| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 8992  [Dalších 8272 >>]
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
10.4.2013 8:46:33
Espresso má rozhodně kolečka menší, do terénu podle mě na prd, ale do města OK. Zipp se skládají jednou rukou, úplně v pohodě. Složené stojí, kolečka jsem do Golfa sundavat nemusela, vešly se s přehledem. Espresso bude mít, podle mě, ten samý systém.
Fabiena+3 124340
10.4.2013 8:22:58
zrovna na to koukám, nejsem si jistá, jestli vidím nějaký rozdíl v Ingl. Zippy a Espresso kromě ceny... Je pravda, že kočár za 10 tisíc si představuju jiný než golfáčky, jsem hrozná ~f~.
Fabiena+3 124340
10.4.2013 8:19:03
Gab, díky. Prosím tě, jak moc snadno se ta Zipp skládá? V nejužším výběru mám Inglesinu Espresso, ale přijde mi, že kolečka jsou trochu pidi a bouda je dost malá na to, aby bezpečně stínila... Ale to jsou jen drobné mouchy, nejvíc mi jde o to skládání do auta, abych to zkrátka snadno a lehce složila do kufru krátké Fabie... jak je to s tou Zapp prosím? je skladná dobře, skládá se lehce?

Měla jsem kočárky, kterým se do menšího auta musejí sundavat kolečka a to bych si opravdu ráda odpustila. Na kluky jsem měla golfáčky a bylo to bezva, ale s nimi jsem taky měla obstojný sporťák čtyřkolák v rámci trojkombinace. Teď se mi nepovedlo koupit vhodný Firkon, prodejkyně mě oklamala a bude jí v zimě rozhodně ta sportovní nástavba malá. Vím, že chci asi něco, co neexistuje, ale budu hledat něco na pomezí golfáčků a sporťáčku...
10.4.2013 7:17:08
Fabieno, já jsem věrná Inglesině. Hluboký mám Magnum a sporťák Zipp. Spokojená jsem maximálně, i v našem terénu s ním projedu vše.
Fabiena+3 124340
9.4.2013 20:13:27
Můžu se ještě zeptat, kdo už máte sporťáček, jaký jste vybraly? Zrovna v tom ležím a jsem z toho tumpachová. Nechci za to dávat majlant, ale potřebuju něco lehkého a snadno skladného a zároveň aby tomu šly polohovat nožky i záda a záda pokud možno aspoň téměř do lehu... kolečka ne úplně nejmenší jako u klasických golfek, protože na zimu taky nemám kočár a u nás ve sněhu toho moc neprojede, tak aspoň aby to nebyly ty s nejmenšími golfáčkovými kolečky... a jsem z toho jelen, nemůžu se nějak zorientovat.

Máte už někdo, co máte a jak jste spokojené? Podělte se, prosím pěkně ~x~
Fabiena+3 124340
9.4.2013 20:06:40
Musím říct, že mně ten Sinlac připadá jako vyloženě nouzovka, protože je slazený sacharózou, to jsem vyloženě nerada. Koupila jsem to na zkoušku na doporučení dr., že je to chuťově dobré - no nedivím se, když je to oslazené, že.

Dneska jsem tam dala místo 150ml vody jen 90 a při stejném množství prášku kaše dostala tu "správnou" hustotu, takže malá lupala až jí ouška poskakovala. Ale asi to už znova nekoupím, leda na dovolenou, sacharózou opravdu ještě sladit nechci ~:(. Už dost na tom, že si užila těhotenství s mámou s cukrovkou na inzulinu, proč to pasírovat do ní už teď do miminka ~7~.

