| RenčaT | 22693 |
|
|
2.11.2012 19:57:48
Ahojky všem...
Gábi to je paráda ![]() Tak já jsem taky dnes viděla chobotničku , plácá sebou, mele ručičkama...paráda, vzala jsem si fotku, je to prcíček v úterý se jdu měřit, vážit a pro průkazku.Tak jsem se úplně viklidnila a jsem ospalá .... hrozně. Zalezu brzy do pelíšku .Přeji všem krásný pohodový víkend ![]() |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
2.11.2012 15:31:57
Gábi, super! To jsou ty nejlepší zprávy
![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
2.11.2012 15:25:13
Holky, zrovna jsem přišla z obchodu. Šla jsem bez dětí, tudíž jsem si nákup nedala do kočárku
a musím teda říct, že funím jak lokomotiva Na to, že mě ještě čekají dvě třetiny těhu, tak nevím Bude to asi ještě sranda. |
|
|
2.11.2012 14:33:15
AHoj holky.
Tak jsem dneska zcela neplánovaně viděla chobotničku Byla jsem na sonu břicha, kde mě poslala moje nefroložka zkontrolovat ledviny. Pořád jsem uvažovala, že bych doktorovi řekla, jestli by se na mimušo nemrknul, ale nakonec jsem to zavrhla, bylo mi to blbé. A on sám, zcela nečekaně, na konci, že prý se podíváme na prcka. Tak jsem chobotničku viděla v plné kráse, ještě mi to zvětšil. Mrskala sebou, mávala na mě, bylo to úžasné. Takže vím, že se nic zlého nestalo, a doufám, že screening v pondělí dopadne stejně dobře.Stejně si to holky pořád nějak neumím připustit, že se to znova děje v mojem těle a že jsem fakt zase těhotná Už se teda na mrňouska hrozně těším, manžel už o něco méně, ale to je tím neplánováním a myslím, že se to časem poddá.Chystám se večer s holkama s lampionama, že zajdeme na hřbitov zapálit svíčku mojemu taťkovi, tak mu aspoň řeknu, že bude po osmé dědečkem ![]() |
| LuncaB | 94996 |
|
|
2.11.2012 9:38:34
Ahoj všem,
já teď tady přemýšlím, kdy nám řekli že to bude holka, když jsem čekala první. Ale bylo to hodně brzy. Asi záleží na šikovnosti a znalostech odborníka. Já chodila do Motola a tam jsem byla u primáře. Moc šikovný pan doktor. Taky jsem rozhodnutá nechat si říct co to bude... jestli můžu pokračovat v nakupování růžového, nebo u některých věcí zvolím nějakou neutrální barvu ![]() ![]() . Teď jsem zrovna kupovala Barče oteplené kalhoty a brala jsem tmavě červené s černou... Jinak dědíme po jedné o rok starší slečně a ta má šatník jak modelka a 90% růžové.Přítel je už také zvědav, co to bude, protože má kolem sebe samé ženské. Tak by to chtělo oživit. Tak ![]() ![]() papa a mějte se.Jo a těhu věci mají docela super na MiMiBazaru. Zdravíme novou mamču ![]() |
|
|
1.11.2012 21:03:56
Já budu v to pondělí na screeningu taky 12+4, ale i kdyby mi nabídli, tak pohlaví znát nechceme. Nechali jsem se překvapit dvakrát, tak dotřetice to necháme taky tak. Akorát je legrace, jak v porodnici počítají s tím, že to rodička ví, co čeká. Když se druhá dcera narodila, tak mi ji dali na břicho a zeptali se, jak se bude jmenovat a já se musela zeptat, co se mi vlastně narodilo
![]() Jinak obyč rifle už neobleču více než týden. Tak už jsem navlíkla těhu rifle, já už bříško docela mám, i proto se hrozím, že by to mohlo nedopadnout, protože už to ví v podstatě všichni okolo, když mě vidí. No, osud nám dopřál další těhu, tak osud rozhodne, jak to dopadne dále. Reni, na zítra držím pěsti a tiše závidím, já ještě 3!!!!dny. |
| RenčaT | 22693 |
|
|
1.11.2012 19:13:06
Tak pročítám poslední příspěvky...já už jdu zítra konečně na další utz...jen si na to vzpomenu tak mi buší srdce hrůzou...ještěže jsem měla v týdnu dost práce a neměla čas přemýšlet...jinak bych se asi zjevila
. Nemůžu se zbavit blbého pocitu...jak za trest. Moc pěkně se čtou Vaše zprávičky...snad se zítra přidám plná optimismu . |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
1.11.2012 18:42:44
Klárko,tak jsem tu nějaké našla http://www.vseprotehotne.cz/tehotenska-moda/eshop/39-1-Tehotenske-PUNCOCHACE/0/5/389-Teple-tehotenske-puncochace-80-DEN
|
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
1.11.2012 18:19:34
No já si právě říkala,že to tu někdo psal,že mu to dr řekla. No tak holt se budu muset nechat překvapit,zda se to dozvím bo ne
Add oblečení,mě už taky pěkně tlačí kalhoty,takže už se budu muset dokopat a někam zajet koupit. Hm těhu punčochy ty jsem snad někde na netu viděla,ale kde ![]() Holky už máte taky tu těhu demenci,mě to tak sejří ![]() |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
1.11.2012 18:09:13
A ještě jedna věc. Už mě v džínách pěkně bolí břicho. Už pořizujete těhu oblečení? Přešíváte nebo kupujete? Zjistila jsem, že budu mít asi problém sehnat zimní velké punčocháče
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.