| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
11.11.2012 10:31:09
Ahoj já teda vůbec nevím na co to je,ale když ti to dr dává,tak to určo nějaký smysl má. Pořádně si s ní promluv a prober co a jak. Neboj to bude dobrý
![]() No já ted to těhu nevnímám vůbec,pokud mi teda není není děsně zle. Prcek je hodně akční,tak ani nevím kde mi hlava stojí ![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
10.11.2012 20:18:55
Klari, děkuji. Já vím, že si to píchá hodně mamin, ale příjde mi, že začínát s tím u pátého těhu, které je první naprosto bezproblémové. Ale co, doktoři vědí co dělají, v pondělí se o tom pobavím s doktorkou a zahájím léčbu, raději si budu píchat injekce než o miminko přijít (kamarádka právě kvůli tomu potratila jedno dvojče v 17tt). Po telefonu jsem doktorce moc nerozuměla, takže nevím, jaký je tam konrétně problém.
No a ty pohyby. U první dcery jsem je cítila "až" ve 20tt, u druhé "už" v 16tt. Teď jsem teda teprve konec 14tt, tak si myslím, že je to fakt brzy, ale sem tam ten pocit mám. Ale říkám si, že si ještě tak ty 2-3 týdny počkám. Ale už se fakt těším. |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
10.11.2012 11:29:25
Gábi, neboj! Heparin v těhotenství si píchá spousta maminek, co třeba měli původně warfarin (ten se brát nesmí). Hezky ty výsledky s dr. prober osobně.
Jinak s pohybama ... Já je zatím necítím (i když dneska ráno možná jo ). Jsem v 16.tt a to už u někoho prý začíná být cítit - hlavně teda u druhorodiček, protože ty už s tím mají zkušenosti a poznají to dřív, takže co ty víš - třeba prcka cítíš! ![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
9.11.2012 21:30:45
Ahoj holky.
Tak se zase hlásím, bohužel zase lehce vystresovaná. Dneska jsem si volala na hematologii na výsledky genetiky a prý tam mám špatné výsledky a když jsem řekla, že jsem těhotná, tak si hned musím naklusat pro recept a budu si muset píchat heparin ![]() A přitom jsem po těch dvou potratech byla na genetice a ta byla v pořádku, tak nevím, jestli mi zjišťovali trombofilní stavy nebo ne. No, jsem z toho docela špatná. Říkám si, jesti se doktorka nesekla (mám novou, moje mi odešla na mateřskou) a abych si náhodou tím pícháním, kdybych ho nutně nepotřebovala, neublížila. V pondělá si jdu pro ty výsledky a recept s pokyny, pak to asi ještě zkonzultuju s gynekologem. Nicméně zatím to vypadá, že mě celé těhu čeká píchání injekcí ![]() Jinak se cítím dobře, bříško roste a někdy mám pocit, jako kdybych už cítila pohyb, ale to si asi jenom namlouvám, už se na to těším ![]() Tak se holky opatrujte i bříška. Hezký víkend. |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
8.11.2012 15:20:34
no já si taky naivně myslela,že to zvládnu na ex vypít,ale bohužel to nešlo.mě to teda nechutnalo ani náhodou,ale jak píšeš pro některý matky v pohodě,pro někoho je to jak štáva,holt jako vše je to individuální.
Renčo no tak pěkně papkej ať je mimčo klidný. A neboj,já taky furt něco do sebe rvu. Dneska jsme byli nakoupit a když jsem koukala do toho košíku,co tam je,tak jsme mysela,že mě šlehne - oplatky,čokolády,sušenky - to dítě se zbláznilo ![]() no doufám,že to zhodím.JInak je mi taky furt divně blivno,nejhorší v noci,nemůžu ani usnout a to už jsem nucena spát v polosedu |
| LuncaB | 94996 |
|
|
8.11.2012 12:34:27
Žádné obavy. Já mám za sebou také jen 3 UTZ a teď mi nabrali krev. Na placený screening jdu za týden. A další vyšetření si myslím že stačí během těhu ... EKG, zubař, preventivní (tu já posledně dostala jen podškrábnutou do průkazky). To nechutenství je mě taky občas a teď opět s malou nudláme. Takže se tady spolu trápíme kapičkama a čajíkama. ![]() . Hlavně že je vše bez teplot. Barča je spokojená, že nemusí do školky.![]() Tak se mějte a ať nám to utíká. |
| RenčaT | 22693 |
|
|
8.11.2012 12:31:06
No já se nikam necpu, jen jsem spíš tak nějak zvědavá, vysedávání po čekárnách je pro mě úmorné....ale jak to tady tak čtu, chtěla jsem mít informace od zkušených. Já totiž při posledním těhu šla na několik vyšetření, probíhalo to celé jinak a pak už jen na revizi....
Takže děkuji všem za info ![]() Jinak mi pořád kručí v břiše když nejím pravidelně každé dvě hodiny...a kručí mi nahlas, je to hrozně trapný připadám si jak chodící popelnice, každou chvíli musím do něčeho kousnout....sice jsem zatím nepřibrala...ale jestli to půjde dál tak budu asi jak otesánek... ![]() Tak pište ať je co číst a ještě jednou DĚKUJI!!! ![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
8.11.2012 11:02:57
To ja to vypila hrdinsky na ex, ale taky pak vyblila stejnym zpusobem
. A je pravda, ze tenkrat jsem omdlivala sama v parku, ale behajici dite kolem by uz me ted asi polozilo. Jinak nechci strasit ostatni holky, hodne zenskych rika, ze to neni tak hrozny .-). A ja osobne s tim pitim problem nemela, chutna to podobne jak caj v porodnici ). |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
8.11.2012 10:38:47
Já jsem to teda pila hodně dlouho,celá jsem se u toho pobrindala,neb mi z toho bylo fut na
a pak mi bylo celou dobu zle a myslela jsem,že se tam složím ve finále mi ta ženská od testů řekla,že 99% z toho je na nic,že pokud to vyloženě není v rodině,že je ryziko minimální. Takže se na to asi vybodnu,stejně nevím kam budu neustále dávat prcka,když budu lítat po dr.![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
8.11.2012 10:32:33
Tak ten placeny se u me jmenuje screening nebo-li NT vysetreni, to bude ono .-). Na nic jineho taky nejdu, a minule s dcerou jsem nebyla ani na nem. Jinak cukr chci taky odmitnout, ale nevim jestli na to mam odvahu
. Minule jsem to vypila uplne v pohode, ale zaludej uz to odmitl v mezipatre, na stesti tam byl zachod pobliz . Pak jsem to sla vypit jeste jednou a to uz sem si teda asi trochu nechala, uz sem to nikomu nerikala, dve hodiny sem sedela v parku, bylo krasne teplo, ale bylo to vedle rehabilitace (Vojtovka,..), takze plac tech miminek tomu vsemu dodaval atmosferu. No vysetreni vlastne k nicemu a teda dokazu si predstavit lip stravene dopoledne ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.