| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 377  [Dalších 187 >>]
Leena+Michalka listopad 09 101264
20.11.2012 22:46:53
jj, Elen, nakupuju tam casto, obcas jsem prekvapena mile, obcas nemile, takze kdyz nakoupis jednou, tak tezko rict kam to trefis :-). Obecne jsem moc spokojena a usetrila jsem moc penizku, kupuju tam nove i starsi veci. Tehu veci jsem si koupila starsi, manzestraky na takove horsi tahani za 50Kc, ty jsou uzasne, kvalitni a jak nove, pak jsem si koupila za stovku teplaky kdybych nahodou nekam musela a ty jsou teda tak na doma, takze je to proste risk :_(. Prvni pani psala,ze jsou manzestraky tak na dotrhani, druha pani psala o teplakach, ze jsou jako nove, ale nakonec unosim oboji a prumerne jsem spokojena :-). Nakoupila jsem si tam i par hezkych tunik, tehu obleceni je proste na me moc drahy v normalnim obchode nebo neumim hledat :-). Jinak muj andilek prave usnul, trest za to, ze usnula odpoledne, no druhe musi byt fakt andilek :-)
Peťa+Dan+// 114828
20.11.2012 17:36:30
No holky já byla taky šíleně akční nespící dítě a ted jsem líná a spala bych pořád,takže jednou to přejde,no pro nás blbé,že až hodně později ~t~ Asi jsem ty baterky v dětství přepálila ~y~ no,ale jesli je to tak u všech netuším ~d~

Jinak se opravdu ujišťuji,že druhé dítko bude klidný miláček :-) No blíží se mi den Uz a jsem čím dál víc nervní. No a v sobotu už konečně vyjedu do města koupit si těhu kalhoty,už mě jaksi tlačí i domácí válící tepláky ~a~

Ted nevím jesli jsi to říkala Leeno ty,že nakupuješ těhu věci na MMB? Já si tam pár věciček našla,ale furt mám strach si na sebe něco kupovat,máš s tím spíš dobrý zkušenosti?

Mějte se ~x~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
20.11.2012 17:01:21
Leeno, tak jestli je to na střídačku ti řeknu pár měsíců po porodu~:-D A nestraš, já se přesvědčuju, že tohle se opakovat nedá~b~
20.11.2012 15:37:46
A taky je to pry na stridacku .-). Takze ja se ted tesim, jen jsem kdysi premyslela o trech detech, ale jestli se to potvrdi, tak nevim jestli budu chtit to treti riskovat :-). Ja po zkusenostech s malou teda dlouho nechtela ani druhe, ale na stesti manzel chtel a "premluvil me" a ja diky hormonum se ted silene tesim a nejradsi bych mela deti tak deset. No ono me to brzo prejde :-)
20.11.2012 12:21:41
Neboj, jak už jsem tady psala, druhé jsou za odměnu~b~
LuncaB 94996
20.11.2012 11:04:37
Ahoj všem. Já se musím k vám přidat s naší akční Barunkou ~b~ .Naše malá od narození spala po půl hodinách a vydržela 1 - 3 hoďky vzhůru. A za tu půl hoďku jejího spaní, to se dalo zvládnout opravdu mnoho věcí. V 1/2 roce stála v postýlce a ťapala kolem. Úplně jsme přeskočili lezeni. Jak se postavila, tak byl konec. ~p~ A spaní nepotřebuje dodnes. Když nejde spát v poledne, tak se nemění nic na tom, že večer usíná v 10 a to může ležet v posteli od půl 8. ~q~ a já jen šílím.
Tak uvidíme, jaké bude to druhé mrně. Docela bych vyzkoušela opak :-)
Maminy mějte se moc moc hezky. ~3~
19.11.2012 21:37:26
Ahoj holky. Tak jsem si dneska byla zažádat o změnu rodičáku na nový a přešla jsem na dva roky. Bohužel jsem zároveň zjistila, že nemám nárok na mateřskou (v průběhu mateřské s Gabčou mi vypršela smlouva, holt učitelka smlouvu jen do konce června). A vzhledem k tomu, že jsem chtěla zůstat doma s prckem "jen" dva roky, tak doufám, že to půjde, jak to šlo při staré. Rodičák nahlásit na manžela, zvolit délku a pak to převést na sebe. No, uvidíme.
Jinak se daří dobře. Budu začínat 16tt a už se těším, že ucítím pohyby. Za týden na ko, tak se těším, že uvidím mimíska.
Opatrujte se a pohlaďte bříška.
19.11.2012 13:36:33
Musim souhlasit, ze ty cca tri roky je zlom, aspon u nas. U nas do roka horor, pak do dvou let jeste narocne, ted uz si i sama hraje a zacinam si to uzivat. Navic do roka sem kojila po hodine v noci (urcite existuje dobra rada, jak to nedelat, dostala jsem jich asi milion, ale fakt to nebyla moje chyba :-)). Byl ji rok a den a zacala spat celou noc, proste na jednou, chodila jsem koukat jestli dycha :-). Me kazdy strasil, pockej az Ti zacne lozit, az Ti zacne chodit ,... Mam extremne nespave dite, takze si ji az ted kdyz taha plysaky a krmi je a ja muzu napsat i tak dlouhou zpravu na pocitac proste uzivam :-). Miminko jsem fakt jen prezivala a brecela porad unavou. Aknci deti jsou pry pak hodne v puberte, ale mozna se to pise jen aby matky nezesilely :-)
Peťa+Dan+// 114828
19.11.2012 11:00:36
Aha díky za odpověd. No doufála jsem,že se aspoń trochu zklidní a nebudu za ním muset neustále lítat a od někud ho sundávat. Nechápu,jak tak malý děcko může toho toliky vymyslet, no a hlavně mě štve,že vyškerý aktivity,co se snažím aby semnou dělal prostě odmítá,sezení s knížkou a ohlížení ho baví asi minutu,nejradějí si vymýšlí hraní sám a samo ne s hračkama, fakt se děsím jak to zvládnu ještě s mimi,ale na druhou stranu si říkám,že mu sourozenec třeba pomůže.

JInak zdravím všechny těhulky,jak se při pondělku máte??

Mě čeká náročný týden,tak to snad vše dám a hlavně ten UZ.

Mějte se ~x~
16.11.2012 20:19:32
Eli, normálně spát začala kolem toho třetího roku. Trochu akčnost ji přechází až teď, když je předškolák (v únoru bude mít 6), jinak jsem i celou školku bojovala s tím, že mi říkali, že má poruchu soustředění a že je chyba ve výchově apod. Teď se konečně trošku zklidňuje, ale my už jsme si celá rodina zvykli~b~
Takže záleží, co čekáš že přejde~;) Jako do těch tří neměla ani pud sebezáchovy, to se opravdu s nástupem do školky zlepšilo, a postupně vlastně všechno, ale já už to teď vidím, že to chce opravdu čas a nechtít zázraky.
Hlavně že jsou děti zdravé!!!!!
Opatruj se.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 377  [Dalších 187 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.