| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 8992  [Dalších 8522 >>]
Jana, 4 holky 125005
6.6.2013 9:54:39
Mufi, jojo. 20. týden.

Naše Bea už taky sedí, plazí se jak voják v bitvě a začíná si klekat na kolínka. Teda jako že se o něco opře a pak si klekne na ta kolínka, aby se mohla natáhnout a podat si věci, na které nedosáhne. Takové knížky, které má maminka na židli vedle sebe jsou ohromně zábavné. Jo a včera našla knížku v azbuce, tak si ji normálně prohlížela, jak kdyby jí četla. ~t~
Edvi+1+1 46083
6.6.2013 9:52:08
Mufi tak u nás je vystrnaděn do pokojíčku tatínek momentálně.~d~
Edvi+1+1 46083
6.6.2013 9:51:24
Jani no neříkej :-) Tak čtvrtá dcera. :-) ale ono je to v závěru fuk, hlavně at je vše v pořádku. A teda letí to neskutečně.

Počasí je šílené.Uvažujem jak plánovat dovolenou vůbec v tomhle. Pořád to měníme, nakonec moře zas ne, ted uvažujem, že prostě vezmem stan a pojedem po zoologických zahradác. Prostě tak neplánovaně. Jen to počasí teda jestli bude nějaké léto. ~a~
Mufina + 4 rarášci 5426
6.6.2013 9:22:42
jo a už druhý den spí v postýlce, asi po čtvrt roce u mě v posteli, jen jsme trochu přeorganizovali ložnici, Martínka vystrnadili do pokojíčku k dětem a zatím se to oběma jakž takž líbí.
Mufina + 4 rarášci 5426
6.6.2013 9:20:09
Ty bláho, Jani, už 20.týden ~;) mě se zdá, že to šíleně rychle letí. Tak to budete lepší než samotný král, ten měl jen 3 dcery a vy budete mít 4 ~;(( Ať jste holky zdravé a v pohodě ~;((

Matěj konečně strká kolínka před sebe, ale ještě neleze, vždy se rozplácne, neví co s ručičkama, raději toho po chvilce nechá a hraje si.
Jana, 4 holky 125005
6.6.2013 9:07:31
Holky, včera jsem byla na ultrazvuku ve 20. týdnu a zázrak se nekoná. Pokračujeme v sériové výrobě. Jinak malá má odhadem 375 gr a 25 cm.
trestidlo 124082
3.6.2013 17:22:57
Edvi : v ikee na to prodávají takové bezpečnostní pásky
Edvi+1+1 46083
3.6.2013 15:14:50
my totiz furt castecne rekonstruujem a zrovna ty dvere se porad samy otviraji. no a porad se na ne nejak nedostava je spravit~q~
Petra75+3 kluci 123532
3.6.2013 14:39:28
A ch...e a ch...je, já už nechci. Ještě že se nás ty povodně přímo netýkají, u nás
v dědině nebyly snad nikdy, máme tu sice potok, ale my jsme od něho daleko. Ale v roce 1997 jsem ještě bydlela doma a pod vodou jsme pár dní byl. Ve 4.patře paneláku, takže v suchu, ale ven se dva dny nedalo a pak ten úklid zatopeného sklepa a přízemí. A spadl nám tehdy rodný domek mojí maminky, bydlela v něm tehdy teta se strýcem, babi s dědou se toho naštěstí nedožili.
Taky jsem si říkala, jestli je tu z nás některá v ohrožení, myslím Andrýsek je z Mělníka a tam je voda určitě, tak snad jsou v pohodě.

Edvi, malý je super, nejenže je napřed v pohybu, ale i tak krásně komunikuje. Jen mi vysvětli, jak může něco házet do záchoda, dveře si přece ještě neotevře, nebo jo?
já furt chodím a všude zavírám, šatnu, koupelnu, záchod, pořád kontroluju kluky, aby nenechali otevřeno ven nebo do sklepa, takže prcek má omezený akční rádius.

A já jsem stále hluchá na jedno ucho. Ani si snad radši nechci představovat, jaké to asi je, být takhle postižená natrvalo, i tak z toho šílím.~n~
Edvi+1+1 46083
3.6.2013 9:57:52
holky doufam , ze nikoho neohrozuji povodne. Ja vecer zapla zpravy a nestacila se divit.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 8992  [Dalších 8522 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.