| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 8992  [Dalších 8242 >>]
Edvi+1+1 46083
5.4.2013 17:16:21
Mufi mívám strašnou krizi přes poledne, zavírají se mi oči, bulám se. docela mě to obtěžuje. O kočáru ani nemluv, já nevyjedu ani ze dveří. a zas sněží a sněží.~o~
Mufina + 4 rarášci 5426
5.4.2013 14:21:32
Šťastný to člověk, který nemusí sladké ~;)

Já právě přišla z posilovny, byla jsem se dvěma mladšími a kočárem ve městě na nákupy a utlačit kočár byla teda šichta, zvlášť když se jej ještě snažil držet Mar., ječel u toho, protože chodníčky ve sněhu jsou s bídou tak na šířku kočáru, a šlo se mu těžko, když jsem ho vysadila na chvíli na kočár, tak to zase nešlo mě, ....

Edvi, říkám to už poněkolikáté, fakt nechápu, jak funguješ se spánkovým deficitem. Já spím/nespím třetí noc a dnes ráno jsem nemohla fakt už rozlepit oči, zdálo se mi, že vstávám, chystám mlíko, budím děti a ono se mi to fakt jen zdálo a několikrát po sobě, pak jsme letěli jk rakety, protože jsme díky mě vstanuli pozdě. Nevím, jestli je to tím časovým posunem, spíše ne, jen shoda náhod (rostoucí zuby, ucpané nosy, kašel), ale děti usínají tak kolem 23, teda dávám je dříve, ale do 22 nespí a pak usnou, vzbudí se a pořád dokolečka a jak mě tak něco vzbudí z dřímoty poněkolikáté, pak nemůžu pro změnu zabrat zase já. A pak jsem nemožná, nevyspaná a než se rozfunguju, trvá to.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
4.4.2013 19:53:09
Andrýsku, sem s ní!!! ~g~
Andrýsek + 2 109157
4.4.2013 17:41:41
Gab, v pracovní přestávce jsem upekla jahodovou bublaninu, tak jestli můžu nabídnout... ~t~
Já normálně sladké nejím, ale mám od loňska v mrazáku ovoce, tak se toho potřebuji zbavit, tak peču hold.

Zítra máme vítání občánků.

Mufi, malej taky strašně rád prská....~8~
Mufina + 4 rarášci 5426
4.4.2013 16:19:34
Matějovi se klubou obě horní jedničky, docela ho potrápily mršky. A naučil se prskat, strašně ho to baví, řehtá se tomu a je celý seslimpaný. Dnes byl nějaký náznak pohybu, posunul se o kousililínek dozadu, ale to byl jen takový záchvěv. A zase nejí.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
4.4.2013 15:27:27
Pralin, dík. ~x~

Zrovna tu pracuju, mám uvařený kafe a dumám, co bych si k němu zobla. ~c~
Pralin 95454
3.4.2013 22:34:08
Gab vse nej k narozeninám!!! ~x~

A pridavam se k tem co uziraji detem koledu:)) presne jak pisete, nesmim doma nic mit, nic nevydrzi...jenze na druhou stranu mivame dost navstev tak jsem zacala nakupovat do zasoby a to je chyba:)...a jsem na predtehotensky vaze tak aspon ze tak...
Kačula + 3 80437
3.4.2013 13:19:19
Mufi, dobrej vtip, dost ze zivota:-). Andulaka nemilosrdne odnasim d~f~o muzovi pracovny kazdy vecer, nekdy i pres den na chvili, ale to musim tajne, Fila mi to pak vycita, ze je chudak :-). Takze jen kdyz je ve skolce :-).
Mufina + 4 rarášci 5426
3.4.2013 13:14:47
a co takhle andulákovi přikrýt klec? u nás to kdysi fungovalo, když moc ječel, tak jsme přes klec přehodili utěrku a na chvíli zmlknul, asi si myslel, že je noc ~j~
Mufina + 4 rarášci 5426
3.4.2013 13:13:12
Kačulo ~t~~t~
víš, že ani nevím, ale MAMI je hooodně časté
na to je i vtip, jen zkráceně "mami, kde mám...., mami proč .... , mami dej mi to a ono, mami kdy ....., mami pomoz mi s ......, podepiš, podej, nachystej, ......
a na tati je jen "Tati, kde je mamka?"
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 8992  [Dalších 8242 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.