| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
16.11.2012 13:46:35
Díky Gábi,já vím pozitivní myšlení
Jo jsem se tě chtěla zeptat,kdy že jsi říkala,že tvojí akční holčiku ta mega akčnost trochu přešla ve školce??? |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
16.11.2012 11:09:35
Eli, neboj. Všechno bude dobré. Tvůj screen i manželova operace. Vydrž, po screenu to bude zase růžovější. To čekání je na palici, ale dočkáš se.
|
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
16.11.2012 10:19:28
Zdravím děvčata,tak jak se daří?
Já jsem ted pro jistotu měla pěknou vyrozů tohle těhu mě nějako dává zabrat,ale snad už to bude dobrý. Jsem ráda,že vám testíky dopadají dobře. Já jdu teprve příští týden na screen a jsem nervní, do toho ještě manža na tu operaci,no už ted je mě blbě ![]() Mějte se ![]() |
|
|
14.11.2012 21:26:11
Reni, já mám teda vyplněno všechno. Týdny +dny mi píše do průkazky sestra. Jinak při poradně mě doktor prohlídne pohmatem a pak se jdeme na utz kouknout na srdíčko, ale to je fakt rychlovka, jen jestli bije a šup. Na jednu stranu je divné, že to nemáš vyplněné, kdybys, nedej bože, musela do nemocnice nebo k jinému doktorovi, tak zjistí tyhle údaje z průkazky, a když je tam nemáš
Na druhou stranu, důležité je, že je vše ok, tak buď v klidu. Já jsem hlídaná na více speciálních pracovištích, tak já za sebe mám informace podrobnější všude.Leeno, to teda není co závidět. Snad už ti bude lépe A neboj, miminko to neovlivní, ono si vezme, co potřebuje, spíše dávej pozor na sebe. Tak ať je brzy lépe.Holky, tak injekce zatím zvládám. Sice mě potom trochu bolí noha, ale dá se to. Příští týden mě zase čekají nějací doktoři, tak se zase nezastavím a jdu si na sociálku vyřídit změnu rodičáku. No, a už se zase začínám těšit na poradnu, kterou mám 27.11. Jo, jinak už mám docela dost bříško. No, asi jde poznat, že je to potřetí a hlavně jsem moc po druhém nestihla pocvičit ![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
14.11.2012 12:46:47
Renco, vse je v poradku je celkem fajn slovni hodnoceni .-). Jinak nase rodinka chytla strevni virozu. Vcera jsem jen zvracela a zvracela a nemohla se zvednout z postele, uz sem se videla na kapackach, dneska je to fakt o hodne lepsi, tak jsem rada. Za ani ne dva dny mam dole teda kilo (coz pri me vaze jde dost videt :_(), nemam uz brisko :_(, ale snad zmizel jen tuk a miminko je v porakdu. Roky nejsem nemocna a ted si to vsechno vybiram, tak snad uz bude jenom dobre, uz jenom pul roku
![]() |
| RenčaT | 22693 |
|
|
14.11.2012 12:33:33
Halo halo je tu někdo nebo co?
Jak je? Tady je dnes nááádrherně ![]() Volala jsem na výsledky krve...tak mi bylo řečeno...vše v pořádku...nic víc, tak asi je vše v pořádku ![]() Já vůbec nevím, kde berete všechny ty informace...vždyť mě dr ani neřekla jakému týdnu a dnu prcek odpovídá, termín porodu do průkazky taky nikdo nevyplnil...asi žiju v nějaké anarchii chodíte sem s přesnými čísly a informacemi... a já žiju ve větách...vše je v pořádku, přijďte za 14 dní...no alespoň mě neznervozňují žádná čísla...ale přijde mi to úsměvné. ![]() |
| RenčaT | 22693 |
|
|
13.11.2012 14:13:58
Ahoj holky, přeji všem pěkné úterý...
koukám, že se zatím všem vcelku daří? Jestli jsem tedy dobře četla....tedy Gábi, zvládáš to dobře ....teda asi bych taky musela, kdybych musela, ale radost bych z toho jistě neměla...to je jasné.Já měla volat dnes na výsledky krve, zatím nepřišly, mám si zavolat zítra...tak uvidíme. Jinak jak Vám je...já sem tam mám pořád problémy se žaludkem....naposledy dnes ráno...jinak pohoda...ani bych nevěděla, že jsem těhu. |
|
|
12.11.2012 20:21:23
Ahoj holky. Moc vám všem děkuji za podporu, jste zlaté!
Tak jsem dneska došla na tu hematolku a hned jsem teda vyfasovala injekce Fraxiparinu, hned jsem si jednu v ordinaci zkušebně píchla a bylo. Teď mě to čeká každý den určitě do konce šestinedělí a potom se uvidí. Bavily jsme se s doktorkou a říkala, že ty moje výsledky konzultovala s genetičkou a že se shodly, že by si netroufly mi ho nenasadit, že je tam riziko pro mě i pro miminko veliké. Nemám prý jenom mutace na heterozygotách, ale ještě pozitivní fosfolipidy a to je prý problém. No, jsou horší věci. Už jsem se s tím srovnala. Budu si píchat injekce a těšit se na zdravé miminko. Jo, a byla jsem tam dneska s oběma holkama a musela jsem tramvaji a musím říct, že to bylo výživné , a to to budu muset takhle určo někdy absolvovat i se třemi dětmi, už se těším![]() |
| LuncaB | 94996 |
|
|
12.11.2012 15:46:20
Držím palečky a hlavně klid. Mimísek bude v pořádku a ty taky, uvidíš. Já jsem taky vystreslá z každé hlouposti, ale nakonec se to srovná.
![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
11.11.2012 19:35:29
Gabi neboj, vsechno bude dobry, ja od te doby co jsem byla po porodu na pokoji s fetackou uz verim na osud, proste kdyz ma byt miminko ok, tak proste bude. Samo, ze se snazim delat vse nejlepsi, ale nektere veci jsou proste nekde mezi zemi a nebem. Takze si nech vse vysvetlit a ver, ze na Tebe ceka krasne a zdrave miminecko .-). Jinak ja pohyby u prvniho mimca zacala citit v 17. tydnu, ted me prijde, ze uz tak od 12., ale obavam se, ze to spis budou pohyby strev meho nenapapaneho briska
. Tak at se vam holky dari .-). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.