Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
18.4.2013 13:57:15
U nás sluneční clonu v obchůdku nemají, tak jsem nemohla zkusit
.Edvi, prosím tě, nemohla bys tu clonu na boudičce vyfotit, abych viděla, jak to asi vypadá? Jestli to u nás příští týden mít nebudou, objednala bych to kdyžtak po netu, abych to stihla mít s sebou do té Francie? Neumím si představit, jak přesně to vypadá-stíní, kdyžtak moc děkuji ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
16.4.2013 18:23:16
Tak koneně to počasí. KOnečně chodíme ven i v nosítku a bez kočáru a konečně zjistil, že svět je větší než jen náš obývák a není jen bílý
)) sněhu bylo dost.Fab. ta fialová je pěkná, já ho taky objednávala bez předchozího vidění. Mám zelený a přišel mi teda víc zelený než jsem čekala a trochu mě zarazila tenčí látka. Ale zas je asi díky tomu lehký. Jinak ok, na to co potřebuju, do auta, do města, na dovolenou naprosto dostačující a za tu cenu... hlavně ho všude na diskuzich a recenzích chválili. tak snad jo, byla jsem s nim asi jen 3x zatím.Jinak jsem si koupila sluneční clonu, používám na oba kočáry a příjde mi k nezaplacení, malý totiž jakmile mu svítí do očí tak řve. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
16.4.2013 18:02:32
ahoj
![]() u nás je krásně, včera taky pofukovalo a ráno bylo hodně čerstvo, ale dneska je nádherně. Matěj dnes skoro pořád spí, leží na zahradě v kočáru a chrní, tak nevím, co bude dělat v noci, prospal i půlku dopoledne, asi je z toho čerstvého vzduchu konečně bez smogu paf. Pořád neleze, ale snaží se podsouvat kolínka pod zadeček, točí se akorád dokola jako ručička hodinek a válením a točeném se dostane o kousek dál. My máme od čtvrtka nějaký bacil, buď někdo z dětí kadí nebo blije, první dva dny to u nás smrdělo příšerně, když se mi to nepodařilo odchytit, byl poblinkaný koberec natotata. Teď už to snad bude konečně dobrý, i když dnes se Matěj tak pos...., že nešel ani svlíct aby to neměl všude, i ve vlasech. Fab., držím pěstičky, ať vyjde dovolená podle Tvých představ a přání a pořádně si ji užijete a s kočárkem taky spokojennost ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
16.4.2013 17:41:53
Ještě chci připsat, že děkuju Edvi, bez ní bych na ten Baby Design asi nepřišla. Prohlédla jsem, promyslela a dneska jsem udělala objednávku, prvně jsem si troufla koupit kočár podle fotky přes internet, protože prostě žádná prodejna, která je jen trochu v dojezdu (cca 100km) ho nepíše skladem na prodejně, abychom ho viděli. Objednala jsem ho v obchůdku v Hranicích na Moravě, což je z východních Čech opravdu daleko
. Mám objednanou fialovou variantu, čekám, až se ozvou, jak dlouho jim bude trvat, než ho dodají a těším se . Ráda bych ho vzala s sebou za měsíc na dovolenou, už se moc těším na moře, jaro u moře, sluníčko, miminko, celou rodinu, středomořskou zeleninu, ryby, pláže, Alpy, Itálii, prostě strašně se těším . Nikdy jsem tam nebyla, to mám ráda, rozkoukávat se v novém nepoznaném koutku, kde je přitom všechno výše vyjmenované ![]() . |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
16.4.2013 17:35:41
U nás bylo jaro včera, sice trochu foukalo, ale slunko a 10 stupňů, paráda :). Dneska je od rána zataženo a sem tam i krápe, na chození venku to moc není - doufám, že se jasno zase vrátí
.Jinak Andrýsku, Petro, myslím si, že ty sportovní korbičky u Firkonů jsou asi stejné? Pokud to není verze Long, tak asi jsou prostě krátké, malá je tam teď úplně akorát, včera jsme se sporťákem vyjely a byl by fajn, pokud by malá přestala růst . Já myslím, že přes léto budu asi docela spokojená, jenomže já budu potřebovat sporťák celou příští zimu a to teda nevím, jak vyřeším. Další masivní sporťák už prostě nechci, nemám to ani kam dát, bydlíme v paneláku a ve společném prostoru pro kočárky není vůbec místo, takže musí být jeden kočár a dost...No, ale na druhou stranu ani nemrkneme a kočár potřeba nebude, rostou jak z vody, tohle se nějak utřepe, i když asi řešení nebude nijak ideální, tak toho ještě v životě bude, co nebude ideální . Trochu jsem zpátky dočítala a koukám, kolik špuntů už leze a obchází... naše malá se pořád jen kutálí, ale to excelentně. Na kolínkách se jen pohupuje a leze jí to dozadu . Myslím, že všechno dělá správně, svaly se zdají pevné, mrzí mě, že si tolik sedá a chce sedět, když ještě neleze, ale tak posazuju ji jen na jídlo a na pohupování na klíně... a sedá si z lehu na zemi, už několik měsíců to táhne břišními svaly, takže žádný nezdravý způsob... Jsem zvědavá, kdy změní válení sudů na lezení, ale na stoupání opravdu nespěchám, uvidíme. Druhý synek lezl asi v 8měsících a v 10 obcházel bravurně nábytek a držel se jen jednou rukou - a obcházel tak potom až do konce 18.měsíce, než poprvé vykročil. Takže nejde o nic ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
