Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
12.4.2013 8:07:02
Fab, pravda, já koupila už na holku Firkon Ivone, hlubokáč je naprosto super, malý má 10 kg a v pohodě ho mám ještě v hlubokáči a ještě se tam vešel i s fusakem, ale sporťák pak používat nebudu, nebo ano, jen na chalupě, ten byl vyloženě na nic. Já pak koupila Zopa fusion a ten byl jako sporťák zlatý, v autě vozím golfáče Chicco multiway, taky ještě po holce a na zimu máme starého patrona po holce, to je super sporťák, sice už vyšisovaný, ale na příští zimu ho vytáhnu. Ten firkon máme ve sportovní úpravě prostě taky k ničemu
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
10.4.2013 19:32:48
Fab sklada se dobre.je to kompromis mezi golfkama a sportakem. K boudicce mam jeste slunecni clonu. Nihy se daji zvednout nebo polozit.mam ho jako kocar do mesta a do auta.jako hlavni kocarek do terenu mam ten firkon. Hlavne za tu cenu...kiupila jsem ho novy za 2995 splnuje co potrebuju. Vetsinou jsem totiz narazela na mini kolecka coz jsem nechtela.
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
10.4.2013 17:47:34
Jinak díky za ten tip na sporťáček, koukla jsem se hned a předtím jsem na něj nenarazila, a vypadá hezky :) Dá se prosím tě dobře skládat? Fakt se mi líbí, kolečka nejsou pidi, akorát ta boudička nevím, jestli dobře stíní proti sluníčku... A co opěrka na nožičky, dá se dobře polohovat? Na fotce to vypadá, že moc ne...
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
10.4.2013 17:42:18
Edvi, ne že neposlali, my jsme tam osobně byli, kočárek jsme si prohlíželi a přímo jsme to paní říkali, že hlavně nechceme to verano, že chceme long. Samé ano ano ano, pak nám dali vybrat dezén, měli tam těch firkonů asi 30, a s chlapem to šli naložit. Já jsem až doma zjistila, že je to nějaké jiné než mi vysvětlovala u Long, ten má na sporťáčku svou boudu, zatímco u našeho se bouda musí přehazovat a nelícuje dobře - nejde ji kolem těch zad nikde připevnit. tak jsem tam volala, že to nechápu, že nám ukazovali model s boudou a my máme doma něco jiného - a ejhle, co se ukázalo, že. Prý nám nemůžou pomoct, protože jsme kočár odvezli z prodejny a hotovo ....
Vidím to tak, že sprostě využili toho, že člověk, který vidí ten kočár prvně, si prostě nevšimne, jsou si hodně podobné a ona to nosila přímo chlapovi do auta, já viděla jen korbu a ta je úplně stejná u obou verzí. Tak mám prostě smůlu a já to právě kvůli tomuto nechtěla, že je tam ta sportovní korbička k ničemu, naopak u Long je chválená ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
10.4.2013 15:52:08
Fab já mám taky firkon, ale verzi long a tam musím říct, že je ta sportovní verze celkem luxusní. Malý je teda velký ale nad hlavou má ještě teda hodně velký kus a na nohách to samé. Takže to mě mrzí, že ti neposlali to co jsi chtěla.:-( I tak jsem koupila ještě skladnější do auta na cesty a právě jsem taky nechtěla ty malé kolečka, takže mám ještě babydesign sprint.
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
10.4.2013 9:56:18
No tak to věřím, že jsi naštvaná!
![]() U nás není vůbec nic, žádná prodejna kočárků, museli jsme do Liberce a do Hradce (obojí 60km) a stejně jsem vzala od paní z mimibazaru. Ale jel tam manžel osobně a kdyby to byla hrůza, nevzal by ho. |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
10.4.2013 9:22:16
Jsem si tu postěžovala, ale snad mi bude líp... U nás široko daleko není prodejna, kde by se člověk mohl kouknout a třeba ozkoušet, kromě té, kde mě v uvozovkách napálili... a ty obrázky na netu jsou pro mě dost matoucí, opravdu mi podle obrázku přišla Inglesina Zippy a Espresso stejná - skoro.
![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
10.4.2013 9:20:34
Gab, to není rozmařilost teda. Jenže já měla od mladšího kloučka odstup 8 let k Zuzance a ten kočár, co kluky odvozil, prostě odešel - dvě kolečka nespravitelně padají a materiál boudy povolil tam, kde neměl... Takže já kupovala novou tu trojkombinaci s hlubokou korbou na zimu, kam se mimochodem malá pořád krásně vejde, akorát ji to zvolna přestává bavit ležet... Letos jako jako nepřijde???
Takže jsem doufala v něco asi v ceně golfek, do 5tis., vím, že je to skoro nereálné, ale tak se ptám na zkušenosti, někdy se zadaří něco skoro tak, jak by člověk myslel... Moje původní představa byla, že bude trojkombinace, která bude fungovat přes zimu ještě aspoň tu letošní, až jí bude 1,5roku. Na léto lehoučké skladné golfáčky. Jenže oni mi místo Firkon Verano Long, které mi předváděli, popsali, já požadovala, prodali Firkon Verano, které má velmi malou a nevyhovující sportovní nástavbu, malá se tam prakticky nevejde už teď, natož příští zimu, a to je sice kulatá, ale maličká - už teď si opírá hlavičku o hranu zádové podpěrky nahoře . Blbka jsem souhlasila, že chlap kočár hned z obchodu odveze ke známým, protože druhý den odjížděl na 4 týdny do Jižní Ameriky a neměli jsme čas přerovnat naši komoru. A když ho přivezl a já to viděla, tak už nám ho nevzali zpět, že to nejde - no nekoupila bych tam už ani separační vložky, ale houby platné mi to je. Od té doby jsem taková naštvaná na věci kolem kočárku a nemůžu se přes to přenést. A problém je, že tolik peněz, abych byla spokojená s kvalitním sporťákem, mi neprojde ani u mně samotné, na poslední dítě ![]() ![]() . |
|
|
10.4.2013 8:59:20
Fabieno, cena se mi taky vůbec nelíbí.
![]() Já koupila Magnum po jednom dítěti, jako nový, za půlku původní ceny a Zippky teda nové, ale s tím, že budou i pro Emču. A je to asi rozmařilost, ale chtěla jsem aspoň jeden kočár nový... ![]() |
|
|
10.4.2013 8:49:29
Já bych řekla, že Espresso jsou golfky a Zippky sporťák.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.