| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 8992  [Dalších 8182 >>]
Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
29.3.2013 10:02:52
Ahoj holky,přidávám se k těm co je při pohledu z okna na:-©:-©:-©:-©:-©.
A ještě mám dotaz myslíte že mohu dát malé ochucený jogurt ona me ta malá potvůrka vůbec ten bílej nechce tak nevim co jestli nedavat vůbec a nebo ten ovocny
Edvi+1+1 46083
29.3.2013 9:57:40
No venku to je teda fakt už hnus :-( vytáčí mě to každé ráno poslední dobou.

Peti taky nosím doma na zádech.

Jani jak se cítíš?
Petra75+3 kluci 123532
29.3.2013 8:41:39
Dobré ránko,

teda co to jako venku je? To už si z nás někdo nahoře dělá srandu. Velikonoce za dveřma, já ráno kouknu z okna a tam chumelenice jako hrom. Já už nechci.~n~
trestidlo 124082
29.3.2013 6:48:50
gjana: dekuji
GJana& julinka 23941
28.3.2013 21:43:20
Trestidlo. Zavaruji v troubě. Na množství udělám kilo mrkve,jeden brambor,dvě menší cukety,trochu celeru tak asi kolečko a trochu petržele. Tohle jsem dělala. Včera. Směsi obměňuji,ale vždycky tam je tak kilo mrkve. Co se zavarovani v troube týče.osvědčilo se mi na plech dát skleničky a nechat je při 120 stupních na jednu hodinu. Na dno plechu můžes dát trochu vody,ale není to nezbytné. Hlavně ji tam nedej moc,jinak se ti trouba může "pocurat".párkrát jsem se divila, jak je možné,že mam pod troubou flek. Ještě co se týče směsí zeleniny. Zkouším to namíchat tak,aby to mělo podobnou chuť jako moje mléko. Tedy podobně sladkou
trestidlo 124082
28.3.2013 21:26:02
gjana: a to je zavarujes nebo zamrazujes? a prilohy obmenujes?

ja jinak taky zatím jen vařím. skleničku dám občas, aby si zvyklá na jiné chutě a abych vedela ze ji v pripade nouze dokaze snist.
Petra75+3 kluci 123532
28.3.2013 21:24:51
Jak já závidím těm, kterým děti už sedí nebo naopak ještě jen leží a neprchají. ~n~Ten náš truhlík si ne a ne sednou, zato už přechytne od gauče na stolek a tam rabuje, obchází postýlku a zvedá nožku u křesla, asi že by chtěl nahoru. Ale neumí z toho stoje dolů a taky je jeho odvaha větší než jeho dovednosti, protože se jednou rukou pouští a různě se otáčí a natahuje a pak padá buď naznak nebo ve vývrtce. Dnes jsem ho už ze zoufalství zkusila dát do nosítka na záda, že ho budu doma občas poponášet, ať taky něco udělám, protože většinu času trávím na zemi a dělám záchranu.~:(
Co se jídla týká, jogurt u nás zatím neuspěl ani míchanej s něčím, takže má přesnídávky, zeleninu s masem a kaše, jinak střídám skleničky s domácím, většinou mám pár skleniček v mrazáku.
A dnes nám přišly první "botičky", kožené capáčky, vypadá to, že se mu v nich bude dobře řádit, sedí dobře na nožce a nepotí se v nich.~R^
GJana& julinka 23941
28.3.2013 20:22:30
Já vařím skleničky na týden. Když nemám štěstí na hezkou zeleninu,kupuju tu z dm. Dělám si směs mrkve cukety brambor celeru a petržele. Dávám do toho ještě olivový olej. Jinak má tužší kakani. Sice s tím nema žádnou "práci" ale ... No a co se týče ovoce,to nám jede jen hodně zředěné mým mlékem. Hlavně banán. Jablko je asi moc kyselé
Jana, 4 holky 125005
28.3.2013 19:51:03
Mufi, tak doufám, že nás v tom s Matýskem nenecháme o samotě.

Gab, je to fakt skvělý. Už se těším na teplo, pěkně si tam dojedu s košíčkem jak Karkulka a doma to slupnu. A porce jsou poměrně velký, takže, když je manža na služebce, nechám mu půlku a oba dva máme dost. Takhle, když nedojím polívku, tak psi mají radost.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
28.3.2013 19:43:32
Až začne Filda chodit do školky, taky si budu obědy brát, se nám budou s Emčou hodit.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 8992  [Dalších 8182 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.