Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
6.6.2013 9:54:39
Mufi, jojo. 20. týden.
Naše Bea už taky sedí, plazí se jak voják v bitvě a začíná si klekat na kolínka. Teda jako že se o něco opře a pak si klekne na ta kolínka, aby se mohla natáhnout a podat si věci, na které nedosáhne. Takové knížky, které má maminka na židli vedle sebe jsou ohromně zábavné. Jo a včera našla knížku v azbuce, tak si ji normálně prohlížela, jak kdyby jí četla. ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
6.6.2013 9:52:08
Mufi tak u nás je vystrnaděn do pokojíčku tatínek momentálně.
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
6.6.2013 9:51:24
Jani no neříkej
Tak čtvrtá dcera. ale ono je to v závěru fuk, hlavně at je vše v pořádku. A teda letí to neskutečně.Počasí je šílené.Uvažujem jak plánovat dovolenou vůbec v tomhle. Pořád to měníme, nakonec moře zas ne, ted uvažujem, že prostě vezmem stan a pojedem po zoologických zahradác. Prostě tak neplánovaně. Jen to počasí teda jestli bude nějaké léto. ![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
6.6.2013 9:22:42
jo a už druhý den spí v postýlce, asi po čtvrt roce u mě v posteli, jen jsme trochu přeorganizovali ložnici, Martínka vystrnadili do pokojíčku k dětem a zatím se to oběma jakž takž líbí.
|
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
6.6.2013 9:20:09
Ty bláho, Jani, už 20.týden
mě se zdá, že to šíleně rychle letí. Tak to budete lepší než samotný král, ten měl jen 3 dcery a vy budete mít 4 Ať jste holky zdravé a v pohodě ![]() Matěj konečně strká kolínka před sebe, ale ještě neleze, vždy se rozplácne, neví co s ručičkama, raději toho po chvilce nechá a hraje si. |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
6.6.2013 9:07:31
Holky, včera jsem byla na ultrazvuku ve 20. týdnu a zázrak se nekoná. Pokračujeme v sériové výrobě. Jinak malá má odhadem 375 gr a 25 cm.
|
| trestidlo | 124082 |
|
|
3.6.2013 17:22:57
Edvi : v ikee na to prodávají takové bezpečnostní pásky
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
3.6.2013 15:14:50
my totiz furt castecne rekonstruujem a zrovna ty dvere se porad samy otviraji. no a porad se na ne nejak nedostava je spravit
![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
3.6.2013 14:39:28
A ch...e a ch...je, já už nechci. Ještě že se nás ty povodně přímo netýkají, u nás
v dědině nebyly snad nikdy, máme tu sice potok, ale my jsme od něho daleko. Ale v roce 1997 jsem ještě bydlela doma a pod vodou jsme pár dní byl. Ve 4.patře paneláku, takže v suchu, ale ven se dva dny nedalo a pak ten úklid zatopeného sklepa a přízemí. A spadl nám tehdy rodný domek mojí maminky, bydlela v něm tehdy teta se strýcem, babi s dědou se toho naštěstí nedožili. Taky jsem si říkala, jestli je tu z nás některá v ohrožení, myslím Andrýsek je z Mělníka a tam je voda určitě, tak snad jsou v pohodě. Edvi, malý je super, nejenže je napřed v pohybu, ale i tak krásně komunikuje. Jen mi vysvětli, jak může něco házet do záchoda, dveře si přece ještě neotevře, nebo jo? já furt chodím a všude zavírám, šatnu, koupelnu, záchod, pořád kontroluju kluky, aby nenechali otevřeno ven nebo do sklepa, takže prcek má omezený akční rádius. A já jsem stále hluchá na jedno ucho. Ani si snad radši nechci představovat, jaké to asi je, být takhle postižená natrvalo, i tak z toho šílím. ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
3.6.2013 9:57:52
holky doufam , ze nikoho neohrozuji povodne. Ja vecer zapla zpravy a nestacila se divit.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.