| RenčaT | 22693 |
|
|
6.11.2012 13:18:22
Ahoj holky,
gratuluji všem k dobrým výsledkům. ![]() Já byla dnes na krvi a pro průkazku, v úterý si mám zavolat na výsledky a za 14 dní další utz ...tak se těším...že se s pinďou zase uvidíme. ![]() Mě už je špatně jen občas...naštěstí a zatím mě nestihla ani ta migréna...doufám, že mě v tomhle období vynechá. Tady u nás je pěkná zima, ale svítí sluníčko, což je prima, takže přeji všem pěkný sluníčkový den plný pohody. ![]() |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
6.11.2012 10:58:41
zdravím holky, všem co byli na screenu gratuluju k dobrým výsledkům a těm co je teprve čeká držím palečky a""t je to oki.
Já si užila vážně děsný víkend i narozky, setnula mě moje milovaná migréna spojená s šíleným fakt peklo,navíc do toho to těhu,vždy jsem vystreslá,co to udělá s , snad to bude v poho. Dneska už to vcelku jde,ale rozjezd po tomhle mám vždy pomalý.Všem hezký den ![]() |
| LuncaB | 94996 |
|
|
6.11.2012 9:41:17
Gratuluji k testům. Já fičím zítra, tak jsem zvědavá. Ještě na mě sednul nějaký bacil, tak mi je fajn. A v dnešní době, narazit na milého a ochotného člověka...to je snad zázrak.
![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
5.11.2012 13:16:37
Máš pravdu, vznáším se dneska na obláčku
![]() Jako ale mrzelo mě to. Ještě jsem ji nabízela, že to uklidím, ale ani mi neodpověděla. CHápu, že všichni jsou lidé, ale byla jsem slušná, nabídla jsem pomoc a alespoň tu slušnost očekávám i od ostatních. Úplně stejná situace mě potkala v nákupním centru ve Sportissimu a tam teda byly prodavačky v pohodě. Byly teda rády, že jsem to uklidila já , ale donesly mi vodu, ubrousky, hadru, tak jsem se zase nabídla sama. Chápu to, je to moje dítě, mi to nevadí, ale chápu, že jinému to je nepříjemné. Ale prostě byly v pohodě a nemají to v popisu práce. No, ale to už je jedno. |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
5.11.2012 12:21:41
Tak cif voni teda krasne, ocuchavala sem ho u segry
. POkud se nezavres do toho boxu a nemyjes ho kazdy den, tak si myslim, ze to je ok. Hodne tehulek jsou treba uklizecky a nebo ty kadernice a tam je to horsi. Jinak jsem delala par let brigadne uklizecku a nekdy se k nim nadrizeni a i ostatni lidi chovaji vselijak, tak to ber tak, ze ji jen nekdo vytocil, ono je to pak jak lavina a siri se to dal. Ale ty si videla mimiska a dari se mu, tak je fajn, ze ty dal budes sirit jen dobrou naladu .-) |
|
|
5.11.2012 12:11:03
Ahoj holky. Děkuji za názory ohledně čističů. Jako neliju toho litry, Savo taky nepoužívám, ale třeba sprchový box myju Cifem Actiffiz a ten teda voní dost pronikavě. Jo, o paní na úklid se mi může jenom zdát
![]() Jdu se hlavně pochlubit. Mám za sebou screening s výsledkem negativním, riziko 1:8500. Tak jsem moc ráda. Mimísek si tam pěkně poplavával Stejně to byl zvláštní pocit, loni jsem vedle v místnosti rodila (i teď kolem mě vozili čerstvá mimuška) a dneska jsem tam byla s dalším mimuškem v bříšku![]() Mám teda i blbý zážitek. Gábince se tam na příjmu udělalo špatně, tak se pozvracela, tak jsem zašla za sestrou, jestli by mi dala papírové utěrky, že se dcera pozvracela(teda docela dost) a ona ať to nechám, že řekne uklizečce. Ta teda přišla, ale totálně nasraná, no vůbec jsem nechápala. Jako kdybych to udělala schválně, husa. Jinak termín mám upravený jen o dva dny na 14.5. Mimuško už má skoro 7 cm. Zítra mám ještě poradnu, ale to už mi asi utz dělat nebude. Bříško už mám docela veliké, ale naštěstí nahoře ještě ani kilčo, tak doufám, že se udržím. Holky, opatrujte sebe i bříška. |
| LuncaB | 94996 |
|
|
5.11.2012 10:23:49
No na úklid by bylo nejlepší použít nějakou pani uklízečku , co myslíte ![]() Ale taky si myslím, že pokud toho neleješ všude litry, tak se snad nic neděje. Já tohle všechno řešila v prvním těhu. A hlavně jsem kadeřnice a mamka mě neustále odrazovala od barvení, že čuchám čpavek, ale dnes už je to o něčem jiném. Mám prostorné a vzdušné kadeřko a v barvách se už nepoužívá to co tenkrát. Mějte se mocinky dobře a žádné přehánění s gruntěním. ![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
4.11.2012 21:44:14
Tak zalezi co pouzivas. Ja pouzivam skoro na vsechno jen jar a ocet. Do sava apod. veci bych asi nesla ani normalne, natoz ted. Ale zase abych Te nestrasila, tak jsem drhla krbove sklo necim hnusne chemickym a do zachodu taky jednou za cas naliju larin, ale na noc a hned to zavru a rano splachnu. POkud to neprehanis, tak bych to nehrotila. Ale uklid pocka, bordel neutece .-). Jinak gratuluji k tomu, ze si mohla videt mimiska .-)
|
|
|
4.11.2012 18:08:39
Ahoj holky. Tak jsem dneska pokračovala ve "vánočním" úklidu a tak jsem přemýšlela. Nevíte, jestli jsou nějaké čisticí přípravky, které jsou vyloženě nevhodné, nebo můžu používat všechno? Třeba čističe do koupelny?
No, nepřeháněla jsem to s nima a snažila se dýchat nosem, ale nevim. Ale uklidit prostě musím. Zítra jdu na screening, tak držte pěsti! Opatrujte se. |
| mamucha | 133381 |
|
3.11.2012 18:50:33
Zdravím všechny a jsem ráda, že se vám daří. Mi dopadla kontrola dobře, zvýšený tlak jsem měla za celý den jen 2x a to ne moc. (V 1 případě to bylo proto že se mi syn pokoušel měřič během měření servat z těla a já po něm řvala
)Ve čtvrtek jedem do té Olomouce na screening - většina z vás tam již byla. Minule jsem tam nebyla - můj doktor mi dělal tripple test u něj v ordinaci. Tak už se těším že mimi pořádně uvidím, moje nová doktorka má totiž sono pěkné šumítko. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.