| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 8992  [Dalších 8302 >>]
Edvi+1+1 46083
19.4.2013 15:30:17
Tak ze závislákem jsem na tom stejně. V podstatě funguju celý den s jednou rukou, na druhé přibitý závislák. Docela mazec.
Petra75+3 kluci 123532
19.4.2013 13:50:39
Jojo, včera bylo krásně, zato dnes to stojí za ..., od rána prší a předpověď na zítra taky nic moc. To bude tím, že zítra zahajujeme jarní fotbalovou sezónu, hrajeme první turnaj a to u nás. A v dešti to bude pěkná pruda, chudáci děti.

Závisláka mám doma taky, on ovšem ani tak nevyžaduje mou pozornost přes den, to si tu někde lozí, stoupá, shazuje věci ze stolu a tak a vypadá spokojeně. Ovšem spát je ochotnej už skoro jen u mě na klíně, občas vedle mě na gauči, ale to musím být u něj, je to čím dál horší, když položím, je hned vzhůru a ječí, div se nedusí. A už nespí moc dlouho ani venku v kočáře. Nevím, co s tím, nějak se to pokazilo. A v noci kojím většinou tak 3-4, ale to naštěstí bez řevu hned usíná.
Mufina + 4 rarášci 5426
19.4.2013 13:22:22
Jééé, v´čera bylo táák krásně, taky jsme většinu dne protrajdali venku, 20km jsme teda neušli, ale nohy mě bolí ještě dnes. Jak mám po dětech rozpláclé nohy, žádné boty mi pořádně nesedí, asi budu muset komplet obměnit botník, akorát nevím za co.

Z Matěje se stává závisláček, jak mu bylo min.týden špatně, tak jsem ho většini dne nosila a ono se mu to nějak zalíbilo. Zub ho asi taky ještě zlobívá, je vždycky zkaděný až na zádech a večery většinou prořve, i když včera už to bylo o něco lepší.
Edvi+1+1 46083
18.4.2013 18:46:03
Fab tady je na firkonu. Mám tu uplně obyčejnou. lilinka.
Dnes jsme byli na celodenní tůře s kočárem. ušli jsme asi 20km a vypadá že jsme si snad odvykli chodit za tu zimu~t~

Pralin 95454
18.4.2013 15:19:22
I ta druha je instantni, neni to obilnina....jen "prasek", kterej zalejes vodou...
Pralin 95454
18.4.2013 15:18:22
Ryzova je jen zrovna tahle na obrazku, jak pisu obe znacky Nomina i Country life maji vice druhu kasi: kukuricnou, ovesnou, psenicnou, jahelnou, pohankovou, ryzovou, michane atd.
Fabiena+3 124340
18.4.2013 14:18:23
Pralin díky za tip, rýžovou kaši mám, bohužel malou hodně staví a ovoce jí vyloženě nechutná, tak ji zatím téměř nepoužívám. Dneska jsem se rozhodla zkusit ji zavařit do rýžového mléka, které piju já, protože už 2 dny zase kaká po zelenince, ale jestli ji to znovu ucpe, tak rýži dočasně vypustím...
Tu druhou kaši vůbec neznám, to asi není instantní, ale obilnina, že? Já takto používám jahelné vločky, ale protože to právě zkouším s ovocem, tak mi to malá plive...
Ale už se celkem rozjedla, a pěkně teda ztěžkla, jsem zvědavá, co jí naváží na desetiměsíční ~w~
Pralin 95454
18.4.2013 14:15:16
Obe znacky maji samozrejme vice druhu, ale jsem rada ze jsou neslazene, ze si je osladim jen ciste ovocem, nez ty mlecne kase od Nestle apod. a to zadnou alergii Maricka nema.

Pralin 95454
18.4.2013 14:12:11
Nebo tuhle

Pralin 95454
18.4.2013 14:10:53
Ahoj holky! Uzivate si teplicka? Zahrady? bylo na case....bertik ma sadru dole ale nechodi tak si to neuzivam uplne tak jak bych chtela ale bude lip:)

Fabieno nejak jsem tu postrehla diskuzi o kasich ale uplne jsem to neprocitala....ja davam tuto, delam ji s vodou a smicham s bananem nebo uvarenym jablickem ci hruskou:

[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 8992  [Dalších 8302 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.