| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 8992  [Dalších 8502 >>]
Edvi+1+1 46083
31.5.2013 18:43:43
Peti tak jasně, že to jídlo je všude. :-)
Petra75+3 kluci 123532
31.5.2013 17:22:01
Gab, a dáváš jí je po jednom, nebo jí to dáš na misku, ať si sama bere.To by u nás asi nedopadlo, ani ty těstoviny, jak psala Edvi, by neprošly. Myslím, že by buď nesnědl nic, nebo hladovej možná pár kousků a pak už by to začal zkoumat a patlat kolem, případně házet pod sebe a koukat, co to udělá a co na to já. A ještě by u toho nesměli být bráchové, protože ti se řehtají všemu, co mrně provádí a on jak má publikum, tak se v tom vyloženě vyžívá. On ty dva lumpy miluje, furt za nima nebo po nich leze, včera málem vlezl oblečenej za něma do vany.~q~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
31.5.2013 16:42:54
Dávám Emince na stůl kousky a ona je chytí a dá do pusy. ~d~
Edvi+1+1 46083
31.5.2013 15:38:32
No tak u nás třeba kousani do chleba nejde vůbec.~d~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
31.5.2013 15:15:59
Chleba s lučinou zvládne i naše dvouzubka Eminka.~;)
Edvi+1+1 46083
31.5.2013 15:06:54
nojo jak jste zvladli dovolenou? Fab jeste me napadlo uvarit ji jahly nebo kuskus. to by se ji mozna dobre jedlo :)
Petra75+3 kluci 123532
31.5.2013 13:36:20
Fabieno, vy jste po dovolené, jak jste to s malou zvládli? Užila sis to, byla to dovolená i pro tebe?
S tím jídlem, já bych asi dala ještě jednu porci zeleniny, bez masa, třeba s trochou kuskusu, to má malý rád, nebo něco jako kaši "naslano", ne s ovocem, ale se zeleninou, když jí chutná. Anebo když už má 6 zubů, co zkusit pečivo, kousek chleba s něčím?
Šíma se odvažuje čím dál víc. Dneska stál pár sekund bez držení u bedny s hračkama, pak si kecnul na prdelku. Kolem stolu doslova běhá, hlavně když má něco, o čem si myslí, že mu to jdu sebrat, dělám, že ho honím a on prchá. Před chvilkou mu tatínek pouštěl teletubbies a u toho tak řádil, výskal a nadskakoval, hrozně se mu líbili.
Fabiena+3 124340
31.5.2013 13:25:53
Edvi, dík za tip, těstoviny mě vlastně ani nenapadly a tam by mléko nemuselo být, to obhlédnu a zkusím ~x~

Hroznové víno já jsem ještě nenabídla, protože jsem měla tu těhucukrovku, takže toto vůbec nejsladší a nejrizikovější ovoce podvědomě nechci. Proto se taky vyhýbám doslazování jak čert kříži, když už mají smůlu v matce, tak ať se to aspoň ničím nepodporuje ~f~. Ale zkoušela jsem obvyklé věci typu jablko, hruška, borůvky (skleničkové), meruňku, broskev. Teď na dovolené jsem zkoušela mixnout takový ten oranžový meloun, těch tam měli za přijatelnou cenu, a to vypadalo, že by šlo, ale zase to není tady... Nechutnají jí ani ovocné šťávy a prská, asi je to na ni prostě intenzivní chuť, nevím. Prostřední se později ukázalo, že byl na většinu mnou nabízeného ovoce alergický, tak jsem si zpětně říkala, že to odmítal proto. Ale ten neměl problém s mlékem, takže jel na jogurtech.
Malá ještě moc nechce kousky, i když zoubků má 6, tak je asi moc nepoužívá, kousky ji hodně nadavují, takže něco konzistence jogurtu nebo kaše je pořád nejlepší, když chci, aby se najedla.

Norbík teda jede, chodí vedle kočáru... Malá se ještě nestaví (i když to už asi dlouho neodloží), tak si to ani neumím představit ~;)~;((
Edvi+1+1 46083
31.5.2013 9:09:43
fab a co testoviny jen tak ? nam treba ohromne chutnaji pohankove. tak je obcas uvarim jen tak do misky a on je rad ze se muze nakrmit :)
Edvi+1+1 46083
31.5.2013 9:07:06
holky dik za podporu :)
Fab maly treba miluje hroznove vino. Kolem toho nemuzu v obchode ani projit. ale on tak celkove ma rad vsechno. ji i syrovou okurku, papriku, vcera strasne chtel rajce. kukuricne krupky mi zacal ted odmitat potom co objevil piskoty. Jinak uz zacina docela kousat a zvykat tak banan nebo testoviny zvlada vcelku.
No a jinak uz docela stabilne chodi. takze venkovni prochazky s kocarem uz vypadaji jako capkani vedle kocaru.Teda akorat vzdy opacnym smerem :)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 8992  [Dalších 8502 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.