Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| trestidlo | 124082 |
|
|
28.3.2013 19:40:35
mne se zas zda ze snad lezení Sarka (k me lítosti) přeskočí, uz se asi 2 měsíce plazí, občas peruje, ale po čtyřech nee.
ale uz si sama sedne a včera si v ohradce stoupla, tak to začne být krusné. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
28.3.2013 19:25:52
Emičce
![]() Jani, poslední nejste, Matěj je na tom podobně, ale včera se snažil zvedat prdelku a strkat kolínka pod sebe, ale že by se někam posunul, to ne. |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
28.3.2013 19:12:26
Tak já taky kupuju. Po zkušenostech s holkama bych už nevařila. A nestíhám si vařit ani pro sebe. Ve škole vaří dobře, tak si tam chodím pro obědy. Dnes Bea dostala poprvé rybičku, čekala jsem, jak se bude šklebit, ale slupla to jako malinu. Ale ovoce stále bojkotuje.
A jak to tak vidím, my v tom pohybu budeme poslední. Sice je ukecaná jak Palacký, ale stále se jen kutálíme a náznak na sezení nulový. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
28.3.2013 19:07:25
Andrýsku, určitě to doma vyjde levněji! To bezpochyby ano.
![]() Já teda kupuju, no... peníze zase až tak řešit nemusím a vařit pro mě a Fildu a ještě extra pro Emču se mi nechce. Jsem líná prdel, no... ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
28.3.2013 17:51:43
my furt jedem v banánovém koktejlu. Ten vede.
![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
28.3.2013 17:43:25
My maszelpříkrmy vaříme doma, vyjde to levněji si myslím, ale to ovoce zatím řeším kupovaným, asi ale zkusím třeba ten banán rozmačkat, ten by mu na atop vadit neměl nebo nastrouhat jablíčko, ale zatím teda jedeme na kupovaných ovocných přesnídávách, ale dnes jsem se teda koukla výjimečně na složení banánové....a teda nic moc
![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
28.3.2013 11:29:45
Emička si dneska v postýlce prvně sedla, vzorovým šikmým sedem.
![]() Já dávám skleničky, jak ovoce, tak masozeleninové. Jogurt zatím neuspěl, dám jí týden pokoj a pak to zase zkusíme. Ale v ovoci už jogurt sní, v kaši a samotný ne. |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
28.3.2013 6:39:45
Ahoj holky,
Barambule mě vyhnala z postele už po páté. Řešíte jídlo? Ona nás asi brzo sežere. Ráno si dá jogurt a když jde spát, dososne se flaškou mléka. Ve dvanáct celou 220g skleničku a zapije to flaškou mlíka. Přesnídávku dávám odpoledne s dětskýma sušenkama (žádné terno to není, ale aspoň trochu ji zasytit) a zkoušíme pečivo s lučinou třeba, ale to jí moc nejede. |
| Pralin | 95454 |
|
|
27.3.2013 22:46:17
Tak Máří jí jedině čestvý ovoce, banán a pak vařim jablko a hrušku většinou - to ma rano k snidani a vecer do kaše.......pak jsem zkusila rozmrazit boruvky ale ty ji nechutnaly a vsechno bylo fialovy tak to byl hodne spatnej napad:)) ale jinak do ruky ji davam uz hodne veci: jablko, mrkev, papriku, okurku, rajce, kousek chleba....spis to okousava (dásněma, zub jeste nema ani jeden)nez ze by z toho neco snedla...
|
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
27.3.2013 22:30:08
Teda že bych taky zkusila obohatit prckovi jídelníček? Trošku paštičky, pak třeba gulášek, ne a do ruky kousek klobásky, to by si třeba pomlaskoval.
Nějak mu to jeho jídlo teď nějak nejede, nechává zbytky, hlavně večer kaši, dnes jsem mu pomačkala banán a k tomu nastrouhala jablíčko a trochu jogurtu, no dobré to bylo, skoro všechno mi to nechal, zlatíčko. A furt stoupá a padá, když ho sundám sama, tak se rozčiluje, že ho omezuju, když ho nechytám a buchne, tak řve taky. Dnes se mi začal věšet na nohavice a šplhat po mě. Hlídat se nechá jen tatínkem a i to jen omezeně. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.