| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 377  [Dalších 157 >>]
Peťa+Dan+// 114828
8.11.2012 9:41:09
Lunco super zprávy ~R^

Gabi,no já jsem teda zatím furt v 3.m,ale mimi by mělo být hraniční květen-červen.

Renčo buď klidná,nemusíš nutně lítat po nějakých testech. No a ten placený UZ co máš to bych viděla na ten screening,možná to jen tvůj dr nepojmenoval,pač teda nevím o moc placených UZ v tomhle období ~d~ ale klidně si zavolej a zeptej se sestřičky. No a na další testování tě dr. pošle neboj je čas.

Můj dr. dělá screen až ted,minule jsem byla jen na triplech.Jé holky jediný na co se fakt netěším budou ty testy na cukrovku~4~ fakt mám chut je odmítnout.
Klárka Ouško 72598
8.11.2012 7:34:17
Ahoj Renčo,
vyšetření bys měla mít minimálně ta, na která máš kolonky v průkazce. Určitě si zajdi za praktickým doktorem, ten Ti udělá kompletní prohlídku (tlak, oči, sáhne na břicho, na nohy, doplní rodinou anamnézu) a podle uvážení Tě pošle, nebo nepošle po dalších doktorech. Taky si zajdi na internu, tam ti natočí EKG (to budeš potřebovat k porodu, kdyby to byl nějakej rychlej sešup), k zubaři atd. Pokud nemáš žádný problémy (štítná žláza, astma, cukrovka, atd.) tak to asi bude stačit :-)
Na gyndě se chodí do poradny (pokud je vše ok, tak zatím cca po 4 týdnech), na krev, odevzdává se moč a testy se dělají papírkem z ní. Screening jsou ty testy na genetiku. Zase krev a UZ ( I. v 10 - 13 tt. a II v 18 - 22 tt.), ale za NT screening se platí, protže těm klasickejm testům se říká triple testy - prostě Tě pošlou na jedno nebo na druhý - a podle výsledků zase někam půjdeš dál, nebo ne :-)
Já mám nález v moči (teď i před měsícem), mám v sedimentu ++ ketony, takže mě dr. poslala zase k obvoďačce, aby mi udělali pořádný močový testy ...
Buď v klidu - asi jsi úplně předpisová ~t~
RenčaT 22693
8.11.2012 6:07:10
Ahoj holky,

pořád tady čtu, na jakých vyšetřeních už jste byly, tak já nevím...ale já kromě dvou utz a jedné krve nebyla nikde a ani mi dr. nic neřekla...akorát 23.11. jdu na další utz, které se hradí, ale o screeningu nepadla ani zmínka...nějak tomu nerozumím....vysvětlete někdo nezkušené matce, kam teda chodíte, ať nejsem ochuzená o informace ~y~ jo, děkuju ~5~~:-D
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
7.11.2012 20:21:40
Ahoj holky. Tak to jsou od všech super zprávy. Taky se pomalu všechny překulujeme do 4. měsíce, já ho začínám zítra, jupí!!! Jinak mě pořád trochu trápí nechutenství a pořád běhám na záchod, opravdu jsem v žádném těhu neměla problém se zácpou~:-D, no naštěstí!!!! Ujíždím teď na pomerančích, tak bude chobotnička asi oranžová~:-D
V úterý jsem byla na poradně a i když doma nemám na svoji váze nahoře nic, tak v poradně už 3 kg, mají divnou váhu~j~ Jinak na kontrolu jdu za tři týdny, to uděláme i tripple testy, budu na konci 16tt.
Tak pohlaďte bříška a opatrujte se.
LuncaB 94996
7.11.2012 17:23:42

Ahoj všem.
Hlásím, že mám také průkazku a testy za sebou.Přbyla další fotečka do alba a mimčo se pěkně předvedlo a dokonce dohnalo to týdenní zpoždění. Příští týden mě čeká ještě screening v gennetu. Potom až kontrola v prosinci. Tak zdar našim mrňouskům ~p~
Peťa+Dan+// 114828
6.11.2012 20:23:07
no tak to je super to ti moc přeju,hlavně,že ten tlak už se sklidnil ~R^

Jo mateřská se může libovolně měnit,ale jen při splnění určitých podmínek a právě v těch podnímkách,je něco co potřebuju vědět,po novém roce si to snad vyjasním.

Hezký večer děvčata
Klárka Ouško 72598
6.11.2012 19:32:52
Ahoj holky,
tak já se už můžu pochlubit registrací k porodu :-) Dnes jsem byla v Motole a dostala razítko do průkazky. Taky jsem byla na UZ na endokrinologii a taky pohodka ~z~ Zítra jdu normálně do poradny, takže žádné šoky neočekávám.
Já mám neschopenku už tři týdny a je to naprosto BÁJEČNÝ ~;(( Jak mně je dobře! Přesly mi depky a tlak, kterej jsem měla před měsícem 120/106 dnes mám 111/72 ~g~
Jinak s volbou rodičáku by to mělo být dnes už jednoduchý, protože se dá volně průběžně měnit.
Všechny zdravím!~3~
Peťa+Dan+// 114828
6.11.2012 14:03:48
Leeno tak s tím tedy neporadím,mě nebyli ani na sociálce schopný říct,jak to budeme mít s volbou rodičáku na další mimčo,prej si mám zavolat až těsně předtím ~a~
Peťa+Dan+// 114828
6.11.2012 14:02:12
Ono to je v těhu s migrénou lepší,není tak často,ale blbé právě je,že jak tě chytne,tak jsi v pytli nic nesmíš. Já si to minulé těhu prožila 2x,ale doufám,že tohle to bylo poprvé a naposled ~o~

Holky já vám ty průkazky tak závidím,mě ještě čeká 14 dni, vtipné je,že v den mého UZ vezu manžu do nemocnice na operaci a pak rychlo Dana k mé mamce na hlídání,to bude den ~l~
Leena+Michalka listopad 09 101264
6.11.2012 13:40:59
Tak jsem se vratila z kontroly, ale mimiska sem nevidela, stacilo minuly tyden, ted si musim zase chvilku pockat :-). Jinak si jdu pro neschopenku a jsem z toho porad jelen. Doktorka mi rikala, ze rodicak konci den pred narozeninama a personalni mi rika, ze v den narozenin, ptala jsem se i tady, ale kazdy rika neco jineho :_(. Ale kdybych mela napsanou o den driv, tak se snad nic nestane, ne? :_(. Jinak migrenu mimco zvladne, jen asi pro maminku to musi byt sileny :_(. Tak at vas nic netrapi .-)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 377  [Dalších 157 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.