| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 8992  [Dalších 8232 >>]
Kačula + 3 80437
3.4.2013 11:45:39
U nas pridelali nove oddeleni, takze Davidka vzali v necelych 3. Vahala jsem, ale jsem rada, ze sel, celkem chodi rad.
Jake je u vas doma nejcastejsi slovo? U nas jednoznacne - mami. Kluci tim zacinaji temer kazdou vetu. A syn ma andulku, kterou se snazil naucit mluvit, to se nezdarilo, jen vriska...jako by toho kriku u nas nebylo dost, tak to syn vzdal, no a nated uz mluvit umi. Je vam jasny, co rika, ze. - mami... takze, kdyz je zcela nahodou klid, hulaka tady MAMI aspon andulak. No na budku :-):-):-)
Mufina + 4 rarášci 5426
3.4.2013 11:25:09
U nás bude volných míst asi 20, ale dětí se hlásí více, naše školka má svůj bodový systém a nám vychází bodů poměrně dost, tak doufám, že to vyjde ~;)
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
3.4.2013 11:18:33
Andrýsku, u nás budou ve školce jen 2 volná místa a naštěstí s jedním počítají s námi. Třeba ve městě 2km vedle místa nejsou vůbec... Takže výhoda to je, ale že by měl školku každej, kdo chce, to zase ne...~a~
Andrýsek + 2 109157
3.4.2013 11:01:42
Mufi, jinak to je jasný, že mít na krku dvě děti nebo 4 děti, to je úplně o něčem jiném.
Andrýsek + 2 109157
3.4.2013 11:00:16
Gab, to je výhoda vesnic a, tady ve středních Čechách kousek od Prahy je to úplně zabité, dětí hromady a školek málo, leckdy se nedostanou ani děti, kde by oba rodiče měli chodit do práce z důvodu finančních problémů, takže dělat si iluze, že když sice pracuji, ale z domova, že mi dají přednost, tak to bych asi byla blázen si myslet, že se dostane.
Mufina + 4 rarášci 5426
3.4.2013 10:50:26
Tak my to budeme mít se školkou podobně jako Gab., nutit je nebudu. Mat. je poslední dobou skoro pořád doma, buď mu teče z nosu, když ne,jsou prázdniny anebo jsme měli jiné plány a šel jen na dopo nebo vůbec. Martínek kolekiv miluje, tak si myslím, že pro něj by to byl přínos, se mnou se doma kolikrát nudí, neb na něj nemám tolik času co bych chtěla.
Mufina + 4 rarášci 5426
3.4.2013 10:42:38
Tak my nemáme takové extrémy, ale někdy mám taky dost, jak děti zkoušejí pevnost mých nervů.
Včera večer Matěj brečel až řval od 20-22, vždy když začínal usínat, musel Martínek do něj vrtat a zase ho vzbudil. Mar.asi vypil tajně hopsinkovou šťávu a skákal, pištěl, dloubal do Matěje, neb chtěl, ať si s ním hraje. Po 22 odpadl Matěj, půl hoďky na to Martínek a já padla jak podťatá a okamžitě usnula, ale asi jen na čtvrt hodiny, Martínka vzbudil kašel, jak mu natekly snople do krku a skoro mě poblil do obličeje, ještě že jsem měla po ruce plínu. Ještě jsem ani nedolehla pořádně zpátky a přišla K., že nestihla dojít na WC a málem jsem stoupla do kaluže jak jsem šla. Dnes ráno nechtěl Mat.vstávat, pak trucoval a neoblíkal se, pokud něco dělal, tak natruc naopak než měl a nás jako obvykle tlačil čas. To už dlouho nebrečel celou cestu do školky, navíc mu foukal vítr sníh do obličeje. Na školní dvůr jsme vcházeli, když už zvonilo, tak K.letěla do šaten jak vystřelená z praku.
Manžel byl se dvěma staršími včera asi hodinu venku a večer mi říká "to je děs, chvíli kňučel kvůli něčemu Matouš, pak zase Kateřina" a já na to, že to mám takto celé dny a se čtyřmi dětmi ~j~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
3.4.2013 10:40:07
Holky dík, ale ono už není moc co slavit.~;)

Filda k zápisu do školky půjde, tady s ním počítají, místo má, no a chodit bude, jak se mu bude chtít, nebudu ho nutit...
Andrýsek + 2 109157
3.4.2013 10:31:23
Jinak vím, že tím, že ji nedám příští rok do školky, že si na sebe pletu strašný bič, jsem z ní někdy fakt hotová, z těch jejích hysteráků, ale nemyslím si, že bych si právě tou školku s tím moc pomohla, aspoň zatím ne a říkám si, že v těch skoro pěti bude rozumnější a to by ji i tak ještě 2 roky školky pak čekaly, což si myslím, že bohatě stačí.
Andrýsek + 2 109157
3.4.2013 10:27:29
Mufi, já se na školku zatím vyprdla, sice Sylvě budou v listopadu 4 roky, ale do školy půjde skoro od sedmi. Navíc u nás se hlásí taky strašně moc dětí, kapacitně to nestačí, tak by stejně naděje byla +-0. Ale hlavně, vůbec si nejsem jista, že je Sylva na školku připravená, ještě ji nechám příští rok doma.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 8992  [Dalších 8232 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.