Jinak jsem trochu dočetla a vidím, že u vás, Andrýsku, jde spíš o možné podezření při atopu... my máme kůži jak křišťál, je úplně čistá, ťuk ťuk ale kluci měli ekzém oba a ošklivý, ona nic, když držím důsledně dietu při kojení. Náš největší problém je hlenový, případně krvavý, průjem a silné bolesti bříška, i se hodně zhorší zvracení, když něco nevychytneme. Ale já to hlídám fest, takže je zdravá. Akorát vám všem závidím tu možnost sníst něco mimo domov. Já nejen kupované obědy, ale ani třeba u příbuzných to nejde, prakticky nikdo není schopen to uhlídat a je tam máslo, mlíko, smetana, sýr. Musím se ptát jednotlivě, řeknou mi, že vařili bez mlíka a pak se doptám a je to třeba 3x v tom jídle, jíška atd. - no prostě je to na houby. Pojedeme v květnu na dovolenou k moři a bez zmrzliny, bez kafe (v Itálii!), bez jídla v restauraci, bez sýra ve středomořské kuchyni, no prostě - i když vím, že je to vlastně prkotina, tak si musím připomínat, že to skončí a že jde o houby, v tomhle mě to opravdu mrzí. Italská zmrzlina před domem a já nelíznu ~d~.
Andrýsek + 2 109157
9.4.2013 19:10:33
Fabiena, no on to nemá nějak extrémně, spíš bych řekla, že se ani o alergii an kravskou bílkovinu vyloženě nejedná, doktorka si to jen myslí, ani nám nebrala krev na rozbor, to mi dělala u starší holky a alergie na bkm se neprokázala, u kluka zatím testy dělat nechce, spíš preventivně nám doporučila HA, potom, co jsem mu začala dávat to HA, tak se to mírně zlepšilo, jako žádný zázrak, někdy má kůži krásnou, někdy prostě děs, ale nic jiného než ten atop naštěstí u něj není, proto jsem tu kaši z kozího mléka koupila, doporučuje se právě dětem se sklonem k alergiím, teda to kozí mléko, já si teď zjistila tady v místě jednu kozí farmu, do roku asi dojedeme na HA a pak bych zkusila vyloženě nahradit HA tím kozím mlékem a vůbec výrobky z něj, myslím, že by to bylo i rozhodně zdravější než jakékoliv UM, nevím, uvidíme, zatím mu ta kozí kaše chutná, já ji taky ochutnala a musím říct, že kdybych nevěděla, že je z kozího mléka, asi to ani nepoznám, nijak extra specificky nepáchne a co víc, necítím z ní jako nic umělého, jako z těch kaší Sunarka, apod. Sinlac mu moc nejede, tu jsem zkoušela taky.
Fabiena+3 124340
9.4.2013 17:13:10
Jogurt mi oba starší jedli s obrovskou chutí, bílou Hollandii, nejméně 2 roky, takže okolí bylo zhrzeno, že nedávám ovocné nebo nedoslazuju atd. atd. ~;)

Zkusím teda malé to jablíčko zahustit rýžovou moučkou, ale bojím, aby neměla ještě tužší kakání. Nesnese mi brambor, takže dávám do poledního příkrmu i lžíci rýže nebo jahel, kombinace mrkev+rýže ji ale spolehlivě betonuje. Tak aby ještě i jablíčko+rýže... uvidíme.

Andrýsku, jestli máte alergii a snesete kozí mlíko, tak gratuluju. Já do toho nejdu, stejně jako do soji. Je 50% riziko, že bude reakce zkřížená na mléko ostatních savců (vyjma kobyly, ale kobylí mléko jaksi v našich podmínkách koupit nelze) a na soju, takže riskovat to nechci. Kdyby aspoň šlo jí tam přidat kousek banánu, ale banán jí nejede a kaše taky ne... ona tedy nedává najevo hlad, myslím, že by se klidně dál kojila, ale já bych už ráda něco dalšího přidala, aby méně blinkala. Po obědě je to znát, skoro nikdy neblinká.
9.4.2013 17:06:58
Jééé, Andrýsku, tak to jsem ráda! ~R^
Andrýsek + 2 109157
9.4.2013 16:17:26
Gab., tak jsem zkusila koupit tu kozí kaši, ochucenou dýní a broskví, "sežral" misku a ještě řval, že už došla, tak jsem ráda, částečně najedu na kozí výrobky ~g~
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 8992  [Dalších 8272 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.