| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1679  [Dalších 1539 >>]
ratunka 32460
5.11.2012 13:46:20
Nestrašte, já teda rozhodně nemám nachystané dvě velikosti, i když jsem měla Filípka 53 cm a 3,80 a Julku 51 cm a 3,10kg. Mám trochu pocit, že cesta z porodnice bude jediná příležitost, kde ty nejpidi věcičky užijem:-))))Nechci obříka, stačí, že Filda nám během půl roku plného kojení narostl na 9,60kg. Chci si užít miminko, ne sluňátko:-))
Na cestu mám nachystáno body, overálek sametový, mikču a kombinézku s rukavkama a nohavičkama, kdyby byla kosa další ponožky ještě. Zavinku do sedačky mám fleecovou, deku, kdyby náhodou beru taky...každopádně látkovou plenku pod hlavku a jednu přes sedačku, neb my jsme tu v Ostravě ropáci, tak kdyby byla inverze:-(((
bonsaj 129846
5.11.2012 9:18:26
Samm, já myslím, že 62 je zbytečná. I ty 56 jsou dlouhé, miminka mívají většinou 50 cm. Samozřejmě, může být i 54 třeba, ale 62 fakt asi ne.
bonsaj 129846
5.11.2012 9:17:22
Ahoj, já mám na cestu z porodnice nachystanou kombinézku, overálek, čepičku, tenký kabátek, ponožky a navíc ještě i bodýčko a polodupačky a uvidím podle situace. A k tomu fusak nebo deku podle počasí.
Marťo, bude ten váš eshop fungovat, i kdybys byla třeba v porodnici? Já pořád nebyla schopná objednat ty chůvičky a ještě zvažuju rukávník a možná ještě i něco dalšího. Tak jen, abych pak neměla smůlu:)
Sobotu jsem proležela s poslíčkama, fakt jsem myslela, že už pojedem, ale nakonec dobré:)
Jo a to přibírání miminka...sice jsem tomu přidala, ale věděla jsem, že to někde psali:) http://www.naseporodnice.cz/tehotenstvi/36-tyden-tehotenstvi.php
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550
4.11.2012 20:08:21
Ahoj holky,

Emi jojo, vážila jsem se předevčírem i včera, drobnej rozdíl tam je, ale tak 300g, podle toho jestli jsem se vážila najedená nebo ne...takže ta váha fakt nekecá, prostě takovej přírůstek mám no. Zítra jdu k dr, tak očekávám sprdnutí, ale doufám, že to není nic vážného...držte mi palce.

Z porodnice na cestu domů mám pro malou připravené toto, ve dvou velikostech (56 a 62 a partner mi to pak doveze podle toho, jak velké bude miminko):
body s dlouhým rukávem, dupačky, mikinku, overal-kombinézku, čepičku, rukavičky a pletené bačkůrky, protože jedna kobinézka nemá "chodidla", končí nohavicema. Pak měkkou fleesovou deku, kdyby bylo zapotřebí ještě přikrýt a látkovou plenku na "nehodu". Snad to bude stačit.
Martina 78 + 2 kluci+1slečna 23330
4.11.2012 19:49:07
Ahoj holky,

tak máme akci na GT3 červené a béžové komplety kdyby někdo chtěl a neměl ještě vozidlo pro mimi tak vyjdou suprově...
A26 128858
3.11.2012 14:59:12
My máme teploučkou kombinézu, pod ní dám body, dupačky a kabátek. Fusak do sedačky nemám, dám přes malýho ještě deku a v autě bude teplo.
3.11.2012 13:55:51
Já dávám pod kombinézu overal bavlněný možná i mikinku zda bude jo zima. Fusak do autosedačky nemám, mě se tam nevejde, takže přez kombinézku teplou deku a mimi do toho zabalím. Doufám, že nebude taková zima jako když se narodil druhý.. to bylo -15 to bylo děsný to byl konec ledna. Ono v prosinci nebývá tak šílená zima a z porodnice do auta je to kousek
Emilia+2 34431
3.11.2012 11:25:19
Ahoj,
Samm to je teda divný těch osm kilo. Vážila jsi se i další den? Já mám nahoře celkem deset kilo a chtěla bych se vejít celkem do maximálně třinácti, ale ještě mě čekají skoro dva měsíce, tak nevím nevím.
Recept na vánočku si taky píšu a určitě vyzkouším. Moc ráda peču i cukroví, ale nejraději mám nepečené. Letos teda nevím jak to bude, ale měla bych něco stihnout, když mám termín až úplně na konci. Já už to vidím, že tu fakt zůstanu jako poslední~n~ Nejraději bych rodila těsně před vánoci, abych na štědrý den byla už doma, ale plánovat se nic bohužel nedá.
Holky v čem Vám pojede prcek z porodnice? Myslím jako oblečení. Kombinéza je jasná, ale co všechno pod ní? Sehnala jsem prima fusak do autosedačky, tak bude v teploučku, ale nevím, jak moc ho balit ještě pod tu kombinézu.
bonsaj 129846
2.11.2012 12:28:26
No na jeden to snad je :) Upeč zkušební várku teď a budeš vědět~t~
2.11.2012 12:15:11
Bonsaj,

marokánky miluju tak zkusím zdálo se mě to málo tak aby byl aspoň jeden plný plech
kluci jsou pažravý
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1679  [Dalších 1539 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.