračky, když už se k nim dostane, Martínek si je brání tak, že ho odtáhne za nožky pryč a taky se mu občas snaží ubližovat, klepe ho po hlavě, chce na něj šlapat, je to pro něj teď soupeř.
Rabování nás zatím minulo, ale vzpomínám, že Katka strašně ráda lezla do trouby a házela věci do pračky. Martínek děsně rád splachuje a bliká světly a uklízí mi věci tam kde si myslí že patří a já pak hledám jak divá, popř.zapomenu co potřebuji doma, vyprané věci najdu opět v koši na prádlo a pod. On se sice i celkem trefuje, jen si nic nesmím nikam chystat kde to nepatří. Umí zapnout spotřebiče, minule pral lřičku.

A u nás dnes konečně sluníčko, tak jsem rychle prala.
GJana& julinka 23941
8.6.2013 19:08:26
Tedy Jani, tak dlouho tu nejsem a co se nedozvím. K dalšímu drobečkovi gratulujeme.... Ať všechno dobře dopadne. Jak to snáší taťka,že na něj bude 5 ženských?

Jinak všechny moc zdravím. Bylo teď dost hektické období. Vyřešili jsme dědictví po mamce a já mam za sebou rekonstrukci jejího bytu,do kterého se budeme stěhovat snad za měsíc. Dneska mi tam pan truhlář montuje kuchyňskou linku.

Julinka je malý čertík,leze asi měsíc a stejně dlouho se už staví a zk.ouší trochu capkat na místě. S držením udělá pár krůčků,ale ještě se ji hodně podlamují nožky. Ve středu jsme byly na kontrole v 10 měsících a měří 73 cm,váží 10,360.

Co se mluvení týče,tak mamama,bababa zvládá,ale jinak nic. Co me ale vždycky dostane je,když ji mam na rukou a řeknu. Dej mamce pusinku ... Tak dostanu pusinku.
Edvi+1+1 46083
8.6.2013 2:59:14
Ahoj Zuzul. To ahoooj me pobavilo :) a jinak toho tedy umi hodne. My jedem jen porad v jak jsi veliky. Jinak ani tuk. :)
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
7.6.2013 21:47:38
Já mám pojistky na dvou skříňkách, zbytek je volně přístupný, není tam nic nebezpečného ani protivného na úklid jako mouka a tak... a mně krámování nijak extra nevadí. Jinak koupelna a záchod přístupné nejsou.
Jednou mě ovšem dostal Filípek, vyndal všechno ze šuplíku, kde mám nádobí a kovové věci na vaření a udělal si z toho "opičí dráhu". Chodil po ní bos, chyba byla, že tam bylo i struhadlo, byl jak fakír... naštěstí měl jen jednu malou oděrku. ~8~
Zuzul+K 1/09+K 7/12 85111
7.6.2013 21:09:22
Ahoj holky, tak zase po delší době..
Doufám, že jste všechny v suchu a bezpečí. Takové zkázy všude zase ~n~
Jani, gratuluji ke 4. princezně, a přesně jak píšeš, hlavně že je vše, jak má být ~s~~;((
Edvi, ty máš doma teda torpédo ~t~ to je nápad, házet věci do wc~8~ Ale taky věčně chodím a zavírám všude dveře, Kačka ráda leze do sprchy a momentálně jsou v oblibě skřínky a šuplíky, u Kristýnky jsme tohle období přečkali nějak klidněji, krámovala mi tenkrát snad jen hrnce, kdežto teď uklízím věci zpět x krát denně po celém bytě. Asi budu donucena koupit pojistky ~y~
V úterý jsem se asi po 9. dnech stěhovala zpět domů od mamky, byla na dovolené a tak jsem hlídala babičku, po 2 dnech jsme už byly sehrané a dalo se to i s mrňavkama poměrně dobře zvládnout, mamka si odpočinula, tak snad bude zase líp.
Jinak Kačka říká pápá, na, občas ham, tatata, mamama a nejvtipnější a nejčastější je ahoooj, takže kudy chodím, říkáme si stále dokola ahoooj. Jen je to asi známka toho, že často telefonuju v autě. jak se to nahlas rozlíhá po celém autě, stačí když slyší vyzvánění a už volá ahooooj. Zoubky má 4 a jinak umí klasicky pápá, paci paci, indiána, jak je velká a při povelu hají pokládá hlavičku na zem. Tož tak o nás. Mamka má v neděli narozky, tak se jdu vrhnout na potahovku, chci jí zítra udělat jako překvápko dort, myslím, že to vůbec nečeká
Edvi+1+1 46083
6.6.2013 15:59:19
Gab. tak to bude za chviličku kdy příjde na to, že se nemusí držet.~t~ To ták letí.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
6.6.2013 14:10:53
Jani, 20tt, to je mazec!!! Letí to jako blázen!
A čtvrtá holčička je krásná i když zklamání rozumím. ~6~

Emička už chodí za aktivním chodítkem, dneska už strávila dopoledne mimo kočárek, venku na trávě, byla moc spokojená.
Jana, 4 holky 125005
6.6.2013 9:56:14
A u nás jsem vystrnaděná já. Jak se učím, tak spím v obýváku.

Holky, sice jsem na zázrak moc nevěřila, ty chutě na sladké jsou sviňa, ale zamrzelo to. Musím přiznat, že jo. Ale hlavně, že je malá zdravá a má všechno, co má mít.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 8992  [Dalších 8532 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.