16.4.2013 9:54:28
Dobré ránko,
tady je ještě pořád sluníčko, stejně jako včera, to bylo super, kluci jen v tričkách s krátkým, byli jsme venku celé odpoledne, hriště, trénink, malý se venku krásně vyspal, pak jsem ho vytáhla z kočáru a dala na zem uprostřed fotbalového trávníku, je tam taková krásná hustá travička, tak ať si zvyká, ale moc se netvářil, zkoušel ručičkou, co je to za divný koberec a dokonce si z toho sednul na zadek , už pár dní totiž sedí v šikmém sedu a opírá se o ruku, tak na té trávě se radši pustil a sedl si rovně. Asi tam budeme muset častěji, ať se to pořádně naučí.Malý spí, kluci jsou pryč, měla bych aspoň předstírat, že něco dělám, ale mě se tak nechce. Počkám, až se vzbudí a vyrazíme ven objevovat svět. Hezký den všem. |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
16.4.2013 8:07:32
Ahoj holky,
včera bylo tak krásně a dneska je tu pod mrakem. Tak doufám, že se to vybere. Jinak sice s pohybem, jak už jsem psala, konkurovat nemůžeme, ale s řečí ano. Bea říká táta, máma, bába, Ga volá na kocoura, jmenuje se Garfield, ham, ne, a pak má ještě nějaká svoje slova. ![]() Já už jsem zase v plné polní. Dneska jsem do jedné do rána psala seminárku. A v červnu bych chtěla jít na první státnice mikroekonomie + makroekonomie. Tak jsem na to zvědavá. Koukala jsem, že řešítě kočárky. My jsme koupili sporťák, tak doufám, že ho alespoň chvíli užiju. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
15.4.2013 14:08:21
Teda to je krásně, že? Včera Filda začal trénovat na kole odstrkovadle a tak byl nadšenej, až se z toho počůral.
U nás právě 18°C, Eminka spinká na balkoně, dopoledne jsme byli venku, až se Filípek vzbudí, tak zase hned razíme. Já jsem naprosto nadšená. ![]() Emička si začíná klekat a snaží se stoupat si u věcí, třeba u mě. ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
14.4.2013 22:17:30
Edvi, malý je šikulka, že už tak "mluví" Šíma má první slovo, asi tak týden říká haf nebo spíš af a chodí se dívat přes dveře na balkon na psa. A dneska to dělal i venku na cizí psy, takže je to fakt cílené. Ale jinak neříká nic, jen brblá, prská, ječí a taky řve.
Nějak se nám to spaní horší, některé dny mi doma přes den nespí vůbec, jen v náručí a jak ho položím, tak je vzhůru. A skoro pokaždé se probouzí s šíleným pláčem, i v kočáře. A už jsme taky párkrát ponocovali, když začal v noci místo spaní lozit po posteli a houkat a při pokusu ho ucpat dudlíkem a znovu uspat se rozkřičel, takže jsem s ním radši opustila ložnici, aby se vyspali ostatní. Je to prostě mámino zlatíčko. Ale hlavně že je zdravej, čilej a krásně baští všechno, co dostane. A už konečně trochu jistěji stojí, takže ho nemusím tak moc hlídat. Dnes bylo konečně venku krásně, strávili jsme celé odpoledne venku, jezdila jsem s kočárem na bruslích, malý seděl ve sporťáku, musela jsem to vyzkoušet, když Andrýsek psala, že je na nic- mám taky Ivone- a je fakt, že to asi nebude na dlouho, má to strašně krátkou zádovou opěrku. Takže asi milého firkona vyčistíme a až nebude potřebovat vajíčko, tak to zkusím komplet prodat. Třeba z toho něco málo bude. A dál budu jezdit se sporťákem po Davčovi. A s Davčou máme za sebou návštěvu v PPP a byl mu doporučen odklad. Ovšem paní psycholožka s ním byla tak rychle hotová, že mě to nějak nepřesvědčilo, že by do školy jít neměl. Jo, je paličák a vztekloun, odmítl jí namalovat obrázek a neřekl básničku, ale aby o něm po cca 20 minutách takhle rozhodla, to se mi moc nezdá. No stejně je to na mě. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
14.4.2013 19:03:01
Máme dneska krásnou novou věc
Malý umí říct čiči když vidí kočku volá na ni,teda on říká spíš šiši . Takže tatínek si musí počkat, myslel že bude na řadě ale ejhle. Umí mama , bababa a čiči. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.