| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 8992  [Dalších 8252 >>]
Andrýsek + 2 109157
6.4.2013 17:05:12
Nebo ještě že bych koupila kozu a dávala mu kozí mléko ~t~ tak moje máma a teta byly odchovány z části na kozím mléce, to je totiž naše rodinné prokletí, špatná tvorba MM ~d~ ovšem přemýšlím, kam bych tu kozu ubytovala, garáž máme plnou ~d~
Andrýsek + 2 109157
6.4.2013 16:54:23
Dnes odpo poprvé nedostal přesnídávku, ale rozmačkala jsem mu banán, pozvolna začnu s čerstvým ovocem, zítra zkusím jablko čerstvé.
Andrýsek + 2 109157
6.4.2013 16:53:29
...kosmetiky ~8~
Andrýsek + 2 109157
6.4.2013 16:52:59
Gab, jenže to bych mu nemohla dávat nic a nějaké mléko potřebuje, zkoušeli jsme na předpis úplně odštěpený nutrilon a ten vyloženě vrhal, takže jsme na nutradefence HA a jako zase nemá tolik dávek, v poledne mu vaříme maso a zeleninku, odpo má ovoce a třeba piškoty, takže jsme to snížili na minimum a nevidím že by se mu ten atop nějak výrazně zhoršoval, je to takové nahoru dolů, taky dost investuji do kosmetyky, zkusili jsme A-Dermu, ta mu dost pomohla, ale ne stoprocentně, teď zkoušíme Biodermu a řekla bych, že A-derma byla účinnější, tak se k ní vrátíme, jinak předtím jsme vyzkoušeli kde co, včetně kosmetiky z konopí, ale nic skoro nezabíralo, tyto dvě značky jsou drahé, ale účinkují, ale Dr. říkala, že to se časem zlepší, fakt je, že Sylvě se to taky hodně zlepšilo věkem.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
6.4.2013 12:57:05
Tak jogurt je něco jiného než mléko, jogurtové kultury třeba můžou ze začátku způsobit lehké zažívací problémy, než si tělo zvykne, ale to je jen můj názor... Třeba se jako první jogurt nedoporučovala Hollandie, že má kultur "až moc" na začátek... ~d~
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
6.4.2013 12:42:33
Nutradefense dávám normální.
Je mi divné, že s tím je v pohodě a jogurt by jí vadil.

Tak snad to patřilo k zubům.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
6.4.2013 12:13:15
Ani Nutradefense HA se nedoporučuje dětem, u kterých byla prokázaná alergie na BKM.~d~
Andrýsek + 2 109157
6.4.2013 9:21:17
my máme alergii na kravskou bílkovinu, jogurty nedávám, zkusila jsem dát sojový, ale neuspěla jsem, když dělám kaši, tak z HA. Ale to kadění by mohlo být od zoubků, to třeba ani není jogurtem, pokud nedáváš HA a nemá reakci, tak to asi nebude alergie na kravskou bílkovinu, aspoň myslím.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
6.4.2013 8:43:36
Ahoj holky.

Myslím, že tady někdo psal o zkušenosti z alergií na BKM?
Je možné, že by Báře vadil jogurt a sunar nutradefence ne?

V době, kdy jsme jí ho zavedli začala zase špatně spát, v noci se kroutila, plakala. Pořád posraná, přes den protivná.
Do toho jí ovšem rostou i zuby, na které jsem zkusila homeopatika a zároveň vysadila i ten jogurt a je to lepší. Teď jen nevím jestli to bylo tím jogurtem nebo jí polevily ty zuby?
Petra75+3 kluci 123532
5.4.2013 22:02:44
Tak jsem se v první chvíli lekla, že Mufi toho má málo a chodí i s dětma cvičit do posilovny.~;) U nás naštěstí sníh už není, zato dnes skoro celý den mrholilo, takže furt trčíme doma. Kluci měli dnes po skoro dvou týdnech konečně zase fotbal, takže aspoň malé rozptýlení. Pak jsem Maru zavedla do knihovny, mají tam dnes Noc s Andersenem, tak tam přespí. Je tam jediný kluk, věděl to předem, ale když jsem ho tam nechávala mezi 8 holkama, tak vypadal dost rozpačitě. Snad na něho byly a ještě budou hodné.~:-D Takže mám doma jen dva menší, vlastně poprvé je Mara takhle sám na noc pryč. Davča se nastěhoval ke mně do postele, aby nebyl v pokoji sám, ale čtyři se tam asi neposkládáme, takže si s prckem zabereme jeho postel a ho tam nechám s tatínkem.
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 8992  [Dalších 8252 